Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TEKINTSE MEG ŐSZI KEDVEZMÉNYES AJÁNLATAINKAT - AKÁR 50% KEDVEZMÉNY A MEGJELÖLT TERMÉKEKRE

Esővíz szűrés

Rendezés:

Esőlopók és esővízszűrők széles választéka várja webáruházunkban - a legmagasabb víz minőség érdekében!

Esőlopók és esővízszűrők, amelyek megfelelnek a követelmények széles skálájának: A Speedy esőlopó segítségével mindössze 5 perc alatt összekötheti az esővízgyűjtő tartályt az ereszcsatornával.  Nem szükséges elvágni a csatornát, elég azt egyszerűen megfúrni és máris beüzemelhetjük az esőlopót.

A Regendieb Pro ereszcsatorna szűrő akár 200 négyzetméteres tetőfelületekhez is használható. A GRAF esővízszűrők és az esőlopók belső szűrője kiemelkedő vízminőséget biztosít, valamint egyes típusainál automatikus túlfolyásgátlóval rendelkeznek - amikor az esővízgyűjtő tartály megtelik, az esőlopó lezár és az esővíz tovább folyik a csatornában. Termékeink téli és nyári átállással rendelkeznek, így a fagy beállta előtt egyszerűen el kell tekerni az esőlopón, vagy esővízszűrőn található kapcsolót a téli állásba. Ez megakadályozza a tartály szétfagyását a hidegebb időszakban. Esővízszűrőink és esővízlopóink 70-100mm-es ereszcsatornához csatlakoztathatóak, ugyanis rendelkeznek szűkítővel, így az sem okoz gondot, hogyha kisebb ereszhez kell beépíteni azokat.

A termékek csomagolása tartalmaz egy flexibilis csövet, tömítést és van, ahol a koronafúró is tartozéka a szettnek. Kérjük, hogy minden esetben olvassa el figyelmesen a termékoldali tájékoztatót, hogy a lehető legtöbb információt kapja az adott termékről és tartozékairól.

Földbe építhető, professzionális esővízszűrők - optimális tisztítás minden felhasználási területhez

A külső, vagyis földalatti szűrők egy robusztus műanyag aknába, tengelybe vannak beépítve. A nagyobb cső keresztmetszetek miatt különösen nagy tetőterületekre is alkalmasak, vagy például szikkasztó és tórendszerekhez is használhatók.

Földalatti szűrőaknáink kifejezetten jól működnek földalatti esővízgyűjtésnél, vagy szikkasztásnál. Esővízgyűjtésnél megszűrik a tartályba érkező vizet, köszönhetően a finom szövésű, beakasztható szűrőkosárnak. Teleszkópos nyakkal rendelkeznek, amellyel szabadon variálható a beépítési mélység bizonyos pontig. Egyes földalatti szűrőink akár 1200m2-es tetőfelületre is alkalmasak, legtöbbjük akár 100%-os vízhozammal működik. Egy kerti, vagy otthoni földalatti tartály rendszernél nagyon jó használatot biztosít. Rendelhetők gyalogos forgalommal és gépjármű általi forgalommal terhelhető kivitelben is, ezzel kapcsolatban keressen meg minket és kérjen ajánlatot, hogyha nem találja a megfelelő szűrő aknát!

Tartályba építhető esővíz szűrők

Különösen jó megoldás lehet abban az esetben, hogyha nem áll rendelkezésre elegendő terület. A tartályba építhető esővíz szűrők, ahogyan a nevéből is kiderül, a tartályon belül helyezkednek el és ott is fejtik ki hatékonyságukat. Ezek a belső szűrők öntisztuló, rozsdamentes acélszűrővel rendelkeznek és hatékonyság szempontjából megközelítik a 95% feletti vizhozamot.  Ennek köszönhetően nincs szükség túl gyakori ellenőrzésre, ugyanis kiválóan működnek köszönhetően a német gyártás technológiának és a termék tervezésnek.