Akna elektromos vezetékeknek - 250 x 250 mm - Kültéri folyókák, víznyelők
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tekintse meg a legújabb termékeinket!

Akna elektromos vezetékeknek - 250 x 250 mm

2.980 Ft 1.824 Ft (1.436 Ft + ÁFA)
Menny.:db
1
Gyártó cikkszám: 72-AEL250
Elérhetőség: Rendelésre (2-4 munkanap)

Akna elektromos vezetékeknek - 250 x 250 mm

A kábelakna lehetővé teszi az optikai és telekommunikációs kábelek behúzását, azok összekötését és karbantartását, valamint a kötések, kábeltartalékok tárolását és védelmét. Egy csatornarendszerben betöltheti akár az átmenő, sarok, elágazó, elosztó vagy fővonalbeli akna szerepét is.

Leírás és Paraméterek

Akna elektromos vezetékeknek - 250 x 250 mm

Leírás

Elektromos vezetékek csatlakozásánál használható vízhatlan akna.

Az akna alján csőcsatlakozási lehetőségekkel.

Felhasználási terület:

Kert
Terasz
 

Jellemzők:
Műanyag
Vízáró fedő

 

A Suni Kft. polietilén műanyag kábelaknáival teljesen kiválthatók a nehéz betonaknák. Az aknatestek alakjuk révén stabilan rögzíthetők a talajban, és víz szigetelő gumi tömítéssel van ellátva, a kábelek bevezetése pedig egyszerű.

A Suni Kft. kínálatában megtalálható műanyag kábelaknák segítségével teljesen kiválthatók a nehéz, költséges betonaknák. Alakja révén az aknatest stabilan rögzíthető a talajban, a kábelek bevezetése pedig igazán egyszerű.

Telepítési információk és javaslatok

A telepítés során fontos a megfelelő méretekkel bíró gödör elkészítése, az alkalmazni kívánt akna méretéhez és mélységéhez igazodva. Fontos továbbá a helyi terepviszonyok, a talaj típusa és az alkalmazni kívánt eszközök figyelembevétele. Fontos, hogy gépi munkálat során kerüljük a fokozott talajlazítást, illetve a túl nagy mélységű gödör kialakítását. A gödör legalább 15cm-el legyen szélesebb és 10cm-el mélyebb, mint a kiválasztott kábelakna. A gödör alja lehetőleg vízszintes, kő-és rögmentes legyen, továbbá javasolt egy 10 cm-es tömörített homokágy az aljára, ezzel növelve a stabilitást. Az így elkészített gödörbe és talajra helyezzük majd le a kábelaknát.

A kábelakna lehetővé teszi az elektromos vezetékek elosztók, kapcsolók, optikai és telekommunikációs kábelek behúzását, azok összekötését és karbantartását, valamint a kötések, kábeltartalékok tárolását és védelmét. 

Termék információk

Súly: 1,6 kg

Méret: 25 cm x 25 cm

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2022. 12. 31.
Jó minőségű termék.