Birdlazzzer, Madárriasztó ultrahangos, beltéri - 700 m² területre - Madár
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tekintse meg a legújabb termékeinket!

Birdlazzzer, Madárriasztó ultrahangos, beltéri - 700 m² területre

368.300 Ft (290.000 Ft + ÁFA)
Típus
Beltéri
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó cikkszám: WK0062
Elérhetőség: 4 db raktáron

Akció a készlet erejéig!

A webáruházban jelölt akciós termékek csak online rendelés után vehetők át akciós áron.

Ultrahangos madárriasztó

Beltéri madárriasztó készülék, elsősorban galambok riasztására. 

Hatását lézerfény segítségével fejti ki.

A lézerfény min. 400 max. 700 nm területet pásztáz. 
Felhasználási területek:

Magtárak, csarnokok, istállók madarak elleni védelmére.

Beltéri használatra

Leírás és Paraméterek

 Birdlazzzer, Madárriasztó ultrahangos, beltéri - 700 m² területre

Nagy hatótávolságú beltéri madárriasztó készülék, elsősorban galambok riasztására. A készülék 15 perces intervallumokban működik: a15 perc működést 15 perc nyugalmi állapot követi.
A termékhez két darab kulcs is tartozik, melyek segítségével a lézerfunkciók kapcsolói állíthatók. Hatását lézerfény segítségével fejti ki.
A lézerfény min. 400 max. 700 nm területet pásztáz. Nagyon óvatosan kell bánni a készülékkel, mert a lézerfény közvetlenül szembe világítva súlyos szem-sérüléseket okoz. Fontos az elhelyezésénél is körültekintően kell eljárni!

Tápellátás:  hálózati adapter 


Az elhelyezésénél törekedni kell arra, hogy működés közben ne legyen hozzáférhető senki számára illetve, ha mégis, akkor folyamatos felügyelet mellett legyen elhelyezve és működtetve.
A készüléken több kapcsoló és ki-bemeneti egység található: ki-bekapcsoló gomb, biztosíték, tápegység-bemenet, földelés, csatlakozó bemenet, kulccsal működő ki-be kapcsoló (mely a lézer funkció ki- ill. bekapcsolására szolgál), ventilátor, biztonsági kapcsoló.
A készülék előlapján külön LED fény jelzi a készülék működőképes állapotát, valamint egy másik a Lézerfény bekapcsolt állapotát. A készülék elején egy nagy ablak bocsátja ki a lézer-jeleket. Nagyon kell vigyázni arra, hogy a lézerfunkció bekapcsolt állapotában semmiképpen ne nézzen bele senki közvetlenül ebbe az ablakba!
A készülék elhelyezésekor körültekintően kell eljárni, mind a készülék magasságát, mind a stabil kihelyezést tekintve. Nagyon alaposan olvassa el a kihelyezési útmutatót.
Figyelem: okvetlenül földelve kell felszerelni!!!


Az ultrahanggal működő készülékek előnye, hogy olyan hangot bocsát ki, mely nem zavarója az emberi hallást. A riasztók 20 Hz- 20 kHz tartomány között riasztanak.  Az ultrahang frekvencia állíthatóságával nem csak egy adott rovar ellen alkalmazható, hanem többféle állat ellen is. Ember számára nem vagy alig hallható, ezért lakószobába is ajánlott.

Az emberi fül számára hallható ultrahangok általában 17 kHz feletti értékeken érzékelhető. Vannak olyan érzékenységgel rendelkező emberek, akik már a 12 kHz nagyságú hangokat is észlelik. Az ultrahang jelek nem hatolnak át a falakon. A jelek a kemény felületekről visszapattannak, erősítve azokat. A lágy anyagok (pl. szőnyeg, függöny, bútor) elnyelik az ultrahang jeleket, mely csökkentheti az egység hatékonyságát. A legjobb eredmény érdekében ne helyezze bútor, függöny stb. mögé.Felhasználási területek:
Magtárak, csarnokok, istállók madarak elleni védelmére. Beltéri használatra.

Jellemzők:
Erős lézerfénnyel működik. A kihelyezést egy táska szerű fül segíti

Adatok:

  • Áramfelvétel: AC 230 V - 50 Hz
  • Lézer: CW lézer 40 mW
  • Lézer osztály: 3B
  • Lézer biztonsági standard: EN60825-1:1994 + A1:2002 + A2:2002
  • Mérete: 25,3 x 15,3 x 8,7 cm
  • Súlya: 1,945 kg

Alkalmazás szerint Ultrahangos riasztó
Terület 500 m2-ig

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!