Kerti dekorációs fal - Wicker VI - Vízesés és csobogó
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tekintse meg a legújabb termékeinket!

Kerti dekorációs fal - Wicker VI

45.791 Ft (36.056 Ft + ÁFA)
típus
Dekoráció
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó cikkszám: 1322037
Elérhetőség: 1 db raktáron

Kerti dekorációs fal - Wicker Vi

Dekor fal a felszínen elhelyezett csobogók víztartójának igényes elrejtésére. A dekor fal fonott hatású műanyagból készült, tökéletesen illeszkedik a manapság nagyon divatos bambusz kerti bútorok megjelenéséhez. Alkalmas a legfeljebb 68 cm átmérőjű csobogó-medencék elrejtésére. Lehetővé teszi, hogy a csobogót teraszon, télikertben, vagy más olyan helyen is el lehessen helyezni, ahol a csobogó-medencét nem lehet a földbe ásni. Fagy- hő- és UV álló anyagból készült, télen-nyáron kültéren maradhat. A dekor fal belseje fém-szálakkal erősített a biztonságos méret- és alaktartás érdekében.

Leírás és Paraméterek

Kerti dekorációs fal - Wicker Vi
Victria Quadro 3 medencéhez
Leírás
Rattan hatású dekor fal a felszínen elhelyezett csobogók víztartójának igényes elrejtésére. A csobogó rész nem képzik a termék részét.
A dekor fal fonott hatású műanyagból készült, tökéletesen illeszkedik a manapság nagyon divatos bambusz kerti bútorok megjelenéséhez. Alkalmas szögletes, 150 literes Victoria Quadro 3 típusú csobogó-medence elrejtésére. Lehetővé teszi a csobogó olyan elhelyezését, ahol a csobogó-medencét nem lehet a földbe ásni, de mégis elrejtést igényel. Fagy- hő- és UV álló anyagból készült, télen-nyáron kültéren maradhat. A dekor fal belseje fém-szálakkal erősített a biztonságos méret- és alaktartás érdekében. A csobogó fal elhelyezhető teraszon, kertben, télikertben látványos elemet biztosítva számunkra.


Figyelem: A képen látható összeállítás csak dekoráció, a csobogótest nem része a terméknek!


Felhasználási területek:
Felszínen elhelyezett csobogók medencéjének elrejtésére

Jellemzők:
Modern, bambuszfonatos megjelenés
Felszínen elhelyezett csobogók medencéjének elrejtésére
Fagyálló, hőálló, UV álló
Szürke színű

Adatok:
Mérete: 39,5x86x68 cm

Kerti tó látvány megjelenését emelhetjük a műanyag élethű állatfigurák elhelyezésével.  A dekorációs figurák műanyagból készültek, de mégis szépen kidolgozott élethű állatfigurák. A figurák megjelenése természetes, élethű festés jellemzi. A kerti tóba helyezve egy élethű megjelenést kölcsönöz, a figurák vidám színei feldobják a hangulatot.

A kerti tó látványkép a figurák és díszitő elemek mellett fontos a víz minőségével is foglalkozni. A kerti tavak egyik nagy ellensége az algák megjelenése, mely elcsúfítja a víz megjelenését. Érdemes ennek a probléma megoldására előbb gondolni, mint ahogy megjelenik.

Algamentesítésre megtalálhatunk vegyszeres, vegyszermentes készítményeket, valamint elektromos készülékkel is tudunk ellenük védekezni. Webáruházunk által forgalmazott algamentesítő szerek többségében vegyszermentes termékeket is megtalál. Legnépszerűbb termékünk a Algamentesítő BioBird 250g. 90-napig hatásos biológiai összetételből álló szer. Folyamatos használatának köszönhetően elérhető a kerti tó aktív szezonjában egy algamentes esztétikus megjelenést. Fontos, hogy a szer alkalmazása mellett egyidejűleg kerülni szükséges az elektromos UV-C csírátlanító készülék használatát. A csírátlanító készülék alkalmazása befolyásolja, megöli az élő organizmusok működését. Az UV-C csírátlanító készülékek mellet megtalálható a kereskedelmi forgalomban rézionos készülék is.

Kerti tó megjelenését többféle szempontból érdemes körbe járni, hogy a megoldás egy szemet gyönyörködtető, megnyugtató látványképet nyújtson. Ezért fontos a dekorációs megjelenésen kívül a vízminőség kezelés, algásodás kordában tartása.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!