Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Földalatti esővízgyűjtő tartály kiegészítő

Rendezés:

Földalatti Esővízgyűjtő tartály kiegészítő

Ebben a kategóriában mindent megtalál, ami a professzionális földalatti esővízgyűjtéshez szükséges lehet.

Milyen termékek találhatóak a földalatti tartály kiegészítők kategóriában és mire tudom őket használni?

Legtöbbet vásárolt termékeink közé tartozik, a DN1000-es mászható vízóraakna, ami kiváló ár érték arányával és mindenhol elfogadott szabványaival tökéletes megoldást nyújt, amennyiben vízóraaknára, vagy akár esővízgyűjtésre van szüksége. A mászható vízóraakna kézzel kiemelhető lépésálló fedéllel, víz bejutás ellen védő peremkialakítással, csúszásgátló felületi mintázattal készül. Alkalmazható házi vízmérő óraként (egy vagy több mérőóra elhelyezése is megoldható), öntözési célú szerelvényaknaként, szivattyú telepítésére, és esővíz vagy szennyvíz tárolására is.

Kategóriánkban megtalálható továbbá a különféle földalatti tartályok, mint pl Columbus és Cristall tartályokhoz tartozó hosszabbító nyakak, mint kiegészítő, amennyiben extra tartálynyak hosszabbításra lenne szüksége. Minden tartálynyak teleszopós, vagyis flexibilisen variálható a beépítési mélység.

Igen népszerű kiegészítőink közé tartoznak továbbá a professzionális földalatti esővízgyűjtés elengedhetetlen nagyteljesítményű szűrő rendszerei. Ilyen termék a Supra szűrőcsalád, amely öntisztuló nemesacél szűrőbetéttel rendelkezik, tartozéka továbbá a szettnek a befolyást csillapító és ülepítő edény és a túlfolyó szifon, mely egyes csomagok esetében még kisállatvédelemmel is elvan látva, vagyis biztos, hogy nem juthatnak be a rágcsálók, vagy nagyobb testű állatok az esővízgyűjtő rendszerünkbe.

Legnépszerűbb termékeinken kívül pedig megtalálhatóak még különféle tömítések, kábelaknák, töltésállapot kijelző berendezések, amik valós idejű segítséget nyújtanak a tartályunkban lévő aktuális vízmennyiséget illetően. Azon vásárlóink számára is van megoldásunk, akik házi rendszert terveznek építeni, vagy esetleg már rendelkeznek házi rendszerrel, ugyanakkor még nincs házi vízművük, ugyanis az OttoGraf kiváló minőségű, német gyártó termékei között, ilyen berendezésekkel is állunk a rendelkezésükre.

Vásárlóink kedvenc termékei közé tartozik még továbbá a külön, földalatti tartályokhoz megvásárolható fedlapok palettája is. Sok esetben előfordul ugyanis, hogy egy tartály forgalmi terület alá kerül beépítésre, vagy kevés hely áll rendelkezésünkre a kertben és szeretnénk minden pontját kihasználni annak. Ilyen élethelyzetekben nyújt tökéletes megoldást a SUNI Kft. webshopjában megtalálható személygépjármű, vagy tehergépjármű által is terhelhető, földalatti tartály fedlap. Fontos, hogy ezeket a fedlapokat minden esetben külön szükséges megvásárolni a tartályokhoz, ugyanis azok alapfelszerelésének ez, nem tartozéka! Minden földalatti esővízgyűjtő tartályunk lépésálló fedlappal kerül szállításra!