Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Cristall esővízgyűjtő tartály rendszer

Rendezés:

Cristall esővízgyűjtő tartály rendszer

Földalatti esővízgyűjtő tartályrendszereink között kétfélét tudunk megkülönböztetni, a kerti esővízgyűjtő rendszert, illetve a házi esővízgyűjtő rendszert. Fontos megjegyezni, hogy a házi esővízgyűjtő rendszer csakis kizárólag a Columbus földalatti esővízgyűjtő tartállyal egy csomagban elérhető, ugyanis köszönhetően a nagy űrtartalmának, ez a fajta földalatti esővízgyűjtő tartály alkalmas egy több tagú család vízellátására is.

Kerti és házi rendszereink között is több verzió áll rendelkezésre a SUNI Kft. webshopjában. Kerti rendszereink kétféle megoldással rendelkeznek, ilyen a GARTEN Jet, illetve a GARTEN Comfort csomag. Házi rendszereink esetében szintén kétféle verzió áll a vásárlók rendelkezésére, az egyik a House Classic, a másik pedig a House Premium rendszer.

Mit kell tudni a kerti rendszerekről és fajtáikról?

Az esővíz kerti rendszerben történő alkalmazása hosszútávon igazán kedvező befektetés, hiszen így kertünk öntözéséhez folyamatosan lágy víz áll rendelkezésünkre.

Fontos szempont, hogy az esővizet minél nagyobb mértékben használjuk fel, hisz ezáltal az ivóvízkészletünk terén is nagy megtakarítást érünk el.

Ajánlott JET-rendszereink egy földbe építendő tartályt (Columbus vagy CRISTALL típus), egy hordozható szivattyút, tartályba akasztható szűrőt, szívótömlőt visszacsapó szeleppel és egy víz kivételi csatlakozó aljzatot foglal magában.

Egy GARTEN Jet földalatti esővízgyűjtő tartályrendszer csomag tartalma:

  • Cristall 1600-2650 literes, egybeöntött esővízgyűjtő tartály
  • Teleszkópos nyak a tartályhoz
  • Zöld, 150 kg teherbírású tartály fedlap, gyermek biztos zárral
  • JET szivattyú - 2 év garancia
  • Tartályba akasztható szűrőkosár
  • Víz kiviteli szívókészlet 12,5 m hosszúságú tömlővel és visszacsapó szeleppel
  • Egy 2 utas víz elvételi lehetőséget kínáló, földbe süllyesztendő, zöld akna, gyermek biztos fedlappal.

GARTEN Comfort csomag esetében a következő feltételek változnak:

A Jet szivattyút, ami egy külső, felszíni szivattyú, lecseréli egy a tartályba akasztható, búvárszivattyú.

A GARTEN Comfort csomag esetében az esővíz felhasználása gyors és egyszerű. Az integrált szivattyúvezérlés lehetővé teszi a maximálisan könnyű kezelhetőséget, ugyanis a szivattyú kapcsolók automatikusan be- és kikapcsolnak, amikor szükségünk van az esővízre.

Miért válassza Ön a GARANTIA Cristall föladalatii esővízgyűjtő tartályrendszerét?

A GARANTIA Cristall esővízgyűjtő tartállyal Ön szert tesz egy jövő orientált ökológiai megoldásra, amely Önnek az értékes ivóvíz tartós megspórolását teszi lehetővé. A föld alá beépíthető GARANTIA esővízgyűjtő tartályok rotációs eljárással – tehát fuga és hegesztés nélkül – magas minőségű műanyagból (100% PE) készülnek és különösen hosszú élettartamúak. A tartályok anyagára a gyártó 25 év garanciát szavatol tartálytól függően. A garanciális időn belül a gyártó ingyenes anyagpótlást biztosít. A csekély súly és a hordófogantyús kiépítésnek köszönhetően a GARANTIA esővízgyűjtő tartályokat 4 személy probléma nélkül tudja vinni és beépíteni. Így az utólagos beépítés is minden nehézség nélkül megoldható.