Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Platin esővízgyűjtő tartály rendszer

Rendezés:

Platin esővízgyűjtő tartály rendszer

Földalatti esővízgyűjtő tartályrendszereink között kétfélét tudunk megkülönböztetni, a kerti esővízgyűjtő rendszert, illetve a házi esővízgyűjtő rendszert. Fontos megjegyezni, hogy a házi esővízgyűjtő rendszer csakis kizárólag a Columbus földalatti esővízgyűjtő tartállyal egy csomagban elérhető, ugyanis köszönhetően a nagy űrtartalmának, ez a fajta földalatti esővízgyűjtő tartály alkalmas egy több tagú család vízellátására is.

Kerti és házi rendszereink között is több verzió áll rendelkezésre a SUNI Kft. webshopjában. Kerti rendszereink kétféle megoldással rendelkeznek, ilyen a GARTEN Jet, illetve a GARTEN Comfort csomag. Házi rendszereink esetében szintén kétféle verzió áll a vásárlók rendelkezésére, az egyik a House Classic, a másik pedig a House Premium rendszer.

Mit kell tudni a Platin esővízgyűjtő tartályrendszerről?

Fontos, hogy ez a fajta kivitel a Platin esetében csak GARTEN Jet rendszerrel együtt elérhető. Az esővíz kerti rendszerben történő alkalmazása hosszútávon igazán kedvező befektetés, hiszen így kertünk öntözéséhez folyamatosan lágy víz áll rendelkezésünkre. Fontos szempont, hogy az esővizet minél nagyobb mértékben használjuk fel, hisz ezáltal az ivóvízkészletünk terén is nagy megtakarítást érünk el.

A Platin esővízgyűjtő tartály 30 év gyártói garanciával rendelkezik

Komplett megoldás, helytakarékos és ár-érték arányban kiváló megoldás! Kiváló szűrő technológia (100%-os vízhozam). Könnyű felszerelés és kényelmes vízkinyerés egy vízcsatlakozón keresztül (előkészítve a szabványos tömlőcsatlakozáshoz).

A rendszer előnyei:

 • Alacsony telepítési mélység, a tartály lapos kialakításának köszönhetően – kiváló megoldás, hogyha kevés hely áll rendelkezésre
 • A teljes csomag tartalmaz egy tartályba akasztható szűrőt is, a 100% -os vízhozam érdekében, így kisebb tetőfelületekhez is ideális.
 • A drága ivóvizet megtakaríthatja az esővíz használatával a kertben. Ezenkívül az esővíz mészmentes, ezért a növényeknek is jót tesz!
 • A tartályfedél tetején található csatlakozó segítségével is kitudja nyerni a vizet a tartályból, egyszerűen és gyorsan. Az aljzatra szabványos tömlőcsatlakozással tud csatlakozni!
 • Külső vízkivételi aljzat a csomagban! Bárhol elhelyezhető az esővíz kényelmes kinyeréséhez a kertben, pl. pázsit közepén, vagy a kert másik végében. Két csatlakozó szelep a szabványos tömlőcsatlakozásokhoz.

A csomag tartalma:

 • Kerti szivattyú: Jet 700-as modell - szivattyúcsatlakozó készlet 1 m PVC tömlővel
 • Belső és külső vízcsatlakozóval előkészítve a szabványos tömlőcsatlakozáshoz
 • Szívókészlet 12,5 m szívótömlővel 25 mm (1 ")
 • Teleszkópos tartályfedél lépésálló MINI
 • Lépésálló tartály fedél, igény szerint állítható a beépítési mélységtől függően, 5 ° -kal dönthető. Műanyag tetővel, gyermekbiztos. Ideális kerti használatra. Plusz 140-340 mm-es földtakarás mellé.
 • 100% -os vízhozamú szűrőkosár, amely beépíthető az alaptartályba. Ideális, ha 100% -os vízhozamot kell elérni, vagy ha a tartály túlfolyása nem a csatornába, hanem szikkasztó rendszerbe van kötve.
 • Túlfolyó szifon – kis állatvédelemmel - Túlfolyó szifon tartálytúlfolyóként szagelzáróval és kisállat védelmi funkcióval.