Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Földalatti esővízgyűjtő tartályok

Rendezés:

Földalatti esővízgyűjtő tartály

A GARANTIA széles választéka közül bárki megtalálja az igényeihez megfelelő földalatti esővízgyűjtő tartályt. A Columbus és Cristall esővízgyűjtő tartályaink kifejezetten az esővíz hasznosítására lettek tervezve. Tartályaink segítségével az összegyűjtött esővizet könnyedén fel tudja használni kertjében vagy bizonyos házi tevékenységek alternatívájaként, mint például mosás, WC öblítés.

A beépített szűrőrendszernek köszönhetően nem kell aggódnunk az összegyűjtött esővíz tisztasága miatt, hiszen a különböző szennyeződésrészecskék nagyja már a szűrőrendszernek köszönhetően nem kerül be tartályba.

A legfinomabb szennyeződésrészecskék azonban átjuthatnak a szűrőrendszeren és üledékként a tartály aljában összegyűlnek. A csillapító befogadó edényre azért van szükség, mivel meggátolja az üledék réteg felkavarodását a tartály alján.

A víznél alacsonyabb sűrűséggel rendelkező szennyeződések (például a pollen) a víz felszínén lebegő részecskékből álló réteget fognak képezni, mely a túlfolyón keresztül rendszerese eltávolításra kerül. A szifon rendelkezik egy bűzzáróval, ami meggátolja a kellemetlen szagok visszaáramlását a csatornából.

A földalatti esővízgyűjtő tartályrendszer egy szűrővel és visszacsapó szeleppel rendelkező úszóval is felszerelhető, ami a vizet a legtisztább rétegből, a víz felszíne alatti területről (kb. 10cm-ről a víz felszínétől viszonyítva) vételezi. Ezen a területen a legjobb a vízminőség.

A Li-Lo földalatti esővízgyűjtő tartály egyedülálló funkciója, hogy kevés földmunkával telepíthető, ugyanakkor rendelkezik a SUNI Kft. kínálatában megtalálható nagyobb tartályok űrtartalmával, köszönhetően a lapos formatervezésnek.

Cristall tartályunk ajánlott a kerti rendszerekhez. Könnyű szállítási feltételeket biztosít köszönhetően alacsony súlyának, mindössze 65kg (1600l-es tartály esetében). Mindössze egy tartályfedél lesz a kertjében, hiszen a Cristall földalatti esővízgyűjtő tartály beépített szűrőtechnológiával rendelkezik. Az előre behelyezett ajak tömítések gyors és biztonságos telepítési feltételeket biztosítanak. Továbbá a Cristall földalatti esővízgyűjtő tartály 50cm-ig (a tartály aljától számítva) ellenáll a talajvíznek, így a megadott magasságig biztonságosan telepíthető, talajvizes területre is.

Columbus tartályunk ajánlott a kerti és házi rendszerekhez egyaránt. Mindössze egy tartályfedél lesz a kertjében, hiszen a Columbus földalatti esővízgyűjtő tartály beépített szűrőtechnológiával rendelkezik. Az előre behelyezett ajak tömítések gyors és biztonságos telepítési feltételeket biztosítanak. Továbbá a Columbus földalatti esővízgyűjtő tartály 80cm-ig (a tartály aljától számítva) ellenáll a talajvíznek, így a megadott magasságig biztonságosan telepíthető, talajvizes területre is.