Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Dekoratív esővízgyűjtő tartály

Rendezés:

Dekoratív Esővízgyűjtő tartályok a Suni Kft-tól, több mint 80 formában, színben és méretben!
A Suni Kft által forgalmazott esővízgyűjtő tartályokat hosszú élettartamra tervezték. A speciális anyagok hosszan tartó, vonzó megjelenést biztosítanak. A tartály anyaga 100%-ban újrahasznosítható, ezért környezetbarát. A Suni Kft által forgalmazott dekoratív esővíztartályokat megfelelő szerelési tartozékokkal együtt szállítjuk. Sok termékünk dupla funkciós, vagyis akár virágot, vagy növényt is ültethet a tartály tetején kialakított ültetőkosárba. 

Garantia: három sztár termék az esővíz hasznosítására, ne csak hasznos, de szép is legyen!

A Suni Kft. által forgalmazott német gyártó, a Garantia a „Made in Germany” csúcsminőséget, az átgondolt rendszer megoldásokat és a tervezési kompetenciát jelenti. Az Otto Graf GmbH, az esővíz-felhasználó termékek piacvezetője két stílusos felszíni tartállyal és egy további automata esővízszűrővel bővíti termékkínálatát DN 50-től DN 60-ig. A piacvezető esővízgyűjtési szakértő, immár több mint, 70 különböző formával, színnel és modellel büszkélkedhet a termékpalettájában. 

Kedvenc termékünk a Rocky fali esővízgyűjtő tartály, ami háromféle színben elérhető kínálatunkban. Dekoratív kő hatású esővízgyűjtő falitartály, 
ami kiváló minőségű UV-stabil és időjárásálló műanyagból készül, hogy sokáig ékes dísze legyen kertünknek és gyűjthessük benne az esővizet. Elképesztő részletkidolgozottság jellemzi a felületét, megtévesztésig hasonlít egy kőből készült termékre. Elérhető színek: Gránit, Vörös kő, Homokkő
A tartály 400 literes űrtartalommal rendelkezik, zárt rendszerű, így nem tud piszok, vagy falevél bejutni a tartályba, télen pedig a tartály aljánál található leengedő nyíláson keresztül lehet azt téliesíteni. 

Különleges és innovatív, szintén nagy kedvenc: A Natura 2in1 háromdimenziós felülete domború és homorú részletekkel rendelkezik. Az alkalmazott, egyedi gyártási módszer különleges tapintási tulajdonságokat ad a tartálynak. Minél több fény esik erre az elegáns, hullámszerű felülettel rendelkező tartályra, annál jobban kiemeli ennek az egyedi dizájnnak a szépségét. A kiváló minőségű műanyagból készült tartály UV-stabil és időjárásálló. Minőségének jeleként a gyártó öt év garanciát vállal a tartályra.

Egy biztos: Válasszon bármilyen dekoratív esővízgyűjtő tartályt kínálatunkból, azzal garantáltan meglesz elégedve!