Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Kültéri folyókák és víznyelők

Rendezés:

Kültéri folyókák és víznyelők kategória, minden, amire szüksége lehet a professzionális kültéri vízelvezetéshez!

Kategóriánk legnépszerűbb termékei a különféle víznyelők, amik lehetnek szögletes, úgynevezett Monolit aknák, vagy függőleges, illetve vízszintes elfolyású, eresz bekötéssel, szűrőkosárral és ráccsal rendelkező elfolyók. Ezen víznyelők kialakítása lehetővé teszi, hogy bármilyen méretű ereszcsatorna, vagy akár kerti út alá beépíthetőek legyenek.

Monolit aknáink külön ülepítő résszel is rendelkeznek, a ki és befolyást pedig általános, 100-as PVC csővel lehet megoldani. Felnyitható lépésálló rácsos fedlappal rendelkezik, műanyag fedlapja miatt ez a fajta víznyelő csakis kizárólag gyalogos, vagy kerékpáros forgalommal terhelhető!

Akkor sem kell aggódnia a kedves vásárlónak, hogyha személygépjármű, vagy teherforgalom által terhelt területekre szeretné beépíteni a víznyelőt, hiszen a SUNI Kft. Webshop kínálatában megtalálhatóak a műanyag rácsos kialakítás mellett, a horganyzott, fém és öntött vas fedlappal, vagy ráccsal rendelkező víznyelők is.

Kimondottan sokat keresett és vásárolt termékink közé tartozik még továbbá a különféle kültéri folyókák. A Suni Kft. kínálatlában megtalálható kültéri folyókákból létezik, műanyag fedrácsos, fém, vagy horganyzott rácsos és öntött vas rácsos verzió is. Továbbá vásárlóink igényeit minél jobban kielégítve a termékpalettánk bővült az alacsony, illetve a normális magasságú kültéri folyókákkal is! Nincsen gond abban az esetben sem, hogyha ilyen kivitelre van szüksége!

Eltörött vagy elveszett a fedrács a folyókáról? Semmi probléma, kínálatunkban már megtalálhatóak a külön vásárolható fedrácsok is, műanyag, horganyzott fém és öntöttvas kivitelben. Fontos, hogy egyes termékek csak rendelésre elérhetőek katalógusunkban!

Kiemelten fontos, hogy a műanyag rácsos verziókat csak olyan területekre ajánljuk, ahol kizárólag gyalogos, vagy kerékpáros forgalom van. Horganyzott rácsos folyókáink megbirkóznak a személygépjármű terheléssel, míg az öntöttvas rácsos termékeket bátran ajánljuk a tehergépjárművel is terhelt forgalmi területekre.

Akkor sincsen baj, hogyha olyan elemekre van szükség, mint például a kültéri folyóka sarokelem, hiszen kategóriánkban ezt is megtalálja! Mind műanyag és horganyzott, fém rácsos kivitelben is!

Vásárlóink igényeit kutatva állítottuk össze termékpalettánkat, amit a minőség és design jellemez. A Suni Kft. minőség iránti elkötelezettségét piaci pozíciói igazolják leginkább, mivel hiszünk abban, hogy a minőségi termékkínálat és vásárlóink irányába való elkötelezettségünk és szakmai tanácsadásunk a kulcsa mindennek.