Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Szennyvíztisztító

Rendezés:

A RoEco levegő áramlásos szennyvíztisztító berendezés, mely a háztartásokból származó szennyvíz kezelésére szolgál, pl. konyhákból, fürdőszobákból és WC-kből. A RoEco magas tisztítási hatékonyság és minimális üzemeltetési költségek mellett működtethető. A berendezés könnyen kezelhető, alacsony karbantartási igény, és az alacsony energiafogyasztás mellett, csendes működést, kiváló minőséget és hosszú élettartamot biztosít.

Tulajdonságok:

·         Magas tisztítási hatékonyság ~ 97,2 %-ig.

·         A tisztítottvíz biztonságosan kiereszthető a felszíni vizekbe és a víznyelőkbe.

·         A működése biztonságos és megbízható, halk és szagmentes.

·         Hosszú élettartam, akár 50 évig.

·         Olcsó és gyors telepítés

·         Meglévő négyszögletes beton emésztőgödörbe is beépíthető.

·         Roeco 8 PE max 8 főig kiscsaládi automata szennyvíztisztítási megoldás

 

 

A rendszer tartozékai

Bemenetek / kimenetek: A szennyvíztisztító berendezések csatlakozásai már fel vannak szerelve DN 110-es tömítésekkel.

Fedél, zsanérral DN800: Könnyű hozzáférést, mintavételt és szervizelést tesz lehetővé. A fedél akár 600 kg lefelé irányuló terhelést is elbír.  Zöld színének köszönhetően beleolvad a füves területbe. A vízzáró fedél megakadályozza a gázszivárgást és az esővíz bejutását. A fedél beépített zárőrendszerrel ellátott, mely biztosítja a biztonságos harmadik személyek és gyerekek kéretlen bejutását. 

Integrál Hosszabbítónyak ø800: A hosszabbító nyak egy 800 mm átmérőjű tartályba van beépítve, ami 500 mm magas. A terepszinthez való beállításkor a kívánt magasságra lehet vágni telepítéskor.

PE Tartály: Egy polietilén rotációs műanyag öntés eljárással készült tartály. A tartósságot és a hosszú élettartamot a 6mm és 12 mm közötti falvastagság biztosítja. a tartály merevítő bordái javítják a tartály szilárdságát és a talaj nyomásával szembeni ellenállást. A lapos fenék lehetővé teszi a könnyű és gyors telepítést. A függőleges alaknak köszönhetően kisebb építési gödörre van szükség, melynek köszönhetően olcsó és gyorsabb a beépítés.

A tartályon kialakított emelőszemek megkönnyítik a szállítást és a munkagödörbe történő beemelést, valamint a beépítést. Talajvíz esetén a szemek segítségével történik a tartály rögzítése.

Szabályozó Vezérlőszekrény: A szennyvíztisztító mellé telepítik, függetlenül a háztól való távolságtól.

Mintavételi tartály: A beépített öntisztító és vizsgálati nyílás kialakításának köszönhetően könnyen hozzáférhető.

 

Áramlási technológia működés

A RoEco biológiai tisztitóberendezés 3 lépésben tisztítja a vizet:

Elsődlegesülepítő kamra:  A háztartásokból származó szennyvíz az elsődleges ülepítőkamrába folyik, amelyben a lebegő, nem lebomló részecskék visszatartásra kerülnek.

Levegőztetés: A szennyvíz a levegőztető kamrában áramlik az elsődleges ülepítő kamra alján található nyíláson át. A tisztítóberendezés alján csődiffúzorok találhatók, amelyeken keresztül levegőt juttatunk be, ami lehetővé teszi a biológiai tisztítási folyamatot.

Tisztitó: A túlfolyó könyök fölött a víz a levegőztetőből a tisztítóba áramlik, ahol az ülepítés következik. Egy légszivattyú segítségével az üledékeket visszaszivattyúzzák az elsődleges ülepítőbe.