Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Rágcsáló csapda, por szórt Patkány csapda 4 db/szett

820 Ft (646 Ft + ÁFA)
Típus
Kültéri, beltéri
Menny.:szett
Gyártó cikkszám: K103M szett
Elérhetőség: 121 szett raktáron

Patkány elleni védelemre, egyszerű, gyors és hatékony csapda.

Hagyományos, hatékony kártevő irtási módszer.

Jellemzően patkány elleni védelemre.

Felhasználási terület:

Patkány hatékony elkapására
Kül- és beltéren egyaránt használható

Por szórt vaslemezből

Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Rágcsáló csapda, por szórt Patkány csapda 4 db/szett

A rágcsáló csapda szett 4 darab csapdát tartalmaz. A kedvezményes szett vásárlásával megoldható a több helyre kihelyezés.  A csapda anyagát tekintve egy por szórt vaslemezből készült, mely erős és masszív kialakításának köszönhetően hatékony fogást biztosít. A csapda nem élve fogó, a csapda csappantyú azonnal elpusztítja a befogott rágcsálót. A csapda működése hatékony és diszkrét.
A csapdát csalitartó kanállal készítik, melyre a csali anyagot szükséges helyezni ezzel aktíválja a csapda működését. A csapda tiló-csappantyú pereme fogazott, mely biztos fogást garantál a nagy méretű rágcsálókkal szembe. Alkalmazza a ház, illetve ház körül a nem kívánatos rágcsálókkal szemben. A csappantyú rozsdamentes kivitelű rugója bel- és kültéren egyaránt hatékonyan használható. A csapda fogazott csappantyúja a kanál érintésére csapódik össze. A csapda használata tisztitás után többször használható.
 

Használat:

A csapdát alkalmazását megelőzően érdemes felmérni a rágcsáló jellegzetes nyomait pl. ürülék, járatok, lyukak, fészkek stb. A csapda aktiválását követően érdemes a rágcsáló közlekedési nyomvonalán a fal mellé elhelyezni.
Nyissa fel a „TILÓ-csappantyút” úgy, hogy a rögzítő „pöcök” beakadjon, és óvatosan töltse fel csalianyaggal a csalikanalat.
Helyezze a csapdát a padlóra, majd helyezze el úgy, hogy a csalétket tartalmazó csapdarész minél közelebb kerüljön a falhoz! Fontos, hogy a csali egy illatos, vonzó anyag legyen, mely felkelti a kártevő kíváncsiságát.  
A TILÓ-csapda többszöri használatra alkalmazható. A csapdát naponta ellenőrizze folyamatos, hogy a sikertelen fogás után helyezze át.
Ajánlott a csapdák folyamatos helyváltoztatása a hozzászokás elkerülése végett. Érdemes több csapda együttes alkalmazása a rágcsálók megszüntetésére. A csapda ürítésénél használjon védőkesztyűt és ügyeljen rá, hogy ne érintse a tetemet. Mielőtt eltávolítaná a befogott patkányt, fontos meggyőződni arról, hogy a rágcsáló már nem él. A csapda alkalmazása után fontos a megfelelő tisztitás, hogy a következő „áldozat” ne érezze a csapdán az előző rágcsáló illatát.
A csapdát gyermekek és a háziállatok szempontjából körültekintően használja! A csapda alkalmazása biztonságosabb, mint a kihelyezett irtószerek.

Felhasználási területek:
Egerek hatékony elkapására
Kül- és beltéren egyaránt használható
 

Jellemzők:

  • Hatékony és diszkrét
  • Végleges megoldás garantál
  • Anyaga: por szórt vaslemez, fogazott Tilóval és erős lecsapó rugózattal.
  • Színe: fekete
  • Csomagolása: karton, használatát bemutató piktogramokkal.

Alkalmazás szerint Hagyományos csapda

Mások ezt vásárolták még mellé

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!