Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rágcsáló csapda, por szórt Patkány csapda 4 db/szett

820 Ft (646 Ft + ÁFA)
Menny.:szett
Gyártó cikkszám: K103M szett
Elérhetőség: 144 szett raktáron
Nem értékelt

Kedvezményes árak csak online vásárlás esetén érvényesek!

Patkány elleni védelemre, egyszerű, gyors és hatékony csapda.

Hagyományos, hatékony kártevő irtási módszer.

Jellemzően patkány elleni védelemre.

Felhasználási terület:

Patkány hatékony elkapására
Kül- és beltéren egyaránt használható

Por szórt vaslemezből

Leírás és Paraméterek

Rágcsáló csapda, por szórt Patkány csapda 4 db/szett
Leírás
A rágcsáló csapda szett 4 darab csapdát tartalmaz. A kedvezményes szett vásárlásával megoldható a több helyre kihelyezés.  A csapda anyagát tekintve egy por szórt vaslemezből készült, mely erős és masszív kialakításának köszönhetően hatékony fogást biztosít. A csapda nem élve fogó, a csapda csappantyú azonnal elpusztítja a befogott rágcsálót. A csapda működése hatékony és diszkrét.
A csapdát csalitartó kanállal készítik, melyre a csali anyagot szükséges helyezni ezzel aktíválja a csapda működését. A csapda tiló-csappantyú pereme fogazott, mely biztos fogást garantál a nagy méretű rágcsálókkal szembe. Alkalmazza a ház, illetve ház körül a nem kívánatos rágcsálókkal szemben. A csappantyú rozsdamentes kivitelű rugója bel- és kültéren egyaránt hatékonyan használható. A csapda fogazott csappantyúja a kanál érintésére csapódik össze. A csapda használata tisztitás után többször használható.
 

Használat:

A csapdát alkalmazását megelőzően érdemes felmérni a rágcsáló jellegzetes nyomait pl. ürülék, járatok, lyukak, fészkek stb. A csapda aktiválását követően érdemes a rágcsáló közlekedési nyomvonalán a fal mellé elhelyezni.
Nyissa fel a „TILÓ-csappantyút” úgy, hogy a rögzítő „pöcök” beakadjon, és óvatosan töltse fel csalianyaggal a csalikanalat.
Helyezze a csapdát a padlóra, majd helyezze el úgy, hogy a csalétket tartalmazó csapdarész minél közelebb kerüljön a falhoz! Fontos, hogy a csali egy illatos, vonzó anyag legyen, mely felkelti a kártevő kíváncsiságát.  
A TILÓ-csapda többszöri használatra alkalmazható. A csapdát naponta ellenőrizze folyamatos, hogy a sikertelen fogás után helyezze át.
Ajánlott a csapdák folyamatos helyváltoztatása a hozzászokás elkerülése végett. Érdemes több csapda együttes alkalmazása a rágcsálók megszüntetésére. A csapda ürítésénél használjon védőkesztyűt és ügyeljen rá, hogy ne érintse a tetemet. Mielőtt eltávolítaná a befogott patkányt, fontos meggyőződni arról, hogy a rágcsáló már nem él. A csapda alkalmazása után fontos a megfelelő tisztitás, hogy a következő „áldozat” ne érezze a csapdán az előző rágcsáló illatát.
A csapdát gyermekek és a háziállatok szempontjából körültekintően használja! A csapda alkalmazása biztonságosabb, mint a kihelyezett irtószerek.

Felhasználási területek:
Egerek hatékony elkapására
Kül- és beltéren egyaránt használható
 

Jellemzők:

Hatékony és diszkrét

Végleges megoldás garantál
Anyaga: por szórt vaslemez, fogazott Tilóval és erős lecsapó rugózattal.
Színe: fekete

Csomagolása: karton, használatát bemutató piktogramokkal.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Mások ezt vásárolták még mellé

Kerti falikút SUN bronz

Cikkszám: 8561_bronz
Rendelésre (2-4 hét)
25.062 Ft