Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

A kert fontos kiegészítői egy helyen

A kert fontos kiegészítői egy helyen

Bár a kertek funkciója a hosszú évtizedek során jelentősen megváltozott, a mai napig nagy szerepet töltenek be mindennapi életünk során. Haszon- és dísznövények termesztése, az élelmiszer ellátás biztosítása, vagy második élettér a lakás mellett; egy biztos: a kert megfelelő kialakítása minden esetben fontos. Cikkünkben összegyűjtöttük, hogy a kert gondozása esetén milyen kapcsolódó kiegészítők fontosak. Ismerje meg a legalapvetőbb kerti eszközöket!

Hasznos kiegészítők kertészkedéshez 

Magaságyás

Egy szép kert szinte elképzelhetetlen tündöklő virágok nélkül. A kert gondozása esetén rendkívül praktikus kiegészítő a magaságyás. Magaságyásunk ideális környezetet kínál mindenféle növény, gyümölcs, zöldség és fűszernövény termesztésére. A növények egészséges fejlődése érdekében érdemes komposzttal feltölteni, a gyors növekedést pedig az ágyás magasabb elhelyezkedése biztosítja. Termékünk magas minőségű, stabil és jól tűri az időjárás viszontagságait. Remek kialakításának köszönhetően összeszerelése könnyű, nem igényel szakértelmet, sőt szerszámok sem kellenek hozzá. Az állítható magaságyás tartozékokkal bővíthető, melyek tökéletesen kapcsolódnak hozzá: magaságyás bővítő szettünk segítségével még több csodaszép virággal színesítheti kertjét.

Magaságyás, a kert fontos kiegészítője

Ismerje meg magaságyás rendszerünket!

Növénytartó zöldfal elem

Növénytartó zöldfal elemünk segítségével különböző növényeket, gyógynövényeket és virágokat termeszthet függőleges felületeken. A zöldfal elemek moduláris felépítése lehetővé teszi a könnyű csatlakozást, ezáltal rugalmasságot biztosít az oszlopok, kerítések vagy falak eltakarásához. Helytakarékos, UV-stabil és hőálló eszköz, melyet érdemes beszerezni kertjébe, otthonába!

Növénytartó zöldfal elem - kert fontos kiegészítői

Vigyen életet és színt környezetébe, válassza növénytartó zöldfal elemünket a növények termesztéséhez!

Hőmérő

Egy jól működő hőmérő elengedhetetlen tartozéka a kertnek. Gondoljunk csak növényeinkre, akik számára fontos a megfelelő hőmérséklet biztosítása, a védelem a fagyok ellen. Kültéri használatra készült hőmérőink jó anyaguknak köszönhetően erős ellenálló képességgel rendelkeznek, -50 és +50 Celsius fok között képesek pontos eredményt mutatni az aktuális hőmérsékletről. Ablakkeretre és falra egyszerűen felszerelhetők, használhatók a kertben, az erkélyen vagy a teraszon.

Gyeprács

Annak ellenére, hogy a gyeprács nem egy olyan kiegészítő, ami látható designt ad a kertnek, elhelyezése rendkívül fontos a talaj felső rétegének megerősítése és szerkezetének stabilitása érdekében. Alkalmazásával megakadályozható a talaj egyenetlenségeinek kialakulása, valamint az esővíz általi kimosódás is. Jelenléte biztosítja a megfelelő járhatóságot, mindemellett tökéletes sportolási lehetőséget biztosít. Ebből kifolyólag gyakran veszik igénybe focipályák, füvesített parkok és lovardák talajának védelmére. Termékünk magas minősége a hő- és ütésállóságot egyaránt garantálja, könnyű méretre vágása és kis tömege pedig hozzájárul az otthoni használathoz.

Kerti bútortakaró

A hideg hónapok beköszöntével növényeink és kertünk téli pihenőre mennek. Ezen időszakban sajnos mi sem lehetünk a szabadban, így kerti bútorainkat sem használjuk. Amennyiben nem tudjuk benti helyre pakolni, vagy nem szeretnénk szétszerelni, célszerű őket bútortakaró segítségével megvédeni az időjárás viszontagságaitól. A takaróponyvákkal megnövelhető a kerti bútorok élettartama, valamint színük is megőrizhető, mindemellett felületi védelmet biztosítanak a szennyeződésektől és a kopástól. Termékünk erős anyagának köszönhetően több évig nyújt védelmet kerti tárolók, székek és asztalok számára. Vízálló, szélálló, jégálló tulajdonságaival és praktikus, könnyű használatával nagy népszerűségnek örvend vásárlóink körében.

Szobai növény permetező

Szeretett növényeink gondozásának nélkülözhetetlen kelléke egy minőségi permetező, amely lehetővé teszi a folyamatos használatot. Az általunk forgalmazott szobai növény permetező gyors és egyszerű használatával segíti a beltéri növények permetezését. Termékünk többféle méretben elérhető, a gondozni kívánt növények méretétől függően. Sajnos a szobanövényeken is gyakran megjelenhetnek nem kívánt élőlények. A tetvek, gombák és kártevők megszüntetésére érdemes lehet először vegyszermentes kezelést alkalmazni, melyhez permetezőnk nagyszerű választás. Az elszaporodott részeket célszerű olló segítségével eltávolítani, a vöröshagyma, a csalánlevél vagy a dohány áztatásával készült oldat pedig eredményesen eltávolíthatja a kártevőket a növény leveléről. A gondozás során a túlöntözésre is ügyelni kell, a sok víz ugyanis penészesedést okoz, mely folyamatot a gyökerek megtisztítása után azonnali átültetéssel lehet megállítani.

Amennyiben a kert fontos kiegészítői mellett kíváncsi rá, miből állnak a kertépítés lépései, esetleg szeretné tudni, milyen trükkökkel spórolhat a kertjében, érdemes körülnéznie blogunkon!

Ha pedig meghoztuk a kedvét a kertészkedéshez, mindenképpen tekintse át webáruházunk kínálatát, ugyanis a felsorolt eszközökön túl még számos egyéb kerti kiegészítőt találhat nálunk!

Következő cikkünk: 

Rágcsálómentesítés ősszel