Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Fekvőrendőr

Rendezés:

A sebességcsökkentő küszöb ismertebb nevén fekvőrendőr egy olyan közlekedési eszköz, amelyet arra terveztek, hogy csökkentse a járművek sebességét és növelje a közlekedési biztonságot. Ez az eszköz különösen hasznosak az olyan területeken, ahol a gyorshajtás komoly veszélyt jelenthet, mint például lakóövezetek, parkolóházak, iskolák környéke vagy belvárosi utcák.

Különböző típusú fekvőrendőrök között megtalálhatóak akár 50 mm és 60 mm magasságú modellek is. A fekvőrendőr magassága döntő szerepet játszik a járművek sebességének csökkentésében. Az 50 mm magas fekvőrendőrök jellemzően 20 km/h sebességre lassítják a járműveket, míg a 60 mm magas verziók ennél is nagyobb hatékonyságban biztosítanak. Ezek a magassági különbségek lehetővé teszik, hogy a fekvőrendőröket különböző forgalmi környezetekhez alakítsuk.

A fekvőrendőr elhelyezésekor fontos figyelembe venni a közlekedési szabályokat és az út adottságait. A fekvőrendőröket úgy kell elhelyezni, hogy azok jól láthatók legyenek nappal és éjszaka. A fekvőrendőröket olyan helyeken helyezik el, ahol szükséges a sebesség csökkentése, mint például gyalogátkelők előtt, iskolák környékén és lakóövezetekben.

Az optimális hatás érdekében ajánlott a fekvőrendőröket sárga és fekete színekben, váltakozó mintázattal telepíteni, így még nagyobb figyelmet keltenek a járművezetők számára. A prizmabetétek éjszaka is jól láthatóvá teszik a fekvőrendőrt, ami növeli a közlekedésbiztonságot.

A fekvőrendőr telepítése egyszerű folyamat, azonban szükség van hozzá megfelelő rögzítő eszközökre. A középső elemeket általában 4 darab csavarral kell rögzíteni, míg a végzáró elemekhez 2 csavar szükséges. A telepítéshez használt csavarokat és rögzítő elemeket a gyártó ajánlása alapján érdemes kiválasztani; javasolt a 10*110 mm-es csavar/alátét/tipli vagy 10*160 mm-es csavar/alátét alkalmazása.

A telepítés közben ügyelni kell arra, hogy a fekvőrendőrök szilárdan rögzítve legyenek az útfelületen, hogy hosszú távon is ellenálljanak a forgalomnak. Fontos megjegyezni, hogy a fekvőrendőrök nem alkalmasak nehéz teherforgalom számára, ezért ilyen jellegű utakra nem javasolt a használatuk.

A fekvőrendőröket széles körben alkalmazzák a közlekedésbiztonság javítása érdekében. Alkalmazási területeik közé tartoznak: Parkolóházak, lakóövezetek, iskolák, közösségi létesítmények környékén, belvárosi területeken stb.

 

Cégünk immár 25 éve forgalmaz különféle forgalomtechnikai eszközöket, beleértve a fekvőrendőröket is. Büszkék vagyunk arra, hogy megbízható és magas minőségű termékeket kínálunk, amelyek növelik a közlekedési biztonságot és védik a közlekedőket. Nagyobb volumenű megrendelések esetén egyedi árajánlatot biztosítunk, és minden igényét igyekszünk kielégíteni.

Egyes termékcsoportból, termékekből, mint a forgalomterelő, elkorlátozó, forgalomlassító, az ideiglenes forgalomterelést biztosító ideiglenes útjelszalagok, SOLOlite LED őrszemlámpákból folyamatosan rendelkezünk raktárkészlettel.

 Igen népszerűek a forgalomterelő és a forgalom elkorlátozását szolgáló termékek.

A forgalomterelő termékekhez tartoznak az alábbi, raktárunkon elérhető termékek a különböző forgalomterelő kúpok, sávelválasztó jelzőfül, parkolásgátló oszlopok, fóliaszalag,