Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Vagyonvédelmi tükör

Rendezés:

A Vagyonvédelmi tükrök széles választéka áll kedves vásárlóink rendelkezésére. A kategória tükrei elsősorban beltéri biztonságtechnikai és vagyonvédelmi tükrök. Alapvetően, a raktárról kapható termékek három típus köré csoportosulnak.

1.     PANORÁMA tükrök

A panoráma tükrök szuper széles látószögű tükrök, kiváló képminőséggel.

Ezek a biztonsági tükrök áttekintést nyújtanak a kritikus területekről: keskeny folyosók, „vakfoltok”, azaz a nehezen belátható területek az adminisztratív épületekben, kórházakban vagy szállodákban. Az üzletek eladóterei is jól megfigyelhetők a panoráma tükrökkel. A keret nélküli gömbtükrök zökkenőmentesen illeszkednek minden környezetbe. A félgömb, negyedgömb és nyolcadgömb formájú tükrök vertikális módon, azaz minden esetben felülről nézve és eltakarásmentesen biztosítják az ellenőrizendő terület áttekintését.

Tükrök felszerelése:

- félgömb alakú tükrök (360⁰-os beláthatóság): mennyezetre szerelve, vagy lánccal a mennyezetről az eladó térbe, vagy raktári térbe belógathatóak

- negyedgömb alakú tükrök (180⁰-os beláthatóság): az oldalfal és a mennyezet találkozási pontjában a falra szerelve

- nyolcadgömb alakú tükrök (90⁰-os beláthatóság): a sarokba szerelve

2.     Tükörperemes tükrök

Ennél a típusnál maga a hátrahajlított tükörrész adja a tükör kb. 3 cm széles peremét. A szállítási tartozék része az univerzális fém felerősítő láb. Felszerelése: a fém felerősítő lábak segítségével, oldalfalra

3.     Keretes tükrök

Ez a típus egybeöntött, ütésálló, dekoratív műanyag hátlappal rendelkező tükör. A szállítási tartozék része az univerzális fém felerősítő láb. Felszerelése: a fém felerősítő lábak segítségével, oldalfalra

Hogy mikor, melyik típusú tükröt válasszuk azt az adott körülmények határozzák meg. Ugyanakkor a kategórián belül ajánljuk a pénztári őrszem tükreinket is, mely igen nagy segítség a pénztári munka során. Alkalmazásával könnyen, kényelmesen be lehet tekinteni a vásárló kosarába, a bevásárló kocsi aljába. Ennek a pénztári tükörnek a felülete ívelt, domborúIgény esetén, megrendelésre még számos, egyéb tükröt tudunk biztosítani. Ezek közül kiemeljük az alábbiakat:

A rozsdamentes acél élelmiszeripar tükrök

Ezek rozsdamentes acélból készült tükrök, melyek nehéz ipari körülmények között különösen ajánlottak magas hőhatású ipari helyiségekben (pl. olvasztók, kohók), vagy olyan környezetben, ahol speciális szabályozási követelmények vannak érvényben (például az élelmiszer-feldolgozásban, hogy megfeleljenek a HACCP szabványoknak) stb.).

A tükör és a hátlap teljes egészében rozsdamentes acélból készül, keret vagy csatlakozás nélkül, melynek igen nagy előnye:

• a tisztítás lehetővé tétele az anyagok romlásának veszélye nélkül; a teljes élelmezésbiztonság    biztosítása (nincs szennyeződés)

• a hő vagy az izzó nyúlványok miatt nincs károsodás veszélye.

Uszoda biztonsági és felügyeleti tükrök

Ezek a tükrök segítik az uszodákban, szabadidős központokban és vidámparkokban található rejtett területek vagy vakfoltok megfigyelését.

Tükrök jellemzői:

·         A PAS ® optika törhetetlen, UV-álló és klórgőzökkel szemben ellenálló.

·         Tiszta, éles kép torzítás nélkül.

·         Konkrét domború szög az optimális látómezőért.

·         Látótávolság akár 25 méter.

·         Gyors és egyszerű telepítés.

·         Rögzítések biztosítva.

·         5 év garancia.

 

Biztonságtechnikai és vagyonvédelmi tükrök - Tükör ismertető 
Alkalmazástechnikai bemutató

                                   

A képekre történő kattintással nyílik meg a pdf plakát.