Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Áruház, bolti pénztár akril tükör

Rendezés:

Áruház, bolti pénztár akril tükör

A kategória tükreit BOLTI TÜKÖR-nek is nevezik, mivel elsősorban az üzletekben használjuk.

A figyelő tükrök az üzlet biztonságának fontos részét képezik. A jól elhelyezett tükrök megakadályozhatják a bolti lopásokat. A bolti tükrök teljes választékát forgalmazzuk: kupola, kerek és téglalap alakú tükrök, több különböző méretben. Rendelkezünk háromszög és téglalap alakú pénztári tükrökkel is, amelyek segítségével a pénztár személyzete kényelmesen áttekintheti a bevásárlókocsik tartalmát. A tükrök ütésálló akrilból készültek, és a kis súlyuknak köszönhetően könnyen felszerelhetők a mellékelt konzol segítségével.

Pénztári „Őrszem” tükör

A kategória tükrei lehetnek sík és domború felületűek. A felhasználók részéről kedveltebb a domború felület, mivel e tükrök alkalmazásával – a bevásárlókocsiba történő betekintéskor – nagyobb területet lehet belátni.

Felszerelése: egy rugalmas kar segítségével felcsavarozva. A rugalmas karral könnyedén beállítható a megfelelő szög, hogy a megfigyelendő területet megfelelőképpen láthassuk.

Anyaga: ütésálló akril

Raktárról kapható típusok:

Típus  

Méret

(mm)

Súly

(kg)

Forma

Webes elérhetőség

COM 333

300 x 370 x 300

0,39

domború háromszög

https://sunikft.hu/tukor-penztari-orszem-com-333-35x35x40-cm-domboru-feluletu

COM 333

300 x 370 x 300

0,39

sík háromszög

 

                              

Készletünkről még kapható (kifutó készlet) az alábbi méretű pénztári tükör:

Cikkszám 

Megnevezés

Méret

(mm)

Súly

(kg)

Forma

4155/M

Tükör pénztári 600x800 mm fehér keret sima

600 x 800 mm

3,0

sík felületű négyszög

Egy kis útmutató

Hogyan válasszunk tükröket?

A környezet

A tükör kiválasztásához határozza meg, hogy milyen környezetben telepíti azt. Íme a három típusú környezet, amelyekben a tükröket leggyakrabban használják:

közlekedés-/közlekedésbiztonság : útkereszteződések és kereszteződések korlátozott látási viszonyokkal vagy vakfoltokkal, rejtett bejáratok, privát parkoló vagy kijáratok, kerékpárutak, villamos/vonat/buszállomások , és mélygarázsok. 

Cégünk, több kiváló európai gyártót képvisel e területen, így minden helyzetben a legjobb megoldást tudjuk ajánlani

Ipar : gyárak, logisztikai központok, építkezések.

Számos kül-  és beltéri alkalmazásra ajánlható tükröt kínálunk az ipari telephelyek és a logisztikai raktár biztosítására. Így félgömb/kupola tükrök széles választékával (félgömb, negyed gömb, nyolcad gömb), fekete-sárga vagy piros-fehér kerettel ellátott, jól látható tükrökkel, targoncatükrökkel, rozsdamentes acél tükrökkel állunk kedves partnereink rendelkezésére.

Üzletek és köz- vagy magánépületek: Ideális a lopás megelőzésére vagy a biztonság felügyeletére. E célra a beltéri tükrök (tükörperemes), beltéri vagy kültéri (keretes) biztonsági és felügyeleti tükrök, valamint kupola-/félgömbtükrök széles választékát kínáljuk.

A méret

Milyen méretű és alakú tükröt válasszon?   A megfelelő tükörformátum kiválasztása elengedhetetlen a  biztonsághoz és ellenőrzéshez.

A hatékonyság érdekében a tükör méretét hozzá kell igazítani a nézőt és a tükröt elválasztó távolsághoz: minél nagyobb a távolság, annál nagyobb legyen a tükörlencse.

A domborúság

A domborúság szögének sugara

A tükör domborúságának szöge határozza meg a látóteret, és hozzá kell igazítani a megtekinteni kívánt irányok számához.

Minél domborúbb a tükör, annál nagyobb a belátható terület.