Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Közlekedési tükör

TÜKRÖK Forgalomtechnikai – TÜKÖR ÁRUVÁLASZTÉK
Rendezés:

A Közlekedési tükör kategória széles választékot kínál a kültéren alkalmazható, a forgalom, a közlekedés biztonságát elősegítő forgalom számára. A forgalmi tükör és közúti biztonsági tükrök ideálisak a korlátozott látási viszonyokkal vagy vakfoltokkal rendelkező útelágazásokhoz és kereszteződésekhez, rejtett bejáratokhoz, privát parkolóhoz vagy kocsibejárókhoz, kerékpárutakhoz, villamos/vonat/buszállomásokhoz és mélygarázsokhoz. A kategórián belül a legnagyobb választékot az Univerzális forgalomtechnikai tükör képezi.

Az univerzális akril tükör fekete PVC-tömítéssel és vörös polipropilén vázszerkezettel van felszerelve. A kerek tükrök tetején piros, műanyag ellenző, beépített árnyékoló található, ami megvédi a tükröt a napfénytől és az esőtől. A legmagasabb minőségű anyagból készült, ez a könnyű tükör nagy ellenállást biztosít az UV sugárzásnak és az időjárási körülményeknek, így ideális a legtöbb kültéri alkalmazáshoz. A tükrök kompletten, felszerelésre kész állapotban, papírdobozba csomagolva kerülnek forgalomba.

Rögzítése Ø 76 mm-es csőbilinccsel történik.

A kapható méretválaszték:

Átmérő:    Ø 60 cm - Ø 70 cm - Ø 80 cm - Ø 90 cm

Szögletes: 40 x 60 cm

                   60 x 80 cm

A tükrök alkalmazása az alábbi célokra javasolható:

-          Közúton elhelyezve útkereszteződésekben, Y betorkolásoknál, éles kanyarokban

Méretezésük attól függ, hogy hány méteres útszakaszt kell belátni a közlekedőknek a tükörben a biztonságos helyzetfelismeréshez. Célszerű a 70 cm-t meghaladó méretű tükrök választása.

-          Közútra nyíló garázsokhoz

Ha két, vagy több irányba is szükséges kitekinteni a garázsból, akkor célszerű a közút, garázsbejárattal szemközti oldalán, arra alkalmas oszlopon – két irányba néző --„dupla-tükröt” kihelyezni

-          Parkolókba, parkolóházakba, vállalati bejáratokhoz, telephelyekre történő ki- és behajtáshoz

Választékunkban kapható néhány acél tükör, illetve igény esetén, egyedi megrendelésre, tudunk biztosítani egyéb speciális tükröket.

Ezek lehetnek:

-          robusztus acéltükrök (kül- és beltéren is alkalmazható)

A tükrök kiválóan alkalmazhatóak üzemekben olyan agresszív környezeti feltételek mellett is, mint a magas hőmérséklet, lúgos, hígítót tartalmazó levegő. A tükrök kevésbé párásodnak, mint általában a közlekedési tükrök, és a tükörkép csillogása évekig megmarad

-          jegesedésmentes, törhetetlen acél tükrök

Az IceFree közlekedési tükör egy jegesedésmentes robosztus, törhetetlen acél tükör. Különösen alkalmas olyan helyeken, ahol nincs áramforrás és változékony időjárási körülmények vannak.

-          rozsdamentes acél élelmiszeripari tükrök

A rozsdamentes acélból készült tükrök nehéz ipari körülmények között különösen ajánlottak magas hőhatású ipari helyiségekben (olvasztók, kohók ...), vagy olyan környezetben, ahol speciális szabályozási követelmények vannak érvényben (például az élelmiszer-feldolgozásban, hogy megfeleljenek a HACCP szabványoknak) stb.).

-          180°-os, nagy látószögű HORIZONT tükör, kültéri alkalmazásra, mely kiválóan alkalmas egy hármas útkereszteződés betekintésére, vagy akár garázsból történő kihajtás esetén.

Egy HORIZONT tükör egy hármas útkereszteződésben két hagyományos tükröt pótol, így alkalmazása rendkívül gazdaságos

-          gépkocsi alá tekintő tükrök

Amennyiben kérdése van, hívjon minket, érdeklődjön, vagy küldjön e-mailt és egyedi igényére, egyedi ajánlatot adunk.