Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Hang és rezgéseket kibocsátó riasztó, patkány, egér - 150 m²

26.333 Ft (20.734 Ft + ÁFA)
Típus
Beltéri
Menny.:db
Gyártó cikkszám: WK0400
Elérhetőség: 38 db raktáron

Hang és rezgéseket kibocsátó patkány és egérriasztó készülék

A készülék különböző frekvenciájú és időtartamú rezgéseket bocsát ki, amelyek a mobiltelefon rezgéséhez hasonlítanak. Ezért nem ajánlott lakott helyiségekben használni.

Patkányok, egerek a belső terekből, padlásokról, válaszfalakról, szigetelésekről.

Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Hang és rezgéseket kibocsátó patkány és egérriasztó készülék

Patkányok, egerek a belső terekből, padlásokról, válaszfalakról, szigetelésekről.

A készülék különböző frekvenciájú és időtartamú rezgéseket bocsát ki, amelyek a mobiltelefon rezgéséhez hasonlítanak. Ezért nem ajánlott lakott helyiségekben használni.

Tápellátás: 240 V hálózatról működik

A szerkezeti zajok olyan rezgések, amelyek szilárd anyagokban terjednek, és amelyeket a rágcsálók a földön tett lépésekhez vagy bármely más közeledő veszélyhez asszimilálnak.  Pánikba esve állandó veszélyt éreznek, ami elrejtőzésre készteti őket. Ettől az állandó stressztől kimerülve elhagyják a helyiséget.

Tulajdonságok:

Rendkívül hatékony állandó védelmet biztosít

Teljesítmény: 240V/50-60Hz

Erősen zsúfolt és nehezen elérhető helyekre tervezt készülék

Kiszorítja a rágcsálókat a különböző lyukakból, üregekből és rejtekhelyekről.

Szerkezetre, vázra vagy válaszfalra rögzíthető vagy csavarozható.

Csak lakatlan helyiségben helyezhető el.

Közvetlenül a 240 V-os hálózathoz csatlakoztatható – szerelőkeret és 10 méteres kábel mellékelve.

Szakaszosan működik.

150 m² védendő területre

Biztonságos kutyák, macskák, madarak és halak számára.

A hangot és rezgéseket kibocsátó állatriasztó készülék elriasztja a patkányokat, egereket, nagy peléket, kerti peléket, nyusztokat és gyíkokat. A hang kibocsát a készülék körüli 5-10 méteres körzetben, azaz körülbelül 150 m2 területen biztosít védelmet. Lehetővé teszi a garázs, a padlás, a tetőtér, a válaszfalak stb. védelmét a rágcsálók által okozott kellemetlenségektől.

Hatékonyság:

Független laboratóriumok által tesztelve és igazolva. A szerkezeti zajok olyan szilárd anyagokon át terjedő rezgések, amelyeket a rágcsálók a padlón tapasztalt lépésekként vagy bármilyen más közeledő veszélyként érzékelnek. Pánikszerűen állandó veszélyt éreznek, ami arra kényszeríti őket, hogy elrejtőzzenek. Az állandó stressz által kimerült állatok, általában 72 órán belül elhagyják a helyszínt, ami a rágcsálók esetén leggyakrabban végleges. Az optimális eredmény érdekében 2 hetes működés javasolt.

Hangok és rezgések:

A szerkezeti zajok terjedése az épület szerkezetétől és az akusztikájától függően változik. A hang többféle módon érheti el a hallást. Megkülönböztetjük a levegőben terjedő és a szerkezeti zajokat. A levegőben terjedő zajokat olyan hangforrás okozza, amely rezgésbe hozza a levegőt: például az emberi hang, a zene vagy a telefon csengése stb. Amikor a levegőben érkező zaj egy fallal találkozik, az rezegni kezd és továbbítja a zajt a szomszédos helyiségbe. A levegőben keletkező zaj a lyukakon, repedéseken és réseken keresztül is terjed, amit hangszivárgásnak nevezünk.

Az anyagok különböző módon terjesztik a hangot: a sűrű, masszív és nehéz anyagok (üveg, beton vagy kő) kevésbé rezegnek, mint a könnyű és vékony anyagok. Magas zajszintet idéznek elő, míg a porózus anyagok (a szivacs vagy a perforált termékek, például falemezek vagy a gipsz) jobban elnyelik a hangot.

Használati utasítás:

Az optimális eredmény eléréséhez elengedhetetlen a megfelelő telepítés.

Lakatlan helyiségben azonosítson egy határoló elemet (padló, mennyezet, fal) / gerendát, amely a hangot valószínűsíthetően a lehető legtávolabb tovább terjeszti (pl. egy gerenda közepe.)

Ezt követően rögzítse a készüléket csavarokkal egy gerendára / falra / polcra, lehetőleg 1 méterre a talajtól. Csatlakoztassa a kábelt a készülékhez, majd csatlakoztassa a 220-240 V-os aljzathoz. Miután csatlakoztatta, a jelzőfény zölden villogni kezd, hogy visszajelzést adjon a készülék a működéséről. A készülék bizonyos időközönként rezegni kezd, véletlenszerű időtartammal és teljesítménnyel, hogy növelje a zavaró hatást. A rágcsálók hallása érzékenyebb, mint az emberé, ezért hallják a zajt falakban, válaszfalakban, szigetelésben és a ház egyéb helyiségeiben, ahol az emberi fül már nem hallja azt. Hagyja a készüléket folyamatosan működni a nap 24 órájában.

Javaslatok:

8 évnél idősebb gyermekek és olyan személyek, akiknek fizikai, érzékelési vagy szellemi képességei korlátozottak, illetve akik nem rendelkeznek a szükséges tapasztalattal vagy ismeretekkel a készülék használatára vonatkozóan, a készüléket megfelelő felügyelet mellett vagy a készülék teljes biztonsággal történő használatára vonatkozó utasítások megismerése és a felmerülő kockázatok tudomásulvétele esetén használhatják. Ne hagyja, hogy a gyerekek játsszanak a készülékkel. A felhasználó általi tisztítást és karbantartást felügyelet nélkül nem végezhetik gyermekek. A készüléket kizárólag beltéren használja. Ne tartson házi rágcsálókat (hörcsögöket, ugróegereket stb.) a készülék által védett helyiségekben. Gyermekektől elzárva tartandó.

Újrahasznosítás:

A készülékeket újra kell hasznosítani. Ne dobja a háztartási hulladékba, helyezze el egy újrahasznosító központban.

A lakott helyiségekben részesítse előnyben az ultrahangos patkány - egérriasztó használatát: WK0523, WK0220, WK0300 vagy WK0600

Alkalmazás szerint Hanghatású riasztó
Terület 200 m2-ig

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!