Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Kertápolás

Rendezés:

Kerti falikút SUN bronz

Rendelésre (2-4 hét)
30.050 Ft

Komposztáló Eco-King 600 l, zöld

18 db raktáron
24.966 Ft

Kerti falikút Dioniz bronz

14 db raktáron
21.900 Ft

Kerti falikút SATURN, bronz színű

10 db raktáron
36.140 Ft

Gránit kerti kút, sötét

10 db raktáron
49.913 Ft 44.922 Ft

Wood kerti kút, sötét fa

9 db raktáron
51.793 Ft 46.614 Ft

Kerti kesztyű "Flower" lila Gr. 6

356 db raktáron
1.038 Ft

A kertápolás kategória széles választékot kínál a kerti dekoráció, kerti bútor vagy kertápolási termékek körében. Legyen szó kertje felújításáról, átépítéséről, vagy szépítéséről a sunikft.hu webáruházunkban mindent megtalál.

Bortároló / Kerti bútor kategóriában található igényes élethű fa hatású hordó formájú kerti bútort. Ideális választás a teraszok, kertek vagy pincék bútorozásául. Erős, UV álló műanyagból készültek, mely időtálló, így kül- és beltéri használatra egyaránt kiválóan alkalmasak. Ebben a kategóriában megtalálható a kerti bútorok védelmére szolgáló védőtakaró. Polietilén anyagú, UV álló, előre kialakított rögzítéssel az egyszerű bútorzat védelemre.

Kerti kesztyű az egész családnak, gyermek, illetve felnőtt darabok széles kínálatával. A kertészkedés nem csak egy munka melyet el kell végezni, hanem lehet szórakozás is, mely összehozza a családot a gyerekektől a felnőttekig. Gyermek kesztyűk vidám, lány és fiú szín változatban a kerti munkákhoz.
Felnőtt kesztyűk női és férfi szín változatban a legegyszerűbbtől, az extra erős rózsakesztyűkig.

Kerti kiegészítő termékek között megtalálható kiváló minőségű gyeprács, terasz és járólap tisztító szerek, hőmérők, növény kötözők és támaszok, permetezők. Kerti kút kategóriában minőségi UV álló műanyagból készült, mely kertje ékessége lesz. Kő és fa mintázatú élethű utánzatok, álló kerti kutak, illetve fali kutak.
A kutak telepítése könnyű és egyszerű, bárki részére pillanatok alatt megvalósítható.

Kerti tó kategóriában megtalálható minden olyan termék mely a tavak karbantartásához, ápoláshoz, dekoráláshoz elengedhetetlen. Kerti tó ápolás kategóriában számos algamentesítő folyadék, valamint tabletta is megtalálható. A tavak Legnagyobb ellenségei az zöld, illetve fonalalgák. Leghatásosabb szerünk rá a BioBird algamentesítő, amely kizárólag biológiai összetevőkből áll, úgy mint élő organizmusok, enzimek és nyomelemek. Az igen magas minőségi színvonalat képviselő termék hosszan tartóan (akár 90 napig) és igen hatásosan megvédi a víz alatti felületeket (tómeder bevonó-építő anyagokat, víz forgató berendezéseket, szűrőket, csővezetékeket stb.) a fonal- és más algáktól.
Kerti tó dekoráció termékek körébe sokféle élethű műanyag figura, vízesés elem, csobogó szett található.

Kerti tó gépészetére számos szivattyú, szűrő berendezés, valamint ezen termékek kiegészítői, alkatrészei is megtalálhatóak. Fontos a kerti tó tisztán tartása mellett az elegendő oxigén bejuttatása is, ezen megoldásra válasszon szivattyút, valamint levegőztető készüléket. Gépészeti szűrő berendezések is elérhetőek, mely nagy segítségük lehet a szennyeződések eltávolításában a tó vízéből. Kerti tó kiegészítő kategóriában megtalálható ragasztók, tömlők, bilincsek, tisztitó segédeszközök kínálata. 

Kerti világítás számtalan kültéri lámpa elemet talál a kert hangulat világítására. A lámpák közül különféle variációk találhatók pl. földbe süllyeszthető, álló oszlop lámpát, illetve spot lámpát. Szigetelés kategória termékei gumi fóliák különböző vastagság és méretezésben találhatók.
A gumifólia egy kiváló minőségű EPDM fólia, vízhatlan és időt álló. A fólia akár egy 30 éves használat után is megőrzi fizikai tulajdonságait.