Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Bortároló / Kerti bútor

Rendezés:

Bortároló / Kerti bútor kategóriában megtalálható az igényes, élethű műanyagból készült kerti- pince bútor, valamint kerti bútoraink védelmére szolgáló takaró fóliák.

Rusztikus hordó formájú asztal és hozzá kiegészítő hordó ülőkék, mely nem csak a kertünket varázsolja el, de akár a pincénkbe is ideális hangulatot varázsol. Mind az asztal, mind a hordó ülőkék feltölthetők folyadékkal, mely a stabilitást és a tárolást is megoldja. A bútorok kül- és beltéri, valamint téli- nyári használatra egyaránt alkalmasak. Időtálló műanyagból készült termékek, könnyű tisztán tartani nem igényel karbantartást. A pincékhez kapcsolódóan az őszi szüret beköszöntével a szőlészeti és borászat kiegészítő elemei. A kategóriában elérhető bortároló hordó, egy közepes kapacitású 30 literes kiszerelésben elérhető. Tároláskor a hordók a fahordókhoz hasonlóan megőrzi a bor minőségét, és a megjelenésben is visszaadjak a fahordó hatást. A hordó kiürítését követően más fajta bort is tárolhatunk benne, hisz nem veszi a benne tárolt folyadék íz- illetve illatát. A kimosás után bármilyen bor, pálinka tárolható bennük.

A hordó tetején egy csavaros tetővel záródó nyilas található, ezen keresztül könnyedén elvégezhető a tisztítás. A tetőn egy dugóval záródó nyílás is elhelyezésre került, melyre csatlakoztatható egy kotyogó. A hordó elején egy csap is helyett kapott, mellyel a leeresztés oldható meg. Kerti bútorok védelmében is számos termék megtalálható ebben a kategóriában. A kültéri bútorok nemcsak hasznosak és jól néznek ki, de csábítanak a szabadban tartózkodásra. Sajnos az időjárás nem kíméli a kültéren kihelyezett elemeket annak ellenére, hogy teljesen szabadon állnak, vagy félig fedett teraszokat díszítenek. A kerti bútorok védelme fontos a hosszabb élettartam megóvása érdekében. A termékek használatával megóvhatjuk a kertbe, teraszra kihelyezett bútorainkat. Kínálatunkból különböző tárgyak, különböző méreteikre, pl. asztal, napernyő, matrac megóvására talál megfelelő húzatott.

A védő húzatok UV- ellenálló polietilén anyagokból készültek, mely megvédi a kerti bútorok állapotát. A húzat élettartamát a 100g/m2 sűrűségű polietilén anyagának köszönheti. A könnyű rögzítés érdekében rögzítő szemekkel és rögzítő szalagokkal biztosíthatjuk a kerti bútor védelmét. A húzat megvédi kerti bútorainkat a portól és a zord időjárási tényezőktől.