Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Kerti kiegészítő

Rendezés:

Kerti kiegészítő kategóriában megtalálható minden olyan eszköz, mely a kert gondozásában, ápolásában segíti munkánkat. Számos hőmérő, permetező, növény támasz- rögzítő, gyeprács, tároló edény és bútortakaró megtalálható.

Hőmérők közül falra szerelhető kivitelben talál bel- és kültéri használatra, műanyag, acél, üveg, alumínium anyagból készült változatokban. A hőmérők többsége -30°C - +50°C fok közötti tartomány mérésére használhatóak. Felszerelése gyorsan és egyszerűen megoldható különböző felületekre helyezhető pl. falra, fára, ablakkeretre. Pontos, precíz mérést biztosítanak számunkra.
A növények gondozásában elengedhetetlen a víz adagolás, permetezés. Kínálatunkban többféle méretben találhatók kézi permetező, mely a szobában, teraszon, erkélyen elhelyezett növények gondozásában nyújt nagy segítséget. A szórófejeken beállítható vízpermet gyenge és erősebb vízsugárral történő locsoláshoz. A permetező tartályok méretei 0,5 liter, 1 liter, 2 liter-es változatban választhatóak, színeik vegyes színben variálhatóak. Választékunkban megtalálható kimondottan vegyszerálló permetező, mellyel a növény tápok is könnyedén adagolhatóak.


A kerti kiegészítő kategóriában elérhető természetes anyagból készített bambusz pálca, bambuszrács, növény támaszok. A támaszok használatának köszönhetően a növények fejlődése során a támasztás, futtatás segítségével nem okoz károkat bennük. A kategóriában megtalálható a támaszokhoz szükséges különböző növény kötöző eszközök is. Futó és kúszó növényekhez kifejezetten szükséges kötöző megoldást alkalmazni. De a kis kertben nevelt palánták nevelésében is elengedhetetlen. Számos kötöző megoldásra kínál megoldást a kerti kiegészítő kategóriában megtalálható termékek.

Kertápolás körében fontos kitérni egy kiváló termékre, mely a kertben kialakított közlekedőkben tölt be fontos szerepet. Gyeprács termékünk egy újrahasznosított kis sűrűségű polietilén műanyagból készült. Erősített részeinek köszönhetően masszív és strapabíró, a talaj felső rétegének megerősítésére, egyenletessé tételére használják. A gyeprács feltölthető föld és fűmag helyett apró kaviccsal, homokkal, tört kővel, murvával. Igényes stabil és erős járda alakítható ki alkalmazásával a kertben.

A kertészkedés során a gyűjtésben, tárolásban jelent nagy segítséget egy univerzális tároló edény. Toni univerzális tároló edény bármilyen termék tárolására alkalmazható. Minőségi műanyagból készült, mely ellenáll az időjárási tényezőkkel szembe.
Kerti bútorok védelmében is számos termék megtalálható. A termékek használatával megóvhatjuk a kertbe, teraszra kihelyezett bútorainkat. Különböző méretekben, és különböző tárgyak pl. asztal, napernyő, matrac megóvására talál megfelelő terméket.