Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Kerti tó alkatrész

Rendezés:

Kerti tó alkatrész kategóriában megtalálható a Cégünk által forgalmazott márka és típusú gépészeti eszközök pótalkatrészei. Fontos, hogy minden esetben az adott márka és típus alapján vásároljunk alkatrészt. A nem előírás szerinti pótalkatrész használatával a készülék meghibásodását, illetve használhatatlanságát eredményezheti. Fontos egy alkatrész cserét megelőzően vízkő mentesíteni a készüléket.

 Webáruházunkban széles kínálatban talál szivattyú berendezéshez rotor alkatrészt. Leggyakrabban előforduló rotor alkatrészek Messner, Xtra, Cascademax, Powermax illetve Elimax típusú készülékek javítására javasolt.

A rotor kompletten a tengellyel együtt vásárolható, nincs külön csak a lapát rész! A rotor egy mágneses forgó alkatrész, a cseréjénél fontos az óvatos beszerelés. A rotor tengely egy kerámia tengely, így könnyen eltörhet egy nagyobb ütődés során. A kategóriában megtalálható továbbá gravitációs, illetve nyomás alá helyezhető szűrő berendezés pótalkatrészei. Minden alkatrész cserénél fontos a készülékhez gyártó által javasolt pótalkatrész alkalmazása. A gumi tömítések cseréjénél érdemes szilikonzsír alkalmazása, mely megkönnyíti a későbbi karbantartásnál a szét- és összeszerelést. A Kerti tó alkatrész kategóriában megtalálható még a levegőztető készülék pótalkatrésze. A levegőztető készülékek leggyakrabban előforduló hibája a gumi membrán elszakadása. Az elhasználódott alkatrész csak az azonos típusú pótalkatrésszel cserélhető. A nem megfelelő alkatrész rosszul, vagy egyáltalán nem működteti a készüléket.

Az alkatrész kategóriában elérhető az UV-C készülék pótalkatrész. Fontos, hogy minden készülék típusával megegyező pótalkatrészt használjon. A nem megfelelő alkatrész választás kárt okozhat a készülékben. Az UV-C készülékekhez megtalálható üvegbúra, illetve trafó. A trafók választásán amennyiben nem szerepel a típus jelzése, abban az esetben fontos a megfelelő watt teljesítmény választása. A Kerti tó alkatrész kategória tartalmaz még számtalan Kerti szerelvény terméket. A szerelvények a tó gépészeti berendezések közötti átalakító, vagy a spirál tömlő összekötő része. Több méretben, illetve különböző formában elérhetők csatlakozók. Megtalálható köztük belső-, külső menetes, szűkítő, slag csatlakozó, T elosztó, tömlő csap. A csatlakozók méretei is különböző változatban megtalálhatók. Válogasson kedvére, nálunk mindent megtalál a kerti tó gépészeti berendezéseihez. A spirál tömlők rögzítésére használjon speciális Rögzítőbilincs spirál tömlőhöz terméket. Kifejezetten a spirál tömlő bordáihoz lett kialakítva, és biztos tartást add. A spirál tömlők méreteihez igazodva talál méretre állítható speciális bilincset.