Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

A legszebb falikutak - ötletek a stílusos kerthez!

A legszebb falikutak - ötletek a stílusos kerthez!

Kertünk megtervezésénél a funkcionalitás mellett a másik fontos szempont az esztétikus összhatás elérése, hiszen minden kerttulajdonost jó érzéssel tölt el, amikor elismerő szavakat hall vissza. Ha Ön is szeretné otthonát és udvarát feldobni egy igazán hasznos és stílusos kiegészítővel, érdemes felfedezni a lenyűgöző kerti kutakat! Ebben a cikkünkben falikút ötletek kaptak helyet, így ha inspirációt merítene saját kertjéhez, érdemes velünk tartania!

Az olyan dizájnelemek mint a kerti kutak nagy népszerűségüket annak köszönhetik, hogy funkcionalitásuk (kert öntözése) mellett dekoratívak is: egyedi kialakításukkal remekül kiegészítik és igazán stílusossá varázsolják udvarunkat! A rendelkezésre álló terület ismeretében számos lehetőség kínálkozik a megfelelő kerti kút kiválasztásához.

Falikút ötletek

A kerti falikutak esztétikus megjelenésükkel feldobják a kert megjelenését. Beszerzésük kisebb, szűkösebb helyekre is ideális választás lehet, hiszen a fal síkjára rögzítve kevesebb helyet foglalnak el. A  falikutat egyszerűen telepíthetjük a már meglévő kerti csapra, kialakítása nem igényel szaktudást.

A  fa, illetve kő hatású kerti kutak izgalmas elemekként épülhetnek be kertünkbe. Amennyiben a falban van egy magasan kialakított vízkivezetés, akkor nagyszerű megoldást nyújt egy falikút létrehozása. Az igényes, magas színvonalú megjelenés eléréséhez válaszon kőhatású műanyagból készült rusztikus vagy klasszikus stílusú, elegáns falikutat. 

Vásárlásnál fontos figyelembe venni, hogy a falikutak önmagukban csap, illetve szifon kiegészítő tartozékok nélkül vásárolhatók. Ezen fali kutakhoz kiválaszthatjuk a dizájnban hozzájuk illő króm vagy réz színű csapokat. A csapok megtalálhatók az esővízgyűjtő tartályokhoz is alkalmazott esővízgyűjtő tartály kiegészítő kategóriában is. Az igényes, magas színvonalú megjelenés eléréséhez válasszon kőhatású műanyagból készült rusztikus vagy klasszikus stílusú, elegáns falikutat. 

Dioniz falikút

Ismerje meg stílusos Dioniz falikutunkat!

Első falikút ötletünk ez a barokk motívumos, gyönyörűen díszített falra szerelhető darab. A DIONIZ bronz falikút remek dísze lesz kertjének, mindemellett praktikus mosdó is. A kút kiváló minőségű polietilénből készült, időjárás- és UV-állósága miatt nagyon strapabíró. Könnyen kezelhető, a szennyeződések egyszerűen, tiszta vízzel leöblíthetők. Mivel cégünk számára fontos a környezetvédelem, a kút 100%-ban újrahasznosítható és környezetbarát anyagok felhasználásával készült.

Második ötletünk a Sun kerti falikút, mely gyönyörű megjelenése mellett színében is UV-álló, ezáltal nem fakul. Ha az egyszerűbb, letisztultabb vonal áll közelebb hozzánk, akkor érdemes ezt a darabot választani. Kiváló minőségű polietilénből készült falikutunk nagy mértékben hasonlít a a gránittal, kővel és betonnal készült termékekhez.

Sun kerti falikút

Tartós és ütésálló, Sun kerti falikút termékünk minden kert ékes dísze lesz!

Harmadik ötletünk a Saturn kerti falikút, mely bronz és ezüst színben is választható. Modern vonalvezetés, sima felület jellemzi, mely alkalmassá teszi a hagyományos és modern kertek kiegészítőjeként egyaránt. Ezt a darabot is bátran ajánljuk, amennyiben fontosnak tartja az esztétikumot a falikút beszerzése és kiválasztása során. A falikutat telepítheti vízcsapppal, mely könnyen csatlakoztatható a vízvezetékhez, de akár tömlővel is csatlakoztathatja.

Saturn kerti falikút

Kertbe, garázsba és udvarra is tökéletes választás a Saturn kerti falikút, mely könnyedén felszerelhető!

Extra tipp: nézze meg top falikút ajánlatainkat, és vásároljon a kertjéhez illő stílusú darabot! Figyelmébe ajánljuk: 

Reméljük, hasznosnak találta falikút ötletekről szóló útmutatónkat! Még több kerti kút ötlet érdekelné? Nézze meg korábbi cikkünket, melyben a falikutak mellett az álló kerti kutakról is bemutattuk a legfontosabb tudnivalókat!

Bármelyik kialakítás mellett is döntünk, a kerti kút garantáltan új, barátságos hangulatot kölcsönöz majd otthonunknak. Válassza ki Ön is az igényeihez illő darabot, és tegye különlegessé kertjét egy csodaszép falikúttal, illetve álló kúttal! Webáruházunkban számos stílusú és kialakítású kerti kúttal várjuk!

Következő cikkünk: 

Mit tegyünk a kullancsok ellen? 

Tartalomhoz tartozó címkék: kertápolás kerti kút