Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Kerti szerelvény belső-külső menetes 3/4"-1/2"

809 Ft 450 Ft (354 Ft + ÁFA)
Az akció időtartama: 2024. 06. 05. - 2024. 12. 31.
Kerti Tó
Fitting
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 1510027
Elérhetőség: 1 db raktáron
Kerti szerelvény belső-külső menetes 3/4"-1/2". A tömlő csatlakozó elemek vagy fittingek tartozékként, vagy tartalék alkatrész elemként használhatók. A különböző méretű tömlőkre a megfelelő méretű bilinccsel csatlakoztatható. Változatos különböző méretekben megtalálható collban vagy mm méretben megadva (pl. ½” - 2”, 13-50 mm)
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A kerti tó gépészeti berendezések feladata, hogy a kerti tó elhasználódott vizét egy csőrendszeren át szivattyúval a szűrőberendezésen keresztül pumpálva tiszta vizet juttasson vissza a kerti tóba.

A tömlő csatlakozó elemek vagy fittingek tartozékként, vagy tartalék alkatrész elemként használhatók. A különböző méretű tömlőkre a megfelelő méretű bilinccsel csatlakoztatható. Változatos különböző méretekben megtalálható collban vagy mm méretben megadva (pl. ½” - 2”, 13-50 mm)

A kerti tó gépészet elengedhetetlen kiegészítő elemei a kerti csatlakozó szerelvények, fittingek, tömlők, bilincsek. A gépészeti berendezéseket (pl. szivattyú, szűrő) csatlakoztatják össze. Segítségükkel különböző méreteket is tudunk átalakítással egyesíteni egymáshoz. Megoldható, ha egy 5/4” csatlakozást kell összekapcsolni egy ½” csatlakozással. Segítségükkel különböző kialakítást tudunk megoldani pl. T-elosztás, toldás, tömlő csapot beiktatni, külső-belső menetes csatlakozó, „Y” elágazás.

A tömlőt egyszerűen tudjuk csatlakoztatni a fittingekre, szerelvényekre melyekre egy megfelelő speciális bilincsel rögzítjük. A speciális bilincs a spirál tömlő mélyedéseibe, barázdáiba egy stabil fogást biztosít.  A szerelvények, fittingek alkalmazása gyors és könnyű csatlakozást biztosítanak. Használatukkal egyszerű a gépészetek és tömlőik csatlakoztatása.

A műanyag menetes szerelvények, fittingek széles körűen használhatjuk nem csak kerti tó szerelvényként, de öntözőrendszer kiépítéséhez. A műanyag menetes idomokkal a különböző szerelvények beszerelését, valamint azoknak a tagolását, összekötését, elágazását stb. tudjuk megvalósítani. A menetes idomok, fittingek csoportjába tartoznak a különféle közcsavarok, karmantyúk, szűkítő- és bővítő idomok vagy T-idomok. Anyaguk polipropilén, amely UV álló, így garantálja az idomok hosszú élettartamát.

Kerti szerelvény belső-külső menetes 3/4"-1/2"
Leírás
A kerti tó elengedhetetlen kiegészítő kerti csatlakozók, fittingek gyors és egyszerű összeszerelést biztosítanak. A kerti tó és öntözőrendszerek csatlakozó szerelvényeiként egyaránt alkalmazható fittingek. A tömlőre rögzítésük egyszerűen, a menetes csatlakozókra javasolt teflon szalag alkalmazás.
A tömlő csatlakozó elemek vagy fittingek tartozékként, vagy tartalék alkatrész elemként használhatók. Méreteik collban vagy milliméterben azonosíthatók.

Felhasználási terület:
Kerti tavak

Öntözőrendszerek

Jellemzők:
fekete
műanyag

UV álló

Méretei:

Belső részén ¾”
Külső részén 1/2”

Mások ezt vásárolták még mellé

Műanyag Cantap csap esővízgyűjtő tartályhoz, fekete

Cikkszám: ITAP1-S411
103 db raktáron
1.207 Ft 875 Ft

Rágcsáló csapda, műanyag Egér nyaktiló

Cikkszám: HD09834
353 db raktáron
929 Ft 516 Ft

Spirál tömlő 32 mm

Cikkszám: AZUR32
23 fm raktáron
1.575 Ft

Kenőszappan 250-g tubusos

Cikkszám: KSZ
7 db raktáron
1.118 Ft

Kerti szerelvény belső-külső menetes 1" x 1/2"

Cikkszám: 1510029
3 db raktáron
779 Ft 433 Ft

Gutter Filter ereszcsatorna szűrő, földalatti elvezetéshez

Cikkszám: IFILW1
21 db raktáron
4.242 Ft 3.181 Ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!