Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Komposztáló Thermo-King 900 l

53.709 Ft 52.348 Ft (41.219 Ft + ÁFA)
Az akció időtartama: 2024. 07. 01. - 2024. 07. 31.
Szín
 
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 626003
Elérhetőség: 9 db raktáron
Prémium termék, amely lenyűgöz a kialakításával, az anyagával és az ideális komposztálási tulajdonságokkal. A felhasználóbarát termékelőnyök miatt a Thermo-King komposztáló a legjobb termék a kategóriájában. 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült komposztáló.
1
Komposztáló Thermo-King 900 l - sunikft.hu
Komposztáló Thermo-King 900 l - sunikft.hu
Kép 1/3 - Komposztáló Thermo-King 900 l - sunikft.hu
Kép 2/3 - Komposztáló Thermo-King 900 l
Kép 3/3 - Komposztáló Thermo-King 900 l

Leírás és Paraméterek

A GARANTIA komposztálók segítenek csökkenteni a hulladék mennyiségét, és friss humusszal örvendeztetik meg a hobbikertész kertjét. Termékeink alapvetően felhasználóbarát kialakításúak, és praktikus nyílásokkal vannak ellátva a komposzt könnyű eltávolításához. Minden termék 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült szem előtt tartva a környezetvédelmét! A komposztálás akár 30%-kal csökkenti a hulladék mennyiségét, és ezzel hozzájárul a környezet- és klímavédelemhez is. Válasszon a különböző komposztálók közül kertje számára.

A 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült komposztálókat számos önkormányzat támogatja. A támogatásról érdeklődjön a lakókörzetében illetékes önkormányzatnál.

Komposztáló Thermo-King 900 l

Leírás
Prémium termék, amely lenyűgöz a kialakításával, az anyagával és az ideális komposztálási tulajdonságokkal. A felhasználóbarát termékelőnyök miatt a Thermo-King komposztáló a legjobb termék a kategóriájában. 2 nagy betöltő és elvételi nyílással rendelkezik a könnyű töltés és elvétel érdekében. Thermolen® technológiának köszönhetően hatékonyabb, gyorsabb komposztálást lehet elérni - levegős szerkezetű thermo falak.

A komposztálás számos előnyt kínál a kertészkedés és a környezetvédelem szempontjából. Az alábbiakban felsorolom a komposztálás előnyeit, valamint néhány fontos tudnivalót és szabályt, amelyek Magyarországon vonatkozhatnak a komposztálásra.

Komposztálás előnyei:

A komposzt kiváló tápanyagforrás, és hozzájárul a talaj tápanyagtartalmának növeléséhez. A komposztban található tápanyagok elősegítik a növények egészséges növekedését és fejlődését.

A komposzt javítja a talaj szerkezetét, segítve a laza, levegős talajképződést. Ez elősegíti a vízelvezetést és a gyökerek jobb elágazását.

A komposzt növeli a talaj vízmegtartó képességét, csökkentve a talaj kiszáradásának kockázatát, és segítve a növények vízellátását.

A komposztálással csökkenthető a háztartási és kerti szerves hulladék mennyisége, így kevesebb szemét kerül a szeméttelepekre.

Környezetbarát módszer a szerves hulladékkezelésre, segítve a fenntartható kertészkedést és a környezeti terhelés csökkentését.

Fontos tudnivalók és szabályok a komposztálással kapcsolatban:

A komposztáláshoz alkalmas anyagok közé tartozik a konyhai hulladék (zöldség- és gyümölcshéj, kávézacc stb.), kerti hulladék (levelek, fűnyesedék), apróágak és növényi maradványok.

Ne használjon a komposztba tenni hús- és tejtermékeket, állati ürüléket (kivéve a kis házikedvencek ürülékét), beteg növényeket és fűszernövényeket.

A komposzt rendszeres forgatása elősegíti a levegő bejutását és a bomlási folyamatok hatékonyabb lezajlását.

A települési hulladékgazdálkodási rendeletek keretében előfordulhatnak helyi szabályok vagy ajánlások a kerti hulladékkezeléssel kapcsolatban.

Az elérhető szabályozások és ajánlások változhatnak a különböző településeken, így érdemes lehet tájékozódni a helyi önkormányzat vagy hulladékgazdálkodási szervezet által kiadott információk alapján.

Felhasználási terület:
Kert
Komposztálás

Méretei:
Hosszúság: 100 cm
Szélesség: 100 cm
Magasság: 100 cm

Súly: 21 kg

Thermo-King - Praktikus komposztálás előnyei:

Hőkomposztáló - gyors komposztáláshoz egész évben

Könnyű betöltés 2 nagy szárnyon keresztül

Gyors komposztálás az optimalizáltnak köszönhetően szellőzőrendszer és termofalak

ÚJ könnyen zárható rendszer – Összeszerelés szerszámok nélkül

Összerelésnél kérjük tartsa szem előtt az alábbi intézkedéseket:

A komposztálót sík területen állítsa fel

Fontos, hogy a talajjal közvetlen érintkezzen (mikroorganizmusok keletkezése) Célszerű előtte a talajt fellazítani.

Ne állítsa fel aszfaltra, vagy betonozott területre

Napos, félárnyékos területre helyezze

Szélvédett, de nem szélcsendes területre kerüljön

Thermolen® - Az új és innovatív minőségű anyag:
A Thermolen® habosított, amely nagyon jól szigetelő falakat hoz létre. A keletkező hő (napsugárzás, mikroorganizmusok) a komposztálóban marad és felgyorsítja a komposztálás folyamatát. A Thermolen® UV- és időjárásálló műanyag, amely hosszú élettartamot biztosít a komposztáló számára. A Thermolen® fenntartható módon 100% -ban újrahasznosított polipropilénből készül, és 100% -ban újrahasznosítható.

A komposztáló megépítése és feltöltése előtt keres egy megfelelő helyet. A helyszín kiválasztásakor ügyeljen arra komposztálója könnyen elérhető legyen a házból és a kertből is. Telepítéskor gondoljon a szomszédjaira, és telepítse legalább 0,5 m-re a lakórésztől.

Mit tegyen a komposztálóba:

Gyümölcs és zöldségfélék, kávé- és teazacc, tojáshéj (aprított), cserepes növények, vágott virágok, használt virágföld stb.

Amit nem szabad a komposztálóba tenni:

Hús és húskészítmények, hal, maradék, kenyér, sajt, csont, beteg növényi részek, szén, hamu, cigaretta, utcai szemét stb.

Tipp: A nedves anyagokat a száraz anyagokkal, a durva anyagokat finom anyagokkal keverjük össze.

Biztosítsa a komposztálók szellőztetését. Ügyeljen arra, hogy a komposzt nedves legyen, de ne túl nedves.

Sok sikert és jó komposztálást kívánunk!

Típus Komposztáló

Mások ezt vásárolták még mellé

Talajrács komposztálókhoz, Thermo-King 400/600/900 l

Cikkszám: 626100
11 db raktáron
9.638 Ft

Youtube videók

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2021. 03. 16.
A megrendelt 2db komposztáló és talajrács rendben megérkezett a jelzett időben. Azóta összeraktam és mindkettő a helyére került. Rendesen elkészített, masszív terméknek látszik, remélem, hogy kitűnően fognak működni . Segítségüket és pontosságukat köszönöm.