Madárriasztó - Kiegészítő akkumulátor csatlakozó, Bird-X
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tekintse meg a legújabb termékeinket!

Madárriasztó készülék kiegészítő, akkumulátor csatlakozó - Bird-X

6.459 Ft (5.086 Ft + ÁFA)
Típus
Kültéri
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó cikkszám: B-0010
Elérhetőség: 16 db raktáron

Madárriasztó készülék kiegészítő akkumulátor csatlakozó

Kültéri használatra

Felhasználási terület:

Madarak, galambok ellen

12 V-os akkumulátort csatlakoztat Bird-X madárelriasztó készülékhez.

Leírás és Paraméterek

Madárriasztó készülék kiegészítő, akkumulátor csatlakozó - Bird-X
 

Bird-X, Inc. Co. a madárelriasztási készülékek kifejlesztésére, gyártására és forgalmazására szakosodott világviszonylatban vezető specialista. Minden környezetvédelmi szempontnak megfelelő Bird-X madárelriasztó készülékek és kiegészítők. A készülékek kifejlesztésénél alkalmazásra kerültek az elektronikai iparban eddig elért eredmények. A Bird-X, Inc. Co 1964 óta gyártja-forgalmazza és fejleszti a különböző típusú, a madarakat ultrahanggal és/vagy hangokkal elriasztó készülékeket.


Bird-X gyártó által forgalmazott madárelriasztó készülékekhez kiegészítő tartozék. A madárriasztó készülékek 12 V-os akkumulátoros működtetéséhez szükséges akkumulátorkábel. A kábel egyik végén a csatlakozó csipeszek találhatok, a másik végén a madárriasztó készülék vezérlő egységhez szükséges csatlakozó. A kábelcsipeszek színekkel vannak jelölve piros, illetve fekete a csipesz fogó részük. A fekete kábelcsipeszeket a fekete színű kábelcsipesz negatív pólusú (-) akkusaruhoz, ezután pedig csatlakoztassa a piros színű kábelcsipesz a pozitív pólusú (+) akkusaruhoz.

Az Akkumulátort és a vezérlőegységbe kötött tápcsatlakozót óvni kell a csöpögő, fröcsögő víz ellen.

Ne tegyen folyadékkal töltött tárgyakat a vezérlőegységre, illetve annak közelébe.

Az alábbi Bird-X madárelriasztó készülékekhez alkalmazható:

Bird-X Peller PRO

Super Bird-X Peller PRO

Broad Band PRO

Felhasználási terület:

  • BIRD-X madárriasztó készülékek
  • Kültéri használat
  • 12 V-os akkumulátor csatlakoztatásához

Felkészülés a sikeres madárriasztásra:

A Bird-X Inc. világszerte elismert 40 éves szakértelemmel rendelkezik a madárriasztás szakterületén. A szakértőkké széleskörű tapasztalataikon és kutatásaikon keresztül váltak. Készek vagyunk elemezni ügyfeleink speciális madár-kártevők okozta problémáit. Minden igényre, elriasztási feladatra megfelelő javaslattal állunk ügyfeleink rendelkezésükre.

FONTOS KIEMELNÜNK: annak érdekében, hogy a telepített madárriasztó készülék megfelelően fejthesse elriasztó hatásait, A KÉSZÜLÉK PROGRAMOZÁSÁT IDŐRŐL-IDŐRE VÁLTOZTATNI KELL, hogy a madarak ne szokhassanak hozzá az elriasztó hatásokhoz!

A készülék felszerelése előtt gondosan tisztítsa meg a madarak által „már elfoglalt” helyeket a fészkektől, a madárürülékektől (elhullott madaraktól).

Ismert, hogy a madarak, illetve ürülékeik számos kórt okozhatnak, terjeszthetnek. A tisztítás során kellő gondossággal járjon el. Ne lélegezze be a környező levegőt és ne lépjen közvetlen kontaktusba a döglött madarakkal, vagy a fészkekkel! Ha kérdései vannak a biztonságos eljárási móddal kapcsolatban, konzultáljon egy szakemberrel.

Amennyiben számos fészek, valamint madárürülék is van a védendő területen és azokat nem távolítják el, várható, hogy a madarak visszajönnek fiatal egyedeik védelmére kelve, illetve, hogy segítsék őket a terület elhagyásába.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!