Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nagyszerű őszi kedvezmények

Nagyszerű őszi kedvezmények

Földünk legértékesebb erőforrásának megóvása rendkívül fontos számunkra, ezért az a célunk, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat kínáljunk, melyek minőséget és egyben értéket biztosítanak felhasználójuk számára – legyen szó kültérről vagy beltérről. Fedezze fel széles választékunkat, amelyben dekoratív, minőségi és hasznos eszközöket talál az esővíz szakszerű összegyűjtéséhez és felhasználásához, ráadásul kiváló áron!

 

A kínálatunkban számos olyan környezetkímélő, értékvédő termék szerepel, amely támogatja a környezettudatos életformát. Webshopunkban az Akció menüpont alatt mindig megtalálja aktuálisan leárazott termékeinket! Érdemes időnként visszanézni, mert a kedvezményes áron beszerezhető termékek  kínálata folyamatosan frissül! Ne maradjon le róluk! Esővízszikkasztás, esővízszűrés termékkörben kínált csomagok érhetőek el kihagyhatatlan  kedvezménnyel.

Őszi kedvezmények

Amit ma megtehet, ne halassza holnapra!

Figyelembe véve a napjainkban végbemenő gazdasági változásokat, mindent megteszünk annak érdekében, hogy termékeinket pénztárcabarát áron kínáljuk kedves Ügyfeleink számára. A hasznos eszközök megvásárlása maximális értékállóságuknak köszönhetően megtérülő  befektetést jelentenek a jövőre nézve. Cikkünkben elhoztuk a legjobb őszi kedvezményeinket, fedezze fel széles kínálatunkat! Éljen az esővízgyűjtés és a tudatos vízhasználat!

A praktikus és látványos 240 literes esővízgyűjtő hordó

Dekoratív esővízgyűjtő hordó

A dekoratív termék a fából készült hordók külső jegyeit hordozza, igazán stílusos kivitelezésben, ugyanis a felülete rendkívül részletkidolgozott. A csomagolás tartalmazza a 240 literes esővízgyűjtő hordót, a műanyag kifolyócsapot (1/2") és a tartály fedelet. Kis helyigénnyel biztosít magas tárolókapacitást, így minden kert hasznos kiegészítője lehet. Nem csak jól funkcionál, hanem környezetbarát is, hiszen a tartály anyaga 100%-ban újrahasznosítható. Kiváló minőségű UV-stabilitás és időjárásállóság jellemzi, ezért nem kell tartani attól, hogy a termék idő előtt kifakul vagy megrongálódik a külső időjárási hatásoktól. Szerezze be az esővízgyűjtő hordóhoz tartozó talpat is, amely nem csak megemeli a tartályt, megkönnyítve ezzel a vízelvételt, hanem stabilitást is biztosít neki.

A stílusos világos gránitszürke kerti falikút

Szürke, esztétikus falikút

Ideális és esztétikus választás ez a stílusos gránitszürke falikút, hogy ha a kerti vízellátást szeretnénk biztosítani. Fontos, hogy olyan falikút mellett döntsünk, amelyet szívesen látnánk a kertünkben még sok-sok éven át. Ez a tökéletes kerti kiegészítő segítségére lehet növényei és veteményese öntözése során, valamint a kert összképét is remekül feldobja. A falikút UV- és ütésálló, a színe pedig idővel sem fakul ki, remekül bírja az időjárási viszontagságokat. A termék több színben is elérhető. Telepítheti vízcsappal, ami egyszerűen csatlakoztatható a vízvezetékhez vagy csatlakoztathatja tömlővel is. A falikút alján előre elkészített hely van a lefolyó számára, amelyet opcionálisan vízelvezető készlettel lehet kiegészíteni.

A gyönyörű bronz színű kerti falikút

Bronz falikút

A kiváló minőségű, esztétikus megjelenésű SATURN bronz falikút polietilénből készült. Rendkívül tartós, felszíne ütésálló, a színe UV-álló, ezért nem kell tartanunk attól, hogy idővel kifakul vagy az időjárás nyomot hagy rajta. A modern vonalvezetése egyaránt passzol a hagyományos és modern stílusú kertek világába. Praktikus kiegészítő, mellyel biztosíthatjuk a kertünk vízellátását. Telepíthető vízcsappal, amely könnyedén csatlakoztatható a vízvezetékhez vagy csatlakoztathatja tömlővel is, e kiegészítők nem tartozékai a terméknek!

A komposztálóként is használható 3 szintes Ergo Quadro magaságyás, M-es

Kerti komposztáló magaságyás

A kertekben egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a magaságyások. Nem csoda, hiszen kis helyen tápanyagban gazdag talajt kínálnak a növények számára. Termeszthetünk benne gyümölcsöt, zöldséget és fűszernövényt is. A stílusos Ergo Quadro magaságyás rendszer magassága és hossza a használatnak és az ültetés típusának megfelelően állítható. A paneleket egyszerűen dugaszoló csatlakozókkal lehet összeilleszteni. Dolgozzon Ön is ergonomikusan, kényelmes magasságban! Fedezze fel a terméket S-es és L-es méretben is!

 

Következő cikkünk:

Hogyan legyünk tudatos vízhasználók?