Napraforgó alakú napelemes vakondriasztó, 2 darabos, kültéri - 400 m² - Vakond
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tekintse meg a legújabb termékeinket!

Napraforgó alakú napelemes vakondriasztó, 2 darabos, kültéri - 400 m²

16.012 Ft 14.681 Ft (11.560 Ft + ÁFA)
Típus
Kültéri
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó cikkszám: WK2018
Elérhetőség: 16 db raktáron

Akció a készlet erejéig!

A webáruházban jelölt akciós termékek csak online rendelés után vehetők át akciós áron.

Napraforgó alakú napelemes vakondriasztó, 2 darabos - 400 m²

A vakondriasztó kiváló minőségű anyagokból tervezték, kialakítását az optimalizált terhelés érdekében tanulmányozták. Új technológiákkal van felszerelve, amelyek biztosítják a hullámkibocsátás tartós frekvenciáját a legjobb hatékonyság garantálása érdekében.

Leírás és Paraméterek

Napraforgó alakú napelemes vakondriasztó, 2 darabos, kültéri - 400 m²

Különleges virágformájával díszítheti kertjét, miközben megvédi a vakondoktól és a földalatti rágcsálóktól.
A vakondriasztó kiváló minőségű anyagokból tervezték, kialakítását az optimalizált terhelés érdekében tanulmányozták. Új technológiákkal van felszerelve, amelyek biztosítják a hullámkibocsátás tartós frekvenciáját a legjobb hatékonyság garantálása érdekében.

Tápellátás: Ni-MH akkumulátorral működik.

Akár 400 m² területet véd.

Napelemes működés, nincs szükség elemes alkalmazásra.

Sorozatos hangokat és rezgéseket ad ki.

Közvetlenül a galériában helyezve el.

A készülék működési elv:

A készülék napenergiával működik, hanghullámokat és rezgéseket használ a kártékony rágcsálók (vakondfélék stb.) távol tartására. A hanghullámok kibocsátásával a Napraforgó alakú vakondriasztó nagyon hatékonyan távol tartja a föld alatt élő rágcsálókat. A hanghullámok irritálják őket, veszélyérzetet keltenek és a terület elhagyására kényszerítik őket.

A készülék 30 másodpercenként, 3 másodpercig, olyan hang jelet bocsát ki, amely rezgéseket kelt a talajban. Átlagosan 650 négyzetméter terület védelmét teszi lehetővé.

Javaslatok:

A napelemes vakondriasztó minden irányba hat. A készülék telepítésekor kerülje az akadályokat (fák, kövek stb.). A készülék nem működik olyan területeken, ahol a talaj homokos vagy nedves, mert a hullámok nehezen terjednek. Látható hatás elérhető 1-2 hét után. A termék hatékony használata érdekében javasoljuk, hogy nagy kiterjedésű védendő területek esetén 30 méterenként helyezzen el egy készüléket.

A készülék napelemmel működik, egy újratölthető akkumulátor gyűjti be az energiát a készülék éjszakai működtetéséhez. Amikor az akkumulátor teljesen fel van töltve, elegendő teljesítményt nyújt a félhomály ideje alatt is, így éjjel-nappal folyamatos védelmet biztosít.

Műszaki jellemzők:

Energiaellátás: napelem vagy napelemmel töltött Ni-MH elem. Frekvencia: 400 HZ

Megjegyzések:

A készülék használata előtt ellenőrizze a talaj felületének állapotát. A talaj sűrűsége nagymértékben befolyásolja a készülék hatékonyságát. A fagyott, nedves vagy vízzel telített talajban nem hatékony. Minél szilárdabb és szárazabb a talaj, annál hatékonyabb a készülék. A homok, a gyökerek és a kövek negatívan befolyásolják a berendezés hatékonyságát.

Újrahasznosítás:

A készülékeket újra kell hasznosítani. Ne dobja a háztartási hulladékba, helyezze el egy újrahasznosító központban.

Felszerelés:

Csatlakoztassa a két csatlakozót, a pirosat a piroshoz, a feketét pedig a feketéhez, majd helyezze az egészet az alumínium csőbe. Rögzítse a csövet és a felső részt egymáshoz. Ásson egy lyukat a földbe és helyezze be a berendezést. A beillesztéshez ne használjon kalapácsot, nem szabad túlzott erővel végezni a beillesztést, mert a készülék megsérülhet. Ügyeljen arra, hogy ne ütközőn akadályba. A felső alaplapnak kb. 10 cm-re kell elhelyezkedni a talajszinttől.

Csomag tartalma: 2 db készüléket tartalmaz.

Terület 400 m2-ig

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!