Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tavi szivattyú Eli-Indoor 200i 3W 200 l/h (db), beltéri szökőkút pumpa

2.950 Ft (2.323 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 1351360
Elérhetőség: 9 db raktáron
Nem értékelt

Kerti tó karbantartásához elengedhetetlen a víz tisztitáshoz szükséges berendezések.

A szivattyú vagy keringgető rendszer az egyik legfontosabb berendezés egy kerti tóba. Önmagában egy víz képet tud kialakítani, de fontos keringgető eleme a szűrőrendszernek. Víz kép segítségével oxigént tudunk bejuttatni a kerti tóba. Fontos a tó méretéhez választani a szivattyút.

Vízkő mentesítést igényel, ezt 3-4 havonta célszerű elvégezni.

Leírás és Paraméterek

Az Eli Indoor beltéri szivattyúk kiváló minőségű termékek, a legfrissebb technikai fejlesztéssel készült. A szivattyúk otthoni használatra alkalmasak. A szivattyúkat a „szinkron technológia” alapján fejlesztették ki, amelyen keresztül az elektromos alkatrészek epoxigyantával vannak bevonva a biztonságos működés érdekében.

Vigyázat!

Soha ne rövidítse meg vagy vágja meg a kábelt. A szivattyút nem szabad úszómedencében használni. Kerülje a tó vizével való érintkezést. Helyezze be teljesen a szivattyút víz alatt, ne tegye száraz helyre és ne hagyja kiszáradni!

Eli-Indoor beltéri energiatakarékos kis méretű szivattyú 2 év garanciával. Főként kis szobai szökőkutakhoz ajánlott, minimális villamos energia fogyasztással.


Felhasználási területek:
beltéri kis csobogók üzemeléséhez


Jellemzők:
vízszintesen vagy függőlegesen is alkalmazható
fekete öntött műanyag
gazdaságos üzemeltetés


Adatok:
200 l/h
3 W
0,6 m emelési magasság
kábel hossza 1,8 m
csatlakozás 12 mm

Garancia: 2 év

Telepítés:

Kérjük, figyelmesen olvassa el a használati utasítást.

Soha ne hagyja szárazon járni a szivattyút.

Helyezze a szivattyút a víz felszíne alá legalább 0,1 m-re, de legfeljebb 1,0 m-re, egy stabil, homoktól, sártól és egyéb szennyeződésektől mentes felületre.

Biztonsági intézkedések:

A tápegységnek meg kell felelnie a termék specifikációinak. Ha a szivattyúnál vagy a tápkábelnél szabálytalanságot észlel, akkor ne csatlakoztassa a hálózathoz! Soha ne vigye a szivattyút a kábelnél fogva, és soha ne húzza a szivattyú kábelét. Soha ne vágja le a csatlakozódugót, illetve ne rövidítse meg a kábelt, különben a garancia érvényét veszti. Tartsa szárazon a csatlakozást (dugót és aljzatot). A szivattyú nem használható úszómedencékben és más olyan helyeken, ahol az emberekkel érintkezhet. Tisztítás és karbantartás előtt a tápfeszültséget mindig húzza ki a hálózati konnektorból.

A szivattyú 4 °C (min.) és 35 °C (max.) víz mozgatására alkalmas.  A tápkábel nem cserélhető. Ha a kábel sérült, a szivattyút ki kell dobni! A szivattyú nem üzemelhet szárazon, ez javíthatatlanul károsíthatja a szivattyút.

Karbantartás és tisztítás:

A szivattyú nem igényel kenést vagy különleges karbantartást. Rendszeresen ellenőrizze a szűrőházat, hogy nem szennyeződött-e, és tiszta vízzel tisztítsa meg. Ha a szivattyú nagyon szennyezett, szét kell szerelni és alaposan meg kell tisztítani.  Ha a szűrőhab szennyezett, tisztítsa meg tiszta vízzel. A szivattyút ne hagyja télen szétfagyni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Mások ezt vásárolták még mellé