Tavi szivattyú Xtra 3000 FI Szűrő és patak, szökőkút pumpa - Szivattyú
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tekintse meg a legújabb termékeinket!

Tavi szivattyú Xtra 3000 FI Szűrő és patak, szökőkút pumpa

37.700 Ft 19.990 Ft (15.740 Ft + ÁFA)
típus
Gépészet
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó cikkszám: 1351955
Elérhetőség: 9 db raktáron

Az Xtra 3000 Fi szűrőszivattyúk kiváló minőségű termékek, a legújabb technológiai színvonalon.

Ezek kerámiatengellyel felszerelt szivattyúk melyek, nagy teljesítményű, gazdaságos és nagyon megbízható aszinkron motorral készült.

Különösen alkalmasak szűrő, illetve patakszivattyúként történő alkalmazásra.

Leírás és Paraméterek

Az Xtra 3000 Fi szűrőszivattyúk kiváló minőségű termékek, a legújabb technológiai színvonalon. Ezek kerámiatengellyel felszerelt szivattyúk melyek, nagy teljesítményű, gazdaságos és nagyon megbízható aszinkron motorral készült. Különösen alkalmasak szűrő, illetve patakszivattyúként történő alkalmazásra.

Vigyázat!

Soha ne rövidítse meg vagy vágja meg a kábelt. A szivattyút nem szabad úszómedencében használni. Kerülje a tó vizével való érintkezést. Helyezze be teljesen a szivattyút víz alatt, ne tegye száraz helyre és ne hagyja kiszáradni!

Xtra kerti tavi szivattyú rendkívül jó ár-érték arányban 2 év garanciával. Alkalmasak szűrőhöz, csobogó vagy vízesés üzemeltetéséhez.
Szárazon nem üzemeltethető!


Felhasználási területek:
kerti tavak szűrőihez
csobogóhoz
vízeséshez


Jellemzők:
könnyen szerelhető
fekete öntött műanyag
gazdaságos üzemeltetés


Adatok:
3200 l/h
62 W
2,35 m emelési magasság
csatlakozás 1 1/2”

Garancia: 2 év

Telepítés:

Kérjük, figyelmesen olvassa el a használati utasítást.

Soha ne hagyja szárazon járni a szivattyút.

Helyezze a szivattyút a víz felszíne alá legalább 0,3 m-re, de legfeljebb 1,0 m-re, egy stabil homoktól, sártól és egyéb szennyeződésektől mentes felületre.

Biztonsági intézkedések:

A tápegységnek meg kell felelnie a termék specifikációinak. Ha a szivattyúnál vagy a tápkábelnél szabálytalanságot észlel, akkor ne csatlakoztassa a hálózathoz! Soha ne vigye a szivattyút a kábelnél fogva, és soha ne húzza a szivattyú kábelét. Soha ne vágja le a csatlakozódugót, illetve ne rövidítse meg a kábelt, különben a garancia érvényét veszti. Tartsa szárazon a csatlakozást (dugót és aljzatot). A szivattyú nem használható úszómedencékben és más olyan helyeken, ahol az emberekkel érintkezhet. Tisztítás és karbantartás előtt a tápfeszültséget mindig húzza ki a hálózati konnektorból.

A szivattyú 4 °C (min.) és 35 °C (max.) víz mozgatására alkalmas.  A tápkábel nem cserélhető. Ha a kábel sérült, a szivattyút ki kell dobni! A szivattyú nem üzemelhet szárazon, ez javíthatatlanul károsíthatja a szivattyút.

Karbantartás és tisztítás:

A szivattyú nem igényel kenést vagy különleges karbantartást. Rendszeresen ellenőrizze a szűrőházat, hogy nem szennyeződött-e, és tiszta vízzel tisztítsa meg. Ha a szivattyú nagyon szennyezett, a szivattyúházat meg kell tisztítani. Ehhez szét kell szerelni:

1. Távolítsa el a tömlőcsatlakozást a csatlakozóval és a dupla karmantyúval.

2. Távolítsa el a szivattyúház fedelét

3. Lazítsa meg a szivattyúház csavarjait, és válassza le a motorrészről. Vegye ki a forgórészt a motorból, tisztítsa meg a motort és a forgórészt.

4. Tisztítás után fordított sorrendben szerelje össze a szivattyút.

A tisztítás gyakorisága a használati feltételektől és a tó szennyeződésének mértékétől függ.

Ügyeljen arra, hogy a szivattyú télen ne fagyjon meg. Időben távolítsa el a tóból, tisztítsa meg és tárolja olyan helyen, ahol nem fagyhat meg, például egy vödörben.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!