RoBox esővízgyűjtő tartály 5000 liter - Esővízgyűjtő tartály
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tekintse meg a legújabb termékeinket!

RoBox esővízgyűjtő tartály 5000 liter

Szín
 
Űrtartalom
5000 L
Nem értékelt
Gyártó cikkszám: 7100072299
Elérhetőség: Rendelésre (2-4 hét)

RoBox esővízgyűjtő tartály 5000 literes tartály különböző célra felhasználható, így esővízgyűjtésre, valamint szennyvízgyűjtő tartályként is alkalmazható.

Lapos, erős robosztus megjelenéssel rendelkező tartály, amelynek álló változata szállító tartályként is alkalmas. Az állótartályok 4000 és 6000 literes űrtartalommal rendelkeznek.

Leírás és Paraméterek

RoBox esővízgyűjtő tartály 5000 L

Több különböző célra felhasználható, így esővízgyűjtésre, valamint szennyvízgyűjtő tartályként is alkalmazható.

Lapos, erős robosztus megjelenéssel rendelkező tartály, amelynek álló változata szállító tartályként is alkalmas. Az állótartályok 4000 és 6000 literes űrtartalommal rendelkeznek.

A fekvő változata elsősorban földbe telepítendő. Lapos és szögletes formájának köszönhetően költséghatékony megoldásként telepíthető. A nagyobb beépítési mélységgel rendelkező esővízgyűjtő tartályok esetén sokkal több földkiemelés szükséges a lapos tartállyal szemben. A tartály telepítésénél szükséges kavics anyag mennyisége is nagyságrendekkel kevesebb magasabb társaihoz képest. A tartály belsejében elhelyezett merevítőknek köszönhetően sokkal erősebb és tartósabb. Több tartály könnyedén egybeépíthető, így 8 db tartály egybeépítésével, akár 40 m3 esővizet is tárolhatunk. Nagy jelentősége, hogy nagyon jól szállítható, így akár 14 db tartály is szállítható egyszerre, egy teherautón.

Az esővízgyűjtő tartály környezetbarát polietilén PE anyagból készül, melynek köszönhetően statikájuk kiváló. Nagyon erős konstrukció, több keresztirányú oszlopos merevítővel. Csak 1,6 m mélyre kell telepíteni, így kisebb a talajvíz kockázat.

A tartály jellemzője:

-          Egy darabból készült, 100 % vízálló termék.

-          Felvastagság: 8-14 mm

-          A tartály teleszkópos hosszabbítója csavar alakú és ez lehetővé teszi a terepszinthez történő gyors és egyszerű beállítást. A tartálynyak hosszabbító mérete: 400 mm.

-          A termék 100%-ban újrahasznosítható.

-          Olcsó és egyszerű telepítés

-          Az alapfelszereltség nem tartalmazza a teleszkópos hosszabbítót és a DN600 méretű zsanéros nyílású fedelet. Azt a  7600088710 termékkódon szükséges megrendelni, megvásárolni.

A tartályra a fedlap négy csavarral rögzített polietilén fedlap, járhatósága 200 kg-ig, tömítés a tartálynyak és a fedél között helyezkedik el. 

A tartály be- és kimeneti csatlakozási lehetőségek a tartály két oldalán helyezkednek el, melyek gyárilag nincsenek kifúrva, így igényüknek megfelelő csatlakozási méretre alakíthatók ki DN 110/125/160-as méretig. E méreteknek megfelelő PVC csövekkel vagy PE csövekkel beköthetők.

A föld alatt elhelyezett tartályok A/B terhelési osztályban kaphatóak.

Technikai információk:

Űrtartalom: 5.000 liter
Hosszúság: 2690 mm
Szélesség: 1890 mm
Magasság: 1200 mm
Magasság hosszabbítónyakkal: 1550 mm
Búvónyílás: ø600 mm
Csatlakozások: DN110 - DN160
Anyaga: Polietilén (PE)
Anyag UV állósága: Igen
Lépésálló tető: PE, max. 200 kg terhelhetőségig
Súly: 200 kg
Beépítési mód. Földbe történő beépítés
Maximum földborítás: 600 mm

Típus Földalatti tartály

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!