Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Eljárásrend és Információk a COVID-19 Koronavírussal kapcsolatban

FONTOS INFORMÁCIÓ!! KÉREM, OLVASSA EL FIGYELMESEN!!!

Kedves Vásárlóink!
Kedves Partnerünk!

 

Eljárásrend és Információk a COVID-19 Koronavírussal kapcsolatban

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) kínai irodájához 2019. december 31-én érkezett jelzések alapján a közép-kínai Hubei tartományának székhelyén, Wuhanban ismeretlen eredetű tüdőgyulladásos megbetegedéseket regisztráltak, amelyek okozójaként a kínai hatóságok 2020. január 7-én új típusú koronavírust (COVID-19) azonosítottak.

 

A vírus elsősorban a fertőzés tüneteit mutató (főleg köhögő) beteggel való közeli kapcsolat útján fertőz meg másik embert, de a lappangási idő alatt is képes tovább terjedni. A betegséget emberek, de állatok is terjeszthetik. A vírus tárgyakon csak rövid ideig él meg, így a postai levelek, csomagok átvétele, árukiszolgálás / áruszállítás - jelenlegi ismereteink szerint- nem okoz veszélyt.

 

Az országban a korona vírus miatt kialakult helyzetre tekintettel irodánkban a következő intézkedéseket vezetjük be Munkatársaink és az Önök egészségének védelmében, illetve várjuk el személyesen hozzánk betérő Vásárlóinktól és Partnereinktől.

 

A fentiek értelmében a köszönés közvetlen formáit, kézfogás, ölelés, puszi, a HANGOS KÖSZÖNÉSSEL kérjük felváltani!

Tüsszentés, köhögés estén MINDEN ESETBEN papír zsebkendő használata kötelező, melyet azonnal kérünk a szemetesbe dobni.

Kollégáinkkal, kérjük, tartsák be az 1 m-es távolságot.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy irodánk és raktárunk azon felületeit, melyet sűrűn érintünk, két – három óránként fertőtlenítjük (kilincsek, számítógépes klaviatúra, egér, stb.), és naponta többszöri lázmérést végzünk. Érkezéskor, pénzkezeléskor, továbbá postai küldemények, áru átvétele után fertőtlenítő folyékony szappannal (naponta többször) kezet mosnak Cégünk munkavállalói.

Jelenleg kereskedelmi irodánk a megszokott létszámmal, és formában dolgozik, de mint Önök is láthatják, a helyzet napról napra, vagy akár már óráról órára is változhat, ennek megfelelőn fog Cégünk ügyvezetése is további lépéseket tenni, ha muszáj.

A fentiek szíves tudomásul vételét és betartását kérjük mind Vásárlóinktól, Partnereinktől, mind Cégünk Munkavállalóitól.

Budapest, 2020.03.16.

Köszönettel:                                

                                                    

                                                         Tóth-Hegedüs Enikő

                                                           ügyvezető igazgató