Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Suni szállítás akció - November

A  kiszállítási akció az Egyszerű esővízgyűjtő tartályDekoratív  esővízgyűjtő tartály, Felszíni tartály kiegészítők, Kertészeti termékek, Komposztálók és Szikkasztó termékekre vonatkozik!*

Felhívjuk szíves vásárlóink figyelmét, hogy amennyiben a kosárban bármilyen más termék is található az említett kategóriákon kívül, akkor az akciós szállítás nem vehető igénybe, és a rendszer nem engedi annak használatát. 
Felhívjuk továbbá szíves vásárlóink figyelmét, hogy Decemberi leállásunk miatt, a 2023.12.11 után beérkező megrendeléseket már csak 2024. Januárjában áll módunkban kiszállítani. Nyitvatartásunkról kérjük, hogy itt tájékozódjanak.

 

Akció érvényessége: 2023.10.26. - 2023.12.31.

 

Kiszállítási időtartam:

H-Cs: 8.00-15.00 óra között

P: 8.00-14.00 óra között

 

Mindig arra törekszünk, hogy vásárlóink minél előbb megkapják a rendelt terméket. A rendelés során arra kérjük, hogy adja meg telefonszámát, így az Ügyfélszolgálat a szállítás időpont egyeztetés céljából fel tudja venni Önnel a kapcsolatot.

A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelenti (járdaszegélyig vagy legfeljebb addig a pontig, ameddig a teherautó be tud hajtani). A sofőrnek nem kötelessége a terméket az ingatlanjába vagy az emeletre be- illetve felvinni. Kérjük, nagyobb méretű termékek (földalatti tartályok, szennyvíz tározók, stb.) esetében a levételéről a megrendelőnek kell gondoskodnia. Bővebb információért keresse ügyfélszolgálatunkat.

Amennyiben azt észleli, hogy terméke hiányos vagy sérülést szenvedett, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.