Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Terasz-Forte tisztitószer, 1 liter

3.385 Ft 2.000 Ft (1.575 Ft + ÁFA)
Az akció időtartama: 2021. 03. 22. - 2021. 09. 30.
Menny.:db
Gyártó cikkszám: H110175999
Elérhetőség: 21 db raktáron
Nem értékelt

Kedvezményes árak csak online vásárlás esetén érvényesek!

Terasz-Forte tisztitószer, 1 liter

Nagyhatású tisztítószer, minden kültéren -- teraszokon, lépcsőkön, lábazatokon stb.-- lévő természetes és beton alapú kövezet tisztítására ill. a tisztítással együtt a felület és a színek   regenerálására.

Nagyon eredményesen használható szilikon fúgák elszíneződésének megakadályozására.

Leírás és Paraméterek

Terasz-Forte tisztitószer, 1 liter
Leírás

Nagyhatású tisztítószer, bármely kültéren lévő járó- vagy kő-felület tisztítására, a tisztítással együtt a felület és a színek regenerálására.

Alkalmazásával minden más anyag nélkül tisztává és világossá varázsolja a kő felületeket.
Alkalmas minden kültéren lévő természetes és beton alapú kövezet tisztítására teraszokon, lépcsőkön, lábazatokon stb. nagyon eredményesen használható szilikon fúgák elszíneződésének megakadályozására, ill. letisztítására. Savmentes, így az egyébként nagyon érzékeny mészkő felületekre is használható.

Ez az aktívklór- bázisú termék fáradság nélküli felhasználással professzionálisan hosszan-tartó hatással szolgál a kültéri kőfelületek tisztítására felületi megújítására. Tökéletesen öntisztító hatással alkalmas a kövezeten lévő sötét virágcserépnyomok, vagy egyéb elszíneződések, lerakodások eltávolítására. A TERASZ „FORTE” termékkel rövid idő alatt és nehéz fizikai munka (csiszolás, súrolás, kefélés) nélkül érheti el a felületek visszamaradó nyomok nélküli megtisztítását!  A nagyhatású tisztításon kívül alkalmazásával több hónapig tartó felület védelmet érhetünk el, erősen korlátozza az újra piszkolódást.

Felhasználási előírás: A felület elpiszkosodásától függően a TERASZ „FORTE” koncentrátumot 1:3 legfeljebb 1:10 arányban kell vízben feloldani. Célszerű különböző hígításokkal (kevésbé szem előtt lévő helyeken) tesztelni a tisztítási hatékonyságot.  A kellően hígított folyadékot kifejezetten száraz felületre kell pl.: kézi virágpermetezővel vagy más módon, de egyenletes fedéssel felhordani. A felület egyenletes fedését a folyadék puhaszálú kefével történő terítésével célszerű biztosítani. Az így kezelt felületen cca. 15-30 percig kell érintetlenül hagyni a folyadék-bevonatot. Ezt követően tiszta vízzel lehet lemosni, de a lemosást a következő esőre is rábízhatja. A nagyon elpiszkolódott, elszíneződött felületeknél akár hígítás nélkül is használhatja a koncentrátumot. (Előfordulhat, hogy az eljárást meg is kell ismételnie).


Kiadósság:1 liter koncentrátum – a felület elpiszkolódásától és nedvszívó képességétől függően – 15 m2-től akár 100 m2 felület kezelésére.
 A tisztításhoz kapcsolódó tipp: amennyiben olyan nedvszívó felületet tisztít melyhez ajánlott gyártói impregnálás akkor ezt az impregnáló szert a tisztítás után minden további nélkül alkalmazhatja a még hosszabb hatás érdekében.

 

Felhasználási terület:

Erkély

Terasz

Lépcsök

Kültéri használat

 

Adatok:

Kiszerelése: 1 liter műanyag flakonban

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Mások ezt vásárolták még mellé