Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tükör kültéri Deluxe 60x80 cm AC PVC hátlap piros fényvisszaverő betétekkel

75.990 Ft (59.835 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó cikkszám: TM68P7
Elérhetőség: 3 db raktáron

Traffic de Luxe basic kültéri tükör, akril tükör felülettel fekete PVC-tömítéssel és piros, fényvisszaverő betétekkel. 

Hátlapja fehér ütésálló műanyag.

A legmagasabb minőségű anyagból készült, könnyű tükör, mely nagy ellenállást biztosít az UV sugárzásnak és az időjárási körülményeknek, így ideális a legtöbb kültéri alkalmazáshoz.

Leírás és Paraméterek

A Közlekedési tükör kategória széles választékot kínál a kültéren alkalmazható, a forgalom, a közlekedés biztonságát elősegítő forgalom számára.

 

A forgalmi tükör és közúti biztonsági tükrök ideálisak a korlátozott látási viszonyokkal vagy vakfoltokkal rendelkező útelágazásokhoz és kereszteződésekhez, rejtett bejáratokhoz, privát parkolóhoz vagy kocsibejárókhoz, kerékpárutakhoz, villamos/vonat/buszállomásokhoz és mélygarázsokhoz. 

 

E kategórián belül egy új színfolt a választékunkban az a De Luxe Basic szögletes forgalomtechnikai közlekedési tükör.

 

Traffic de Luxe basic kültéri tükör, akril tükör felülettel fekete PVC-tömítéssel és piros, fényvisszaverő betétekkel.  Hátlapja fehér ütésálló műanyag.

A legmagasabb minőségű anyagból készült, könnyű tükör, mely nagy ellenállást biztosít az UV sugárzásnak és az időjárási körülményeknek, így ideális a legtöbb kültéri alkalmazáshoz.

A Traffic DeLuxe tükör ideális zsúfolt területeken, mint például utak, parkolók és raktáraknál történő alkalmazásra.

 

A tükrök kompletten, felszerelésre kész állapotban, papírdobozba csomagolva kerülnek forgalomba. Rögzítése Ø 76 mm-es csőbiliccsel történik.

 

Méret: 60 x 80 cm

Súly: 6,93 kg

 

 

Rendelhető méretek:

-  40x60 cm 

-  60x80 cm - 80x100 cm.

Rögzítése Ø 76 mm-es csőbilinccsel történik, de egyedi igény esetén rendelhető falra szerelhető változatban is.

 

E tükrök alkalmazása az alábbi célokra javasolható:

-          Közúton elhelyezve útkereszteződésekben, Y betorkolásoknál, éles kanyarokban

Méretezésük attól függ, hogy hány méteres útszakaszt kell belátni a közlekedőknek a tükörben a biztonságos helyzetfelismeréshez. 

-          Közútra nyíló garázsokhoz

Ha két, vagy több irányba is szükséges kitekinteni a garázsból, akkor célszerű a közút, garázsbejárattal szemközti oldalán, arra alkalmas oszlopon – két irányba néző --„dupla-tükröt” kihelyezni

-          Parkolókba,       parkolóházakba,             vállalati bejáratokhoz, telephelyekre történő ki- és behajtáshoz

 

 

 

További információ egyéb forgalomtechnikai tükreinkkel kapcsolatban:

Választékunkban kapható néhány acél tükör, illetve igény esetén, egyedi megrendelésre, tudunk biztosítani egyéb speciális tükröket.  Ezek lehetnek:

-          robusztus acéltükrök (kül- és beltéren is alkalmazható)

E tükrök kiválóan alkalmazhatóak üzemekben olyan agresszív környezeti feltételek mellett is, mint a magas hőmérséklet, lúgos, hígítót tartalmazó levegő. E tükrök kevésbé párásodnak, mint általában a közlekedési tükrök, és a tükörkép csillogása évekig megmarad

-          jegesedésmentes, törhetetlen acél tükrök

IceFree közlekedési tükör egy jegesedésmentes robosztus, törhetetlen acél tükör. Különösen alkalmas olyan helyeken, ahol nincs áramforrás és változékony időjárási körülmények vannak. - rozsdamentes acél élelmiszeripari tükrök

A rozsdamentes acélból készült tükrök nehéz ipari körülmények között különösen ajánlottak magas hőhatású ipari helyiségekben (olvasztók, kohók ...), vagy olyan környezetben, ahol speciális szabályozási követelmények vannak érvényben (például az élelmiszerfeldolgozásban, hogy megfeleljenek a HACCP szabványoknak) stb.).

-          180°-os, nagy látószögű HORIZONT tükör, kültéri alkalmazásra, mely kiválóan alkalmas egy hármas útkereszteződés betekintésére, vagy akár garázsból történő kihajtás esetén. Egy HORIZONT tükör egy hármas útkereszteződésben két hagyományos tükröt pótol, így alkalmazása rendkívül gazdaságos

-          gépkocsi alá tekintő tükrök

 

Ha kérdése van, érdeklődjön, hívja cégünket, vagy küldjön e-mailt és egyedi igényére, egyedi ajánlatot adunk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!