Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Ultrahang riasztó, mozgásérzékelő + LED vaku, nyest, macska, kutya, róka, gém - 200 m²

21.154 Ft (16.657 Ft + ÁFA)
Típus
Kültéri
Menny.:db
Gyártó cikkszám: WK0054
Elérhetőség: 61 db raktáron

Kültéri kártevőriasztó mozgásérzékelő + ultrahang + LED vaku - 200 m2

Az állat közeledésével az infravörös mozgásérzékelő aktiválja az ultrahang és a vaku kibocsátását, ez a kombináció megijeszti és elriasztja az állatot. A vaku funkció jelentősen növeli a készülék hatékonyságát. Az emberi hallás felső határa körülbelül 20 KHz. Bizonyos beállításokban az emberi fül számára magas hangú sípolás hallható.

Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Ultrahang riasztó, mozgásérzékelő + LED vaku, nyest, macska, kutya, róka, gém - 200 m²

Az állat közeledésével az infravörös mozgásérzékelő aktiválja az ultrahang és a vaku kibocsátását, ez a kombináció megijeszti és elriasztja az állatot. A vaku funkció jelentősen növeli a készülék hatékonyságát.

Tulajdonságok:

200 m² területet véd lefedésére

Észlelési szögek: 90° maximum +/- 16 m távolságon.

4 db "D" elemmel (LR20,nem tartozék) vagy a WKT052 adapteren keresztül hálózatról működtethető (opcionális tartozék, mely külön vásárolható a termékhez).

Időjárás álló műanyag borítás

Az elemek élettartama az aktiválások számától és a vaku használatától függ. Minőségi elemekkel, akár 5000 aktiválás érhető el.

7 állítható ultrahang frekvencia. (14,3 -25 kHz között)

Hanghatás 106 dB

A megszokott készülékektől eltérő új külsővel rendelkezik

Tápellátás:  opcionálisan választható 4 db LR20 1,5 V-os góliátelem  vagy hálózati adapter (nem tartozék)

Használati utasítás:
A célállattól függően 10 és 80 cm között helyezze el a készüléket. Állítsa be a frekvenciát.
Ne helyezze a készüléket forgalmi helyre (autók, emberek stb.), akadályokkal zsúfolt területre, és tartsa tiszteletben mások vagyonát és a közterületeket.

A készülék megfelelő működése érdekében használjon jó minőségű elemeket.

Elemek behelyezése:

A készülékbe történő elemek elhelyezése előtt győződjünk meg róla, hogy a napelem alatt lévő kapcsoló OFF állásban van. A készüléken megjelölt polaritás betartásával illessze be a 4 elemet. A készülék opcionálisan adapterről is üzemeltethető (WKT052).

Működés és használat:

A készülék infravörös érzékelővel rendelkezik, mely a mozgásra reagál. A készülék olyan magasfrekvenciájú hangot (ultrahang) bocsát ki, mely az emberek számára kis mértékben hallható, de bizonyos állatok igen jól hallják. A készülék hang hatása zavarja az állatokat, ez arra készteti őket, hogy elhagyják a területet. Ezzel egy időben a lámpa villogni kezd, amely szintén hozzájárul az állat elijesztéséhez. A villogó lámpa a készülék alján lévő gombbal kapcsolható be (ON) vagy ki (OFF). Az észlelés hatótávolsága +/- 13 - 14 méter. Amint a készülék a hatótávolságán belül mozgást észlelt, 7 másodpercig hallatja az előre beállított frekvenciájú ultrahangot, majd visszaáll készenléti üzemmódba. Ha a mozgás még mindig észlelhető, akkor a készülék 5 másodperc elteltével ismét aktiválódik. Ez a ciklus többször megismétlődik. A készülék fedelén megtalálható az elriasztandó állat fajtájának megfelelő frekvenciabeállítás: 1 = macska, 2 = kutya, 3 = róka, 4 = nyest, 5 = nyúl, 6 = mosómedve.

Fontos:

A készülék éllettartamát jelentősen emelhető, ha megvédi a készüléket az időjárás hatásaitól (pl. eső, jégeső). Amennyiben a készüléket elemről üzemeltetik, a villanófény működése leállhat, vagy a készülék jelzése folyamatossá válhat. Ebben az esetben valószínű, hogy az elemek töltöttsége nem megfelelő. Mielőtt a készüléket elvinné a szervizbe, próbálja ki új, jó minőségű elemekkel!

Megjegyzés:

 1-es állás = magas frekvencia (+/- 24 KHz) és 7-es állás alacsony frekvencia (+/- 15 KHz). Az emberi hallás felső határa körülbelül 20 KHz. Bizonyos beállításokban az emberi fül számára magas hangú sípolás hallható.

Minél inkább jobbra forgatja a gombot, annál alacsonyabb lesz a frekvencia, és annál nagyobb területet fed le a készülék, ez maximálisan 200 m². Egyes idősebb macska vagy kutya már kevésbé érzékenyek a magas frekvenciájú hangokra (különösen, ha lekonyuló fülük van). Ilyen esetekben a gomb jobbra forgatásával csökkentse a frekvenciát. Idősebb állatok elriasztásához a 4, 5, 6, vagy akár a 7. frekvenciabeállításra is szükség lehet. A Garden Protector 4 a bekapcsolást követően azonnal aktiválódik, de az állatok szokásainak megváltozásához körülbelül 2 hétre van szükség. A hozzászokás elkerülése érdekében a készülék helyzettét szükséges változtatni. A Garden Protector 4 készüléket tilos a füléhez közel helyezni. Gyermekektől és újszülöttektől elzárva tartsa. Az elemek élettartama a készülék bekapcsolásának számától függ: ha olyan helyen van a készülék, ahol nagy a forgalom, akkor az elemek hamarabb lemerülnek, mint egy kisebb forgalmú helyen. A Garden Protector 4 hatékonyan távol tartja a vad-, kóbor-, vagy póráz nélküli állatokat. A készüléket ne irányítsa a szomszéd kertje, vagy közterületek felé. A készülék csak a felhasználó saját tulajdonú magánterületén használható. Bizonyos kibocsátott frekvenciák hallhatóak az emberi fül számára, különösen az alsóbb frekvenciabeállításoknál, ilyen esetekben elegendő, ha a gombbal kissé növeli a frekvenciát. A hangszórót tilos lefedni.

Összeszerelés, elhelyezés és javaslatok:

A készülék vízszintes sík mentén, egy adott irányba bocsát ki ultrahangot. Ezért az elriasztandó állat mozgásának magasságában kell elhelyezni úgy, hogy ne legyen akadály az állat és a készülék között. A készülék útjában elhelyezkedő tárgyak akadályozzák az észlelést és az ultrahang kibocsátását. Nagy kiterjedésű, vagy sűrű növényzettel rendelkező területek védelméhez több készülékre is szükség lehet. A Garden Protector 4 készülék folyamatos üzemeltetésével távol tarthatja a nem kívánatos állatokat.

Újrahasznosítás:

A készülékeket újra kell hasznosítani. Ne dobja a háztartási hulladékba, helyezze el egy újrahasznosító központban.

  

Alkalmazás szerint Ultrahangos riasztó
Terület 200 m2-ig

Csatolt dokumentumok

Mások ezt vásárolták még mellé

Ultrahangos riasztó - WK0054, WK0055 kiegészítő adapter

Cikkszám: WKT052
107 db raktáron
4.512 Ft

Spirál tömlő 32 mm

Cikkszám: AZUR32
23 fm raktáron
1.575 Ft

Kerti világítás kiegészítő gumikábel, 10 m

Cikkszám: 2010203
11 db raktáron
4.822 Ft 2.679 Ft

Esővízgyűjtő tartály összekötő elem, 5/4"

Cikkszám: 330031
17 db raktáron
8.148 Ft

Kenőszappan 250-g tubusos

Cikkszám: KSZ
7 db raktáron
1.118 Ft

Galambriasztó készülék, 20-40 m² területre

Cikkszám: WK0021
305 db raktáron
5.696 Ft

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!