Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Ultrahangos,mozgásérzékelős kültéri kutya-macska-róka-nyúl elemes kisállat riasztó 200 m2

Ár:
12.603 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Raktárkészlet 1: 167 db raktáron
Cikkszám: WK0055
Kiegészítő termékek:
Adapter WK0052, WK0055 készülékhez Adapter WK0052, WK0055 készülékhez
3.043 Ft
Menny.:db

Csatolt dokumentumok

Leírás és Paraméterek

Ultrahangos kültéri riasztó

Felhasználási terület:
Macska, kutya, nyúl, róka, nyest riasztásra.
Kültéri használatra
Elemmel és tápellátással működtethető

Kisállatriasztó kutya, macska, nyest, róka, gém, nyúl elriasztására alkalmas. Elemes tápellátásának köszönhetően kertben, teraszon is alkalmazható, időjárásnak ellenálló kivitel. A készülék infravörös érzékelővel rendelkezik, a mozgásra reagálva ultrahangot bocsát ki mely elriasztja a kártevőket.
- Maximális hatótávolsága: 200 m².
- 7 állítható ultrahang-frekvencia választható.
- Mozgásérzékelő hatósugara: 16 m, 90°
- Tápellátás 4 db LR20 1,5 V-os góliátelem. (Nem tartozék.)
- Könnyen telepíthető.
Ultrahangos, villanófényes kutya, macska, róka, nyest, nyúl, gém riasztó infravörös mozgásérzékelővel 200m2, elemmel és hálózati adapterrel (nem tartozék) is működik

A készülék mozgásérzékelője mozgásra automatikusan aktiválódik és egy speciális hang jelet bocsát ki, ennek frekvenciája a beállítástól függ. A macskák, nyestek, kutyák, rókák stb. az időközönként kibocsátott hangjelzés következtében elhagyják az adott területet. Független laboratóriumi tesztek bizonyítják a készülék hatékonyságát.

Működtetés / energiaforrás:
A készülék 4db Góliát, D LR20 1,5 V típusú elemmel működik, vagy csatlakoztatható hozzá adapter is. (nem tartozik, külön vásárolható WKT052 cikkszámú hálózati adapter)
Amennyiben az elem használatát választja, távolítsa el a hátlapot. Helyezze bele a négy elemet, ahogy az ábra mutatja. A hátlapot a nyilak irányában csúsztassa vissza. Az elemek élettartama a működésbe lépések számától függ. Jó minőségű elemek esetében 2-4 hét.

A megfelelő frekvencia kiválasztása / beállítása.
Válassza ki az elriasztani kívánt állatot a hátlapon található beállítások segítségével.
Az elriasztani kívánt állatfajtától függően kiválasztandó frekvenciák a készülék hátára nyomtatva szerepelnek: 1–7 = macskák, 2–7 = kutyák, 3–7 = rókák, 4–7= nyestek, 5–7 = nyúllak, 6–7 = gémek.
Megjegyzés: 1 = a legmagasabb frekvencia (+/- 24 KHz), míg a 7 = a legalacsonyabb frekvencia (+/- 15 KHz).
Az infravörös érzékelő automatikusan érzékeli a mozgást, és kb. 7 másodpercig bocsát ki ultrahangot, majd ezután 4 másodpercre inaktív állapotba lép (nem bocsájt ki hangot). Ha a mozgás folytatódik, a kör újraindul. Az idősebb állatoknak (mint az idősebb embereknek is) lehet rosszabb a hallása. Ha észreveszi, hogy a megcélzott állat nem reagál a készülék működésére, javasoljuk, hogy csökkentse a frekvenciát azáltal, hogy beállítja az egységet egy magasabb pozícióba.

A készülék elhelyezése:
A készüléket 30-60 cm-re kell elhelyezni a földtől, az elriasztani kívánt állat nagyságától függően. Két tartórész tartozik a készülékhez, ami megkönnyíti az elhelyezést. Bizonyosodjon meg, hogy nincsenek akadályok a készülék és a védeni kívánt terület között. Amennyiben a védeni kívánt terület meghaladja a készülék hatókörzetét úgy akár több készülék elhelyezése szükséges.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!