Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Ultrahangos kártevőriasztó és mászó rovarok ellen beltéri 90 m2 területre

Ár:
7.243 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Raktárkészlet 1: 127 db raktáron
Cikkszám: WK0190
Menny.:db

Csatolt dokumentumok

Leírás és Paraméterek

Ultrahangos kártevő riasztó apró kártevők és rovarok ellen.

Felhasználási területek:
Beltéri használatra
Ajánlott: egér, bolha, kullancs, pók, csúszó-mászó ellen.

Az ultrahangok hatékonyságát a kartevők elriasztásában számos független laboratóriumi vizsgalat igazolta. A kartevők érzékeny hallasa nem képes alkalmazkodni a folyamatosan változó frekvenciájú ultrahangokhoz. Mivel igy nem tudjak
időben észlelni a veszélyre utáló hangokat, elhagyjak az épületet. A készülékkel védett helyiségben ne tartson rágcsálókat, például hörcsögöket vagy fehér egereket.

Az ultrahangról
Az ultrahang 20 000 Hz feletti hangtartománya emberek és a legtöbb állat számára alig hallható. Nem hatol át a falakon. A jelek visszapattannak a kemény felületekről, ezzel hatása megtöbbszörözőik. A lágy anyagok azonban, mint pl. szőnyeg, függöny, kárpitozott bútor, elnyelik az ultrahangot, mely csökkentheti az egység hatékonyságát. A legjobb eredmény elérése érdekében ne helyezze bútor, függöny vagy más tárgy mögé.

Üzembehelyezés és használat:
Egyszerűen helyezzük a készüléket bármely konnektorba. A készülék automatikusan működésbe lép, melyet a világító LED is jelez. A készülékhez nem szükséges karbantartás, vagy újra töltés. Működtesse a készüléket folyamatosan, amennyiben szükséges, alkalmanként helyezze át másik konnektorba. A legjobb eredmény elérése érdekében helyezzen el külön készülékeket az egymástól külön álló helyiségekbe. Egerek esetén két hét után várható. További használata megakadályozza a kártevők visszatelepülését. A termékek nem jelentenek veszélyt emberekre, magzatokra és a nem rágcsáló háziállatok számára, mint a kutya, macska, madár és csúszó-mászó.

Jellemzők:
LED lámpa jelzi a működését
Max. hatókörzete 90 nm.
Hálózatról működik

Adatok:
220 V hálózati csatlakozóval
LED visszajelző fény
90 nm védelem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!