Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Ultrahangos riasztó, patkány, egér ellen, vízálló készülék – 80 m²

16.259 Ft (12.802 Ft + ÁFA)
Típus
Kültéri, beltéri
Menny.:db
Gyártó cikkszám: WK0344
Elérhetőség: 15 db raktáron

Patkány- és egérriasztó vízálló készülék – 80 m²

Patkányok, egerek, kerti vakokon, kúszó rovarok elleni védelem a házban, padláson és a szabadban (teraszok, verandák, vidéki házak, csirkeólok stb.)

Ezen ultrahangjelek frekvenciájának és intenzitásának folyamatos modulálása hatással van idegrendszerükre, megzavarja kommunikációs és szociális szokásaikat, és megakadályozza, hogy meghallják ragadozóikat

Nem értékelt
Patkány- és egérriasztó vízálló készülék – 80 m² - sunikft.hu
Patkány- és egérriasztó vízálló készülék – 80 m² - sunikft.hu
Kép 1/7 - Patkány- és egérriasztó vízálló készülék – 80 m² - sunikft.hu
Kép 2/7 - Patkány- és egérriasztó vízálló készülék – 80 m² - sunikft.hu
Kép 3/7 - Patkány- és egérriasztó vízálló készülék – 80 m² - sunikft.hu
Kép 4/7 - Patkány- és egérriasztó vízálló készülék – 80 m² - sunikft.hu
Kép 5/7 - Patkány- és egérriasztó vízálló készülék – 80 m² - sunikft.hu
Kép 6/7 - Patkány- és egérriasztó vízálló készülék – 80 m² - sunikft.hu
Kép 7/7 - Patkány- és egérriasztó vízálló készülék – 80 m² - sunikft.hu

Leírás és Paraméterek

Ultrahangos riasztó, patkány, egér ellen, vízálló készülék – 80 m²

Patkányok, egerek, kerti vakokon, kúszó rovarok elleni védelem a házban, padláson és a szabadban (teraszok, verandák, vidéki házak, csirkeólok stb.)

A készülék nagyon magas frekvencián (ultrahang) és nagy intenzitású összetett „hangokat” ad ki. Ezeket az ultrahangos jeleket az ember nem hallja, de a rágcsálók és a legtöbb rovar hallja őket. Ezen ultrahangjelek frekvenciájának és intenzitásának folyamatos modulálása hatással van idegrendszerükre, megzavarja kommunikációs és szociális szokásaikat, és megakadályozza, hogy meghallják ragadozóikat. Ez arra kényszeríti őket, hogy elhagyják a védett területet, ahol nem kívánják őket.

Tápellátás: USB csatlakozássú töltés (nem tartozék)

Tulajdonságok:

  • Állandó működés
  • 80 m2 területet véd (Maximális távolság: 7 méter – Érzékelési szög 180°). 
  • Állítható intenzitás
  • Automata működés 15 nap – USB töltés.
  • IP44 vízálló.
  • Biztonságos kutyák, macskák, madarak és halak számára.

Működési elv:

Az ultrahangok hatékonyságát a kártevők elriasztásában független laboratóriumi vizsgálatok igazolták. A kártevők érzékeny hallása nem képes alkalmazkodni a folyamatosan változó frekvenciájú ultrahangokhoz. Mivel így nem tudják időben észlelni a veszélyre utaló hangokat, elhagyják az épületet. A készülékkel védett helyiségben ne tartson rágcsálókat, például hörcsögöket vagy fehér egereket.  Várjon két hetet a látható eredményért. A kártevők visszatértének megakadályozása érdekében ne húzza ki a készülékeket, hanem működtesse azokat tovább. A készülékek időnként áthelyezhetők.

Az ultrahangokról:

A 22 kHz-nél magasabb frekvenciájú hangok az emberek, kutyák, macskák és haszonállatok számára nem hallhatóak; ezeket nevezzük „ultrahangoknak”. Az ultrahangok visszaverődnek a sima felületekről, azonban a puha anyagok, például a szőnyegek és függönyök elnyelik azokat, illetve a falon és a fán sem jutnak át. Az ultrahang nem jelent veszélyt emberek, kutyák, macskák, madarak, csirkék, tehenek, lovak, birkák, csirkék és hüllők számára.

A készülék telepítése és beállítása:

Nyissa ki a készülék hátulján lévő rekeszt, kapcsolja be a készüléket („ON” gomb), és helyezze a készüléket a riasztó állat fül magasságába. Ne takarja le, és ne helyezze bútor vagy függöny mögé. Hagyja, hogy a nap 24 órájában sugározzon. A WK0344-et beállíthatja a csúszómászó rovarok ellen („INSECTS”) vagy patkányok, egerek és más rágcsálók ellen („RODENTS”) lehetőségre. Hasonlóképpen aktiválható a Hallható (AUDIBLE) vagy a csendes (QUIET) pozíció is. Ha az eredmények a Normál teljesítmény („Normal power”) helyzetben nem kielégítőek, akkor állítsa a kapcsolót Nagy teljesítményű („High power”) helyzetbe. Ha az akkumulátor lemerült, a jelzőfény pirosan villog.

A készülék feltöltése:

Emelje fel a töltőajtó vízálló burkolatát (a hátlapon), és csatlakoztassa a mikro USB kábelt a készülékhez: a töltés ideje alatt a jelzőfény piros (a teljes töltés 5-6 órán át tart). Ha a készülék teljesen fel van töltve, a fény kékre vált. Az addiktív hatások elkerülése és a zavaró hatás fokozása érdekében a készülék szakaszosan működik: 5 mp sugárzás - 10 mp szünet. Aktív állapotban a jelzőfény zölden villog. IP44-es vízálló készülék, ellenáll az esőnek és egyéb rossz időjárásnak. USB-vel tölthető, beállítási pozíciójától függően egy töltés körülbelül 15–24 napra elegendő. „AUDIBLE” pozícióban az akkumulátor élettartama felére csökken.

Javaslatok:

Gyermekektől elzárva tartandó. Ne tartson házi rágcsálókat ilyen típusú készülékkel védett helyiségben. Újrahasznosítás: A készülék újrahasznosítható. Ne dobja a háztartási hulladékba vagy közterületen lévő szemétlerakóba. A tönkrement készüléket adja le egy kijelölt gyűjtőhelyen.

Alkalmazás szerint Ultrahangos riasztó
Terület 100 m2-ig

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!