Ultrahangos riasztó, patkány, egér ellen, vízálló készülék – 80 m² - Egér
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tekintse meg a legújabb termékeinket!

Ultrahangos riasztó, patkány, egér ellen, vízálló készülék – 80 m²

16.259 Ft 14.730 Ft (11.598 Ft + ÁFA)
Típus
Kültéri, beltéri
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó cikkszám: WK0344
Elérhetőség: Rendelésre (2-4 hét)

Patkány- és egérriasztó vízálló készülék – 80 m²

Patkányok, egerek, kerti vakokon, kúszó rovarok elleni védelem a házban, padláson és a szabadban (teraszok, verandák, vidéki házak, csirkeólok stb.)

Ezen ultrahangjelek frekvenciájának és intenzitásának folyamatos modulálása hatással van idegrendszerükre, megzavarja kommunikációs és szociális szokásaikat, és megakadályozza, hogy meghallják ragadozóikat

Leírás és Paraméterek

Ultrahangos riasztó, patkány, egér ellen, vízálló készülék – 80 m²

Patkányok, egerek, kerti vakokon, kúszó rovarok elleni védelem a házban, padláson és a szabadban (teraszok, verandák, vidéki házak, csirkeólok stb.)

A készülék nagyon magas frekvencián (ultrahang) és nagy intenzitású összetett „hangokat” ad ki. Ezeket az ultrahangos jeleket az ember nem hallja, de a rágcsálók és a legtöbb rovar hallja őket. Ezen ultrahangjelek frekvenciájának és intenzitásának folyamatos modulálása hatással van idegrendszerükre, megzavarja kommunikációs és szociális szokásaikat, és megakadályozza, hogy meghallják ragadozóikat. Ez arra kényszeríti őket, hogy elhagyják a védett területet, ahol nem kívánják őket.

Tápellátás: USB csatlakozássú töltés (nem tartozék)

Tulajdonságok:

  • Állandó működés
  • 80 m2 területet véd (Maximális távolság: 7 méter – Érzékelési szög 180°). 
  • Állítható intenzitás
  • Automata működés 15 nap – USB töltés.
  • IP44 vízálló.
  • Biztonságos kutyák, macskák, madarak és halak számára.

Működési elv:

Az ultrahangok hatékonyságát a kártevők elriasztásában független laboratóriumi vizsgálatok igazolták. A kártevők érzékeny hallása nem képes alkalmazkodni a folyamatosan változó frekvenciájú ultrahangokhoz. Mivel így nem tudják időben észlelni a veszélyre utaló hangokat, elhagyják az épületet. A készülékkel védett helyiségben ne tartson rágcsálókat, például hörcsögöket vagy fehér egereket.  Várjon két hetet a látható eredményért. A kártevők visszatértének megakadályozása érdekében ne húzza ki a készülékeket, hanem működtesse azokat tovább. A készülékek időnként áthelyezhetők.

Az ultrahangokról:

A 22 kHz-nél magasabb frekvenciájú hangok az emberek, kutyák, macskák és haszonállatok számára nem hallhatóak; ezeket nevezzük „ultrahangoknak”. Az ultrahangok visszaverődnek a sima felületekről, azonban a puha anyagok, például a szőnyegek és függönyök elnyelik azokat, illetve a falon és a fán sem jutnak át. Az ultrahang nem jelent veszélyt emberek, kutyák, macskák, madarak, csirkék, tehenek, lovak, birkák, csirkék és hüllők számára.

A készülék telepítése és beállítása:

Nyissa ki a készülék hátulján lévő rekeszt, kapcsolja be a készüléket („ON” gomb), és helyezze a készüléket a riasztó állat fül magasságába. Ne takarja le, és ne helyezze bútor vagy függöny mögé. Hagyja, hogy a nap 24 órájában sugározzon. A WK0344-et beállíthatja a csúszómászó rovarok ellen („INSECTS”) vagy patkányok, egerek és más rágcsálók ellen („RODENTS”) lehetőségre. Hasonlóképpen aktiválható a Hallható (AUDIBLE) vagy a csendes (QUIET) pozíció is. Ha az eredmények a Normál teljesítmény („Normal power”) helyzetben nem kielégítőek, akkor állítsa a kapcsolót Nagy teljesítményű („High power”) helyzetbe. Ha az akkumulátor lemerült, a jelzőfény pirosan villog.

A készülék feltöltése:

Emelje fel a töltőajtó vízálló burkolatát (a hátlapon), és csatlakoztassa a mikro USB kábelt a készülékhez: a töltés ideje alatt a jelzőfény piros (a teljes töltés 5-6 órán át tart). Ha a készülék teljesen fel van töltve, a fény kékre vált. Az addiktív hatások elkerülése és a zavaró hatás fokozása érdekében a készülék szakaszosan működik: 5 mp sugárzás - 10 mp szünet. Aktív állapotban a jelzőfény zölden villog. IP44-es vízálló készülék, ellenáll az esőnek és egyéb rossz időjárásnak. USB-vel tölthető, beállítási pozíciójától függően egy töltés körülbelül 15–24 napra elegendő. „AUDIBLE” pozícióban az akkumulátor élettartama felére csökken.

Javaslatok:

Gyermekektől elzárva tartandó. Ne tartson házi rágcsálókat ilyen típusú készülékkel védett helyiségben. Újrahasznosítás: A készülék újrahasznosítható. Ne dobja a háztartási hulladékba vagy közterületen lévő szemétlerakóba. A tönkrement készüléket adja le egy kijelölt gyűjtőhelyen.

Alkalmazás szerint Ultrahangos riasztó
Terület 100 m2-ig

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!