Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szúnyogriasztó ultrahangos, elemes 50 m2 területre

3.683 Ft (2.900 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó cikkszám: WK0029
Elérhetőség: 37 db raktáron
1

Ultrahangos szúnyog riasztó készülék, beltéri-kültéri használatra. Távol tartja otthonától a nem kívánatos rovarokat.

Jellemzően szúnyogok, rovarok elleni védelemre.

A készülék a hím szúnyogok hangját imitálja, ami elűzi a nőstény szúnyogokat.

Hatóterülete: max. 50 m²

Felhasználási terület:

Szobák vagy bármely beltér-kültéri helyiség

Szúnyog, rovarok  ellen.

Elemmel működik (nem tartozék)

Leírás és Paraméterek

Szúnyogriasztó ultrahangos, elemes 50 m2 területre
Leírás

A nőstény, illetve megtermékenyített nőstény szúnyogok csípnek, mert vérre van szükségük, hogy biztosítsák a petéik fejlődését.
A készülék utánozza a szúnyogok repülésének hangját, és elüldözi a nőstényeket, amelyek a megtermékenyítésük után igyekeznek eltávolodni a többi szúnyogtól.
A Weitech technológia hatékonyságát független laboratóriumi tesztek bizonyítják.


Működtetés:
A készülék elemes működéssel ellátott termék (az elem nem tartozék). A készülék nem igényel szükséges karbantartást, vagy újra töltést. A készüléket a földdel párhuzamos irányba helyezzük el. A készülék elé ne helyezzen semmilyen tárgyat mellyel az ultrahang jelek terjedését akadályozná. A legjobb eredmény érdekében helyezzen el külön készülékeket az egymás melletti helyiségekben. A riasztók egy légtérben fejtik ki hatásukat, ezért ahány helységet szeretne levédeni, annyi készülékre van szükség. A készüléket úgy helyezzük el, hogy az ultrahang számára szabad teret biztosítsunk. Fedett kül- és beltéren egyaránt használható.

Az ultrahanggal működő készülékek előnye, hogy olyan hangot bocsát ki, mely nem zavarója az emberi hallást. A riasztók 20 Hz- 20 kHz tartomány között riasztanak.  Az ultrahang frekvencia állíthatóságával nem csak egy adott rovar ellen alkalmazható, hanem többféle állat ellen is. Ember számára nem vagy alig hallható, ezért lakószobába is ajánlott.

Az emberi fül számára hallható ultrahangok általában 17 kHz feletti értékeken érzékelhető. Vannak olyan érzékenységgel rendelkező emberek, akik már a 12 kHz nagyságú hangokat is észlelik. Az ultrahang jelek nem hatolnak át a falakon. A jelek a kemény felületekről visszapattannak, erősítve azokat. A lágy anyagok (pl. szőnyeg, függöny, bútor) elnyelik az ultrahang jeleket, mely csökkentheti az egység hatékonyságát. A legjobb eredmény érdekében ne helyezze bútor, függöny stb. mögé.

Használat:
Használja a tekerőgombot a bekapcsoláshoz és a hangerő növeléséhez. Alkalmazása nappali használatkor egy nagyobb hangerőn, éjszakára alacsonyabb hangerőn működtesse.
Alkalmas minden olyan helyen történő használatra, ahol elektromos áramforrás elérhető. Emberekre, állatokra nincs káros hatással. Ideális lakótérben alkalmazva, akár gyermekszobában is alkalmazható. A készülék 4 frekvenciát bocsát ki. A készülék hatékonyságának eléréséhez a folyamatos működtetésé szükséges. Amennyiben a hatásfok érdekében szükséges alkalmanként helyezze át másik konnektorba. Hatékonyság átlagosan két hét után várható eredmény. További használata megakadályozza a kártevők visszatelepülését.

Hatóterület: max. 50 m²

Jellemzők:
Elemes működés (nem tartozék)
Állítható hangerősség szabályozó
Egyszerű használat
Könnyű és kishelyen elfér

Felhasználási területek:
Kül- és beltéri használat
Szúnyog, rovar riasztás

Adatok:
Elemmel működik (nem tartozék)

Hatékonysági területe:
50 m2

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2021. 07. 22.
rendben ment minden , a készülék ok