Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TEKINTSE MEG ŐSZI KEDVEZMÉNYES AJÁNLATAINKAT - AKÁR 50% KEDVEZMÉNY A MEGJELÖLT TERMÉKEKRE

Kerti kút

Rendezés:

Kerti kút kategóriában szereplő termékeink kiváló minőségű, UV ellenálló műanyagból készült. Kínálatunkban megtalálható számtalan kerti álló kút, valamint fali kút variáció. Álló kutak többségükben csappal felszerelten vásárolhatók meg, az alsó részükön csatlakozással kialakítva. A kerti kutak nem csak a víz vételi lehetőséget biztosítják, hanem kertünk ékes fénypontja is lesz.
Webáruházunkban megtalálható modern és klasszikus tervezetű fa, illetve kő hatású kerti kút. Mindenki megtalálja a számára ideális választást, legyen szó a kertben egy igényes kialakítású álló kút, vagy esetleg a falból kiálló elegáns fali kút.  Az álló kutak esetében a kertben általában egy igényes megjelenésű kültéri kerti csapteleppel oldják meg a kialakítást. Esetleg, ha a falban van egy magasan kialakított víz kivezetés akkor megoldást nyújt egy falikutat létrehozása. Ezzel a megoldással elérhető egy esztétikus dekorációs elem, valamint elegánssá varázsolja kertünket. Az igényes, magas színvonalú megjelenés eléréséhez válaszon kőhatású műanyagból készült rusztikus vagy klasszikus stílusú, elegáns falikutat. 
A kutak nem igényelnek nagy gondoskodást, karbantartást egyedüli figyelem a téli fagymentesítés. Fontos figyelembe venni a vásárlásnál, hogy a Fali kutak önmagukban csap, illetve szifon kiegészítő tartozékok nélkül vásárolhatók. Ezen fali kutakhoz kiválaszthatják a dizájnban hozzájuk illő króm vagy réz színű csapokat. Ezek a csapok megtalálhatók az esővízgyűjtő tartályokhoz is alkalmazott Esővízgyűjtő tartály kiegészítő kategóriában. Felszerelésük egyszerűen a falra helyezés után a kertünk díszét képezi.
Az állókút esetében a víz kivételezés a földből kialakított csatlakozáson keresztül történik. Helyigénye nagyobb a fali kutakkal szemben. Az álló kút belseje rejti a vízvezető műanyag csövet, a burkolatának köszönhetően egy esztétikus látványt nyújt. Kialakításuk elegáns, egyszerű és minimalista megjelenésű, szögletes álló kerti csap. Álló kerti kutat csatlakoztathatjuk föld alatti esővízgyűjtő tartály vízkivételi lehetőségeként. A lefolyó részt kiegészíthetjük víznyelő elhelyezésével is. Az álló kutak gyárilag szerelt ¾” kifolyó csappal rendelkeznek. A csapokra könnyen felszerelhető locsoló tömlő a kert messzebb pontjára történő öntözés segítségére. A kutak alján kialakításra került egy ¾” átmérőjű menetes csatlakoztatási lehetőség, mely egyszerű csatlakozást biztosít.
Döntsünk bármelyik formájú, kialakítású kút mellett a terasz, az udvar, a kert látványos, hangulatos és stílusos dísztő elemei lesznek.