Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Beltéri keretbe foglalt tükör

Rendezés:

Beltéri keretbe foglalt tükör

E kategória tükreit BOLTI TÜKÖR-nek is nevezik, mivel elsősorban az üzletekben használjuk.

A figyelő tükrök az üzlet biztonságának fontos részét képezik. A jól elhelyezett tükrök megakadályozhatják a bolti lopásokat. A bolti tükrök teljes választékát forgalmazzuk: kupola, kerek és téglalap alakú tükrök, több különböző méretben. Rendelkezünk háromszög és téglalap alakú pénztári tükrökkel is, amelyek segítségével a pénztár személyzete kényelmesen áttekintheti a bevásárlókocsik tartalmát. A tükrök ütésálló akrilból készültek, és a kis súlyuknak köszönhetően könnyen felszerelhetők a mellékelt konzol segítségével.

Beltéri keretbe foglalt tükrök

E típus egybeöntött, ütésálló, dekoratív műanyag hátlappal rendelkezik. A szállítási tartozék része az univerzális fém felerősítő láb. E biztonságtechnikai tükör törhetetlen felületű, erős, időtálló, esztétikus, domború, falra szerelhető tükör, erős hátlappal, műanyag fekete kerettel és felerősítő tartó konzollal ellátva. Felszerelése: teleszkópos fém felerősítő lábak segítségével, oldalfalra.

Az üzletünkben kapható Keretbe foglalt tükrök technikai adati az alábbiak:

Típus  

Méret                          

 mm

Súly                                         kg

Belátható távolság

m

IS 35

350

0,95

5

IS 50

500

1,7

7

IS 60

600

2,3

9

IS 80

800

7,4

12

IS 46

400 x 600

3,2

9

IS68

600 x 800

7,4

12

Igény esetén fehér kerettel is rendelhető!

A termék kifejezetten dekoratív megjelenésű, így üzletekben történő felszerelésre kiválóan alkalmasak. Üzlethálózatok által igen kedvelt tükrök. Szállítása egyszerű, mivel egyenként kartondobozba vannak csomagolva.

Egy kis útmutató

Hogyan válasszunk tükröket?

A környezet

A tükör kiválasztásához határozza meg, hogy milyen környezetben telepíti azt. Íme a három típusú környezet, amelyekben a tükröket leggyakrabban használják:


közlekedés-/közlekedésbiztonság : útkereszteződések és kereszteződések korlátozott látási viszonyokkal vagy vakfoltokkal, rejtett bejáratok, privát parkoló vagy kijáratok, kerékpárutak, villamos/vonat/buszállomások , és mélygarázsok. 

Cégünk, több kiváló európai gyártót képvisel e területen, így minden helyzetben a legjobb megoldást tudjuk ajánlani

Ipar : gyárak, logisztikai központok, építkezések.

Számos kül-  és beltéri alkalmazásra ajánlható tükröt kínálunk az ipari telephelyek és a logisztikai raktár biztosítására. Így félgömb/kupola tükrök széles választékával (félgömb, negyed gömb, nyolcad gömb), fekete-sárga vagy piros-fehér kerettel ellátott, jól látható tükrökkel, targoncatükrökkel, rozsdamentes acél tükrökkel állunk kedves partnereink rendelkezésére.

Üzletek és köz- vagy magánépületek: Ideális a lopás megelőzésére vagy a biztonság felügyeletére. E célra a beltéri tükrök (tükörperemes), beltéri vagy kültéri (keretes) biztonsági és felügyeleti tükrök, valamint kupola-/félgömbtükrök széles választékát kínáljuk.
 

A méret

Milyen méretű és alakú tükröt válasszon? 

A megfelelő tükörformátum kiválasztása elengedhetetlen a  biztonsághoz és ellenőrzéshez.

A hatékonyság érdekében a tükör méretét hozzá kell igazítani a nézőt és a tükröt elválasztó távolsághoz: minél nagyobb a távolság, annál nagyobb legyen a tükörlencse

A domborúság

A domborúság szögének sugara

A tükör domborúságának szöge határozza meg a látóteret, és hozzá kell igazítani a megtekinteni kívánt irányok számához.

Minél domborúbb a tükör, annál nagyobb a belátható terület.