Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szigeteléstechnika

Rendezés:

Szigeteléstechnika kategóriánk a legjobb minőségű gumi fóliáit tartalmazza. Sokan inkább ezt az anyagot keresik, a régi, szokásos PVC fóliák helyett, ugyanis jobb tulajdonságokkal rendelkezik. Sokkal megbízhatóbb, számos pozitív különbség sorolható fel korábban alkalmazott PVC fóliákkal szemben.

Az EPDM gumi fóliának semmilyen káros hatása nincs környezetünkre. A fólia gyártása során szenet adagolnak hozzá, ez egyfajta ellenállóságot add a terméknek. Ez az adalékanyag befolyásolja a színét, mely miatt csak fekete színben elérhető. Kiváló ellenállással bír az UV sugárzások, a magas hőmérséklet, valamint a faggyal szemben. Az adalékoknak köszönhetően nem öregszik, ellenáll az időjárási viszonyoknak. Fagypont alatt is alkalmazható a telepítése, nem merevedik meg az anyag, -45 °C fokig hajlékony. Rugalmasságának köszönhetően bármilyen felületre fektethető. Egyszerű használat bonyolult kialakítású tómeder felhasználásához is, ez köszönhető a > 300%-os rugalmasságának. A fólia vastagsága 1,02-1,14 mm, mely kiváló a szúrással szembeni ellenállásra. A fólia felhasználása előtt javasoljuk a Geotextília alkalmazását. Gépek nélkül elvégezhető a telepítés, legyen szó kisebb kerti tó vagy akár egy nagy úszó tó telepítéséről. Átépítése egy több éves használat után is újra egyszerűen összeépíthető. Kémiai ellenállóságának köszönhetően jelentősen ellenáll az algáknak, illetve mindenféle Micro baktériumoknak. A fólia szélességei alapján 3 méretben érhető el: 7,62 cm, 12,20 cm, 15,25 cm.

A szigeteléstechnika kategóriában méretre vágott csomagokat talál, ezeket már nem tudjuk igény szerint alakítani. Egyedi rendelésre komplett tekercsre lehet ajánlatot kérni munkatársainknál. A tekercs hossza 30,05-61 méteres kiszerelésben kalkulálható. Szigetelés kategóriában megtalálható lapos tető szigetelő EPDM fólia. Lapos tetők szigetelésénél megfelel az építési előírásban foglalt követelményeknek. Egy egyrétegű vulkanizált műgumi lemez, mely különböző kémiai anyagok keverékéből áll. Polimerekből és koromból tevődik össze, mely ellenállást biztosít az ózon, valamint az UV sugárzás ellen. Hasonlóan a vízszigetelési gumi fóliákhoz -45 °C fokig hajlékony, rugalmasságát megőrzi. Ezek a fóliák kiválóan megőrzik egyedülálló tulajdonságukat évek elteltével is. Utólagosan egyszerűen javítható toldó szalag segítségével. A tetők széleit, valamint az áttöréseket az Alkalmazástechnikai utasítás szerint kell elvégezni. A szigetelő gumi felhelyezését követően terhelni szükséges 50kg/m2. Átfedés esetén 100 mm széles toldó szalaggal szükséges átlapolni. A szigeteléstechnika kategóriában méretre vágott csomagokat talál, ezeket már nem tudjuk igény szerint alakítani. Egyedi rendelésre komplett tekercsre lehet ajánlatot kérni munkatársainknál.