Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TEKINTSE MEG ŐSZI KEDVEZMÉNYES AJÁNLATAINKAT - AKÁR 50% KEDVEZMÉNY A MEGJELÖLT TERMÉKEKRE

Ultrahangos légy riasztó, 45 m² területre

5.783 Ft (4.554 Ft + ÁFA)
Típus
Beltéri
Menny.:db
Gyártó cikkszám: WK0206
Elérhetőség: 157 db raktáron
Nem értékelt

Ultrahangos légy riasztó készülék, beltéri használatra. Távol tartja otthonától a nem kívánatos rovarokat.

Jellemzően légy, repülő rovarok elleni védelemre.

Hatóterülete: max. 45 m²

Szobák vagy bármely beltéri helyiség

Légy, repülő rovarok ellen.

Leírás és Paraméterek

Ultrahangos légy riasztó, 45 m² területre
Leírás


Működése:

A készülék működése során kialakít egy olyan teret, melyhez nem tudnak alkalmazkodni, a környezet ellenségessé és kényelmetlenné válik számukra, ezért elhagyják a területet. A folyamatosan változó erős frekvenciájú ultrahang jelek kibocsátásával a környezet ellenségessé válik. A rovarokat a jelek miatt nem hallanak semmilyen veszélyt ezért a területet elhagyják. Az ultrahang jeleket nem tudják megszokni, nem tudnak alkalmazkodni hozzájuk.

Az emberi fül számára hallható ultrahangok általában 17 kHz feletti értékeken érzékelhető. Vannak olyan érzékenységgel rendelkező emberek, akik már a 12 kHz nagyságú hangokat is észlelik. Az ultrahang jelek nem hatolnak át a falakon. A jelek a kemény felületekről visszapattannak, erősítve azokat. A lágy anyagok (pl. szőnyeg, függöny, bútor) elnyelik az ultrahang jeleket, mely csökkentheti az egység hatékonyságát. A legjobb eredmény érdekében ne helyezze bútor, függöny stb. mögé.

Az ultrahanggal működő készülékek előnye, hogy olyan hangot bocsát ki, mely nem zavarója az emberi hallást. A riasztók 20 Hz- 20 kHz tartomány között riasztanak.  Az ultrahang frekvencia állíthatóságával nem csak egy adott rágcsáló ellen alkalmazható, hanem többféle rágcsáló ellen is. Ember számára nem vagy alig hallható, ezért lakószobába is ajánlott.

Tápellátás:  220 V hálózatról működik.

Használat:

Egyszerűen helyezzük a készüléket a konnektorba. A készülék automatikusan működésbe lép, melyet a világító LED is jelez. A készülék nem igényel szükséges karbantartást, vagy újra töltést. A készüléket a földdel párhuzamos irányba helyezzük el. A készülék elé ne helyezzen semmilyen tárgyat mellyel az ultrahang jelek terjedését akadályozná. A legjobb eredmény érdekében helyezzen el külön készülékeket az egymás melletti helyiségekben. A riasztók egy légtérben fejtik ki hatásukat, ezért ahány helységet szeretne levédeni, annyi készülékre van szükség.

A készülék hatékonyságának eléréséhez a folyamatos működtetésé szükséges. Amennyiben a hatásfok érdekében szükséges alkalmanként helyezze át másik konnektorba. Hatékonyság átlagosan két hét után várható eredmény. További használata megakadályozza a kártevők visszatelepülését.

Felhasználási területek:

Beltéri használatra
Hálózati csatlakozási lehetőséggel ellátott terek

Ember számára nem vagy alig hallható
Légy ellen

Jellemzők:
45 nm terület védelmére
Könnyen kezelhető, egyszerűen elhelyezhető
LED világítás jelezni a működését

Fogyasztás max: 0,7 W
20.000 Hz - 45.000 Hz között bocsát ki ultrahangot.
Látható eredmény 72 óra múlva

Alkalmazás szerint Ultrahangos riasztó
Terület 100 m2-ig

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Mások ezt vásárolták még mellé

Bros hangyairtó szer 1 kg

Cikkszám: B1759
285 db raktáron
2.490 Ft