Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Válasszon dekoratív, stílusos esővízgyűjtőt!

- 2022. 09. 25. 15:00:00
Válasszon dekoratív, stílusos esővízgyűjtőt!

Egyre több háztartásban gyűjtik az esővizet. Ennek oka, hogy az ivóvíz, mint energiaforrás egyre nagyobb kinccsé válik és sokan alternatív megoldásokat keresnek a vezetékes víz helyett vagy mellett. Szerencsére ma már az esővízgyűjtéshez minőségi eszközök és kifejezetten dekoratív esővízgyűjtők állnak rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik a víz optimális összegyűjtését és designjuknak köszönhetően a kert miliőjét is emelik. 

Az esővízgyűjtés fontossága abban rejlik, hogy az ivóvízkészletek globálisan csökkenő tendenciát mutatnak. A tiszta víz rendelkezésre állása, összegyűjtése, szűrése, minőségének fenntartása és a háztartásokba eljuttatása egyre nehézkesebb és költségesebb folyamat. Ezzel szemben a csapadékvíz felhasználásával pénzt spórolhatunk meg környezetbarát módon. Az esővíz gyűjtésével akár a vezetékes víz 60%-át is megspórolhatjuk, mindemellett pedig olyan alternatív vízforrást építhetünk ki otthonunkban, amelyet számos házkörüli funkcióra könnyedén felhasználhatunk az ivóvíz pazarlása nélkül. Egy ilyen rendszer kiépítésével nem csak a fenntarthatóságot támogatjuk, de hosszú távon a pénztárcánk is hálás lesz a befektetésért. Ráadásul, manapság ezek az eszközök nem csak funkciójukat tekintve, de a design szempontjából is tökéletes darabok lehetnek a kertbe. Fedezze fel a stílusos és dekoratív esővízgyűjtő tartályokat és szépítse meg okosan a kertjét!

Dekoratív esővízgyűjtő tartályok

Esővízgyűjtés stílusosan, dekoratív tartállyal

A kert tervezésekor érdemes teret engedni az okos megoldások mellett az esztétikának is. Az esővízgyűjtő tartályok alap rendeltetésük mellett kiváló dekorációként is szolgálnak, ha a kertünkhöz illő darabot választjuk. Talán, az esővízgyűjtő tartályokról elsőre mindenkinek egy nagyméretű, sötét hordó jut eszébe, de aki egyedibb, dekoratívabb megoldásra vágyik, ma már a legkülönfélébb design esővízgyűjtő tartályokból válogathat, amelyek valóban a kert ékességévé válhatnak. Választhat kertjébe különféle fali esővízgyűjtő tartályokat, dekoratív esővízgyűjtő hordókat, színes, duplafunkciós darabokat, amelyek virágültető kosárral vannak ellátva, ezért ültethetünk is bele, a lehetőségek tárháza végtelen! A Suni Kft kínálatában a legkülönfélébb formájú, méretű és stílusú termékeket találja meg. Mit szólna egy 300 literes, kőhatású esővízgyűjtő tartályhoz? Netán egy 1000 literes, antik stílusú, oszlop esővízgyűjtő tartályhoz?

Legyen szó antik, hagyományos vagy modern stílusról, biztosan talál a választékban a kertjéhez illő darabot. Ráadásul, a kínálatban fellelhető darabok 100%-ban újrahasznosítható anyagokból készülnek, így nem csak a víz fenntarthatóságához járul hozzá ezeknek a daraboknak a választásával, de maga a termék is a környezettudatosság szellemében készült. 

Stílusos esővízgyűjtő tartályok

Hogyan hasznosíthatóak legideálisabban az esővíz tartályok?

Akár az otthonunkról vagy a hétvégi házunkról beszélünk, az esővíz tartályok bárhova könnyen beszerelhetőek és segítségükkel az esővíz egyszerűen hasznosítható. Az esővizet felhasználhatjuk a kert locsolására, autómosásra, WC öblítésre, de a megfelelő szűréssel akár a ruhák mosásához is tökéletes. Ehhez be kell szereznünk először is a megfelelő tartályt az esővíz összegyűjtésére, ahonnan számos módon kivezethetjük az esővizet. Javasolt a tartályt az esővízcsatorna mellett tárolni, és akár egy esőlopó segítségével kinyerni belőle a a vizet, de léteznek akár földalatti tartályok is ilyen célra, így a kert látványa megmaradhat olyannak, amilyen eredetileg volt. A dekoratívabb esővízgyűjtő tartályok kiváló megoldásnak bizonyulnak, ha a funkcionalitás mellett egyedi felületre és formára vágyunk, amely kitűnően feldobja a kert összképét.

A Suni Kft. esővíz tartályai között megtalálja a hagyományos, egyszerű és a díszes, dekoratív termékeket is. A tartályokhoz tartozó legmodernebb eszközöket is fellelheti, így a teljes rendszer kiépítése sem jelent majd gondot. Fedezze fel Ön is a legokosabb megoldásokat az esővíz újrahasznosítására és válogasson a design esővízgyűjtő elemek közül! 

 

Következő cikkünk:

Mire jó a felszíni esővízgyűjtő?