Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Galamb elriasztási kisokos - BirdX termékek

Galamb elriasztási kisokos - BirdX termékek
Az állandóan nyitott ajtó mellett dolgozó-targoncázó-komissiózó raktárak is  jelentős célpontok a galambok beltéri megtelepedésére. A raktárak és más bel- és/vagy kültérrel kapcsolódó épületrészek tetőszerkezetei kiváló fészek rakási ill. életviteli helyek a galambok, verebek, fecskék és más kistestű madarak számára.

Galambok és a verebek elleni védekezés: madárelriasztás  épületekből, üzemekből, raktárakból és a legkülönbözőbb fedett szolgálatatási helyekről.

A galambok és más madarak télen még intenzívebben keresik a búvóhelyeket.  A galambok és a verebek a lakó épületeken és a családi házakon egyaránt megtalálják azokat a számukra fészkelés és tartózkodás szempontjából megfelelő helyeket ahonnan fizikai módon lehetetlen vagy nagyon körülményes őket eltávolítani és újra birtokba tudják venni.
Az állandóan nyitott ajtó mellett dolgozó-targoncázó-komissiózó raktárak is  jelentős célpontok a galambok beltéri megtelepedésére. A raktárak és más bel- és/vagy kültérrel kapcsolódó épületrészek tetőszerkezetei kiváló fészek rakási ill. életviteli helyek a galambok, verebek, fecskék és más kistestű madarak számára. A galambok vagy a verebek bel- ill. kültéri  megtelepedésének magakadályozására az USA beli BIRDX ILL- Inc.Co cég által gyártott, több féle, elektromos (alacsony feszültségű) árammal működő  madárelriasztó készülékek alkalmasak. Az „agró”-szektorban mind a galambok, mind pedig a seregélyek, varjak, hollók elleni madárelriasztási védelem  a leggyakoribb igény!

 

Galambürülék eltakarítása

Cégünk 2014-óta képviseli Magyarországon az USA beli, több mint 50 éve madárelriasztási eszközöket gyártó BIRDX ILL- Inc.Co céget ill. forgalmazza az általuk gyártott galamb, veréb rigó, seregély, varjú- (vetési- és dolmányos varjú), szarka, holló, sirály madarak  elriasztására szolgáló eszközöket.
Miért hatásosak a BIRDX cég által gyártott, kártevő madarak (úgymint városi galambok, verebek, ill. az agró szféra vonatkozásában a legnagyobb pusztításokat elvégző seregélyek, vad galambok-gerlék,
varjak, hollók, és sirály elriasztására.
A BIRDX USA ILL-Inc.Co cég volt az első aki szabadalmaztatta a  madárelriasztásban  legnagyobb hatással rendelkező, csendes üzemmódú – az emberi fül számára nem, vagy csak alig hallható -- ULTRAHANGGAL ill. u.n. „3R osztályú ( 10 milli Watt zöld-vörös és sárga színű) LÉZER - FÉNYSUGÁRRAL  működő madárelriasztó készülékeket. A madarak nem tudják elviselni az állandóan változó „ultrahang vagy lézer-sugár” hatásokat, és elkerülik vagy elhagyják a védett területet.
Az ultrahanggal vagy LÉZER-fénysugárral működő  galamb, veréb, fecske és más madarakat elriasztó készülékekkel 70 m2-től cca. 600 m2-es területeket lehet csak védeni, mert mind a készülékek által kibocsátott  ultrahang, mind a LÉZER-sugár „elhal a térben”. Az egyes specifikus madárelriasztási feladatokhoz a következő készülékek közül lehet választani:

  • BALCONY GARD  ultrahanggal működő galamb-elriasztó készülék 70-75 m2 terület-

védelmi hatással, teraszok, balkonok, szaletlik, pavilonok, tornácok és átriumok védelmére (részletes leírása: www.sunikft.hu)

  • BIRD-STROBE LIGHT  ( 220 v árammal működő)  legfőképpen belterekben, vagy előtetővel védett kültéri helyeken  használandó. A beltérben esetleg már betelepedett, vagy ott betelepedni szándékozó galambokat, fecskéket, verebeket, varjakat  a nagyon intenzív, „LÉZER-SZERŰ”, folyamatosan,  körkörösen kibocsátott  „piros-kék-zöld színű” fénynyalábokkal riasztja el, mintegy 500 m2 területi hatással. A másodpercenként 4 alkalommal létrejövő felvillanó fényimpulzus, valamint a villanásokkal létrejövő félelmetes árnyékok elviselhetetlenek a betolakodó madarak számára. Alkalmas: csarnokok, raktárak, hangárok, tetőterek, fstb védelmére.- (részletes leírása: www.sunikft.hu)
  • Super QUAD-BLASTER ultrahanggal működő, beltérben (raktárban, üzemekben és padláson) vagy három oldalról zárt és fedett épületeknél  ( aluljárókban, parkoló-házakban, autómosókban, stb.) galambok, verebek, rigók, elriasztására szolgáló elektromos árammal működő készülék. Hatóköre cca. 600 m2, amely két további hangsugárzóval erősíthető.

A készülék tartozéka egy  QB-Strobe LIGHT villogó amely percenként, körkörösen  60 „tripla /kék-piros-zöld/ pulzált” fénynyalábal fokozza a készülék madárelriasztó hatását. (részletes leírása: www.sunikft.hu)

  • ULTRASON-X  kültérben is hatékonyan működő a madarakat  (galambokat, verebeket, rigókat, seregélyeket, varjakat) ultrahanggal elriasztó készülék. Hatóköre kültérben cca. 450 m2, amely két további hangsugárzóval erősíthető. (részletes leírása: www.sunikft.hu)
  • BIRDX-LASER OUT (ez az első kültérben használható), a madarakat 45 féle változatban zöld-vörös és sárga színű,  lézer-fény-sugarakkal elriasztó 220 V árammal működő készülék.

A kibocsátott lézer-fénynyalábok oválisan -horizontálisan terjedő hatékonysági területe
cca. 350 m2. Alkalmazható épületek homlokzatainak , tetősávok, raktári bejáratok hajók, gépek „sáv-szerű” védelmére és még sok más céllal galambok, verebek, rigók, varjak, hollók, seregélyek és sirályok ellen is,(részletes leírása: www.sunikft.hu)

A legjobb galambriasztó megoldások

BIRD BLazer (a BIRDX gyártó legújabb fejlesztésű, lézer-sugarakkal működő ELSŐ SORBAN
BELTÉRBEN HASZNÁLATOS madárelriasztója, amely 220 V árammal működik)  A Bird BLazer készülék, az általa  kibocsátott (3R osztályú) 10 milliWatt (mW)-os zöld-vörös és sárga színű fénynyalábokat, 45-féle variációban, véletlen-szerű sorrendben sugározva cca. 350 m2 területről űzi el a nemkívánatos (galamb, veréb, rigó, seregély és fecske) madarakat.

Lézer sugárral garantáltan elűzi a kártevő madarakat. Alkalmazása leginkább beltérben, vagy 3 oldalról zárható helyeken. Ilyenek: raktárak, parkolóházak, rakodó terek, alagútak, autómosók, sportlétesítmények, árudák stb. (részletes leírása: www.sunikft.hu)

  • WEITECH –LAZZZER  LÉZER-SUGARAS  WK0062  cikkszámú madárelriasztó készülék

KIZÁRÓLAG  fedett, leginkább BELTÉR-ben vagy fedett és 3 oldalról  zárt előterekben használ-ható!  Hatóköre: cca.-max: 530 m2 terület védelme. Főként galambok ill. „urbanizálódott madarak” elriasztására szolgál A WK-062 típusszámú készülék  a „3 B” jelű lézerosztályba tartozik. A készülék által kibocsátott (CW-lézer sugár 40 milliWatt (mW) erősségű, sárga-zöld színű lézer sugár garantáltan kiűzi a beltérben pihenő, fészkelő madarakat. Ilyenek: raktárak, parkolóházak, rakodó terek, alagútak, autómosók, sportlétesítmények, árudák, hangárok, gabonatárolók, stadionok, arénák, csónakházak és harangtornyok stb.