Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hangyariasztó készülék - 400 m2 területre

14.767 Ft 14.097 Ft (11.100 Ft + ÁFA)
Az akció időtartama: 2024. 01. 15. - 2024. 02. 29.
Típus
Kültéri
Menny.:db
Gyártó cikkszám: WK2017
Elérhetőség: 10 db raktáron

Akció a készlet erejéig!

A webáruházban jelölt akciós termékek csak online rendelés után vehetők át akciós áron.

Hangyariasztó készülék - 400 m2 területre

Megvédi a gyepeket, virágágyásokat és a zöldségkertet az hangya invázióktól és a hangyafészektől.

27 másodpercenként 3 másodperces jelet bocsát ki, amely rezgéseket okoz a talajban. Ez a láthatatlan veszély komolyan zavarja a hangyákat, akik tájékozatlanok, és szívesebben távolodnak el a készülék által védett területekről.

Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Hangyariasztó készülék - 400 m2 területre

Megvédi a gyepeket, virágágyásokat és a zöldségkertet az hangya invázióktól és a hangyafészektől.

27 másodpercenként 3 másodperces jelet bocsát ki, amely rezgéseket okoz a talajban. Ez a láthatatlan veszély komolyan zavarja a hangyákat, akik tájékozatlanok, és szívesebben távolodnak el a készülék által védett területekről.

Hatékony, automatikus és vízálló
A készülék 400 m2 x 2 = 800 m2 területet fed le.

Tápellátás: Ni-MH akkumulátorral működik.

A készülék működési elv:

A vibrációs hangyariasztót egy napelemes, újratölthető akkumulátor működteti. Ennek köszönhetően a készülék nappal és éjszaka is képes működni. A készülék 27 másodpercenként 3 másodpercen keresztül hangjelzést bocsát ki, melynek köszönhetően rezgéseket add át a talajba. A hangyákat zavarja ez a láthatatlan veszélyforrás, összezavarodnak, és inkább elhagyják a készülék által védett területet, így máshova telepedjenek le. A készülék úgy lett kialakítva, hogy ellenálljon az esőnek, hónak, illetve a locsolórendszerek által permetezett víznek.

Áramellátás:

A készülék 1 Ni-MH akkumulátorral működik, mely a napelem segítségével automatikusan újra tölt. Amennyiben a készüléket elegendő napfény éri, az akkumulátor folyamatosan töltődik, és a készülék a nap 24 órájában működtethető.

Telepítés:

Vegye ki a csatlakozókat, és csatlakoztassa a cső csatlakozóját a készülék csatlakozójához, majd szerelje be a csövet a készülékbe. Megelőző intézkedésként helyezze a készülékeket a védendő terület közepére, egymástól 20-30 méterre. A már fennálló probléma megoldása érdekében helyezze el a készülékeket 20 cm-re, a hangyaboly mindkét oldalán. Kerülje a túl nedves vagy fagyott talajt. A keményebb talaj növeli a készülék hatékonyságát. Készítsen egy előzetes lyukat a cső hosszának megfelelően, majd óvatosan nyomja be a készüléket 10 cm-re. A védendő terület közepén elhelyezett készülékek 10- 15 méter sugarú körben bocsátanak ki rezgéseket. A védett terület 800 m²-es kör alakú, amennyiben nincs akadály a talajban. Ha rendellenességeket tapasztal, helyezze át a készülékeket a hatásterület optimalizálása érdekében, és kerülje el a talajban elhelyezkedő akadályokat.

Javaslatok:

A készülék nem jelent veszélyt az emberekre, háziállatokra vagy vadállatokra. Kizárólag kültéren használható. A napelem felületét rendszeresen tisztítsa meg egy tiszta ronggyal. Ügyeljen rá, hogy fűnyírás közben ne tegyen kárt a készülékben. Soha ne verje le a készüléket kalapáccsal vagy egyéb tárggyal, mivel ezzel kárt tehet benne. Ne tegye ki a csatlakozókat nedvességnek. Ne hagyja a helyén a készüléket télre, mivel a hangyák mélyen telelnek át, és a talaj, amely gyakran túlságosan nedves, megfagyhat. A készüléket gyermekektől elzárva, közepes hőmérsékleten, száraz helyen tárolja. 8 évnél idősebb gyermekek és olyan személyek, akiknek fizikai, érzékelési vagy szellemi képességei korlátozottak, illetve akik nem rendelkeznek a szükséges tapasztalattal vagy ismeretekkel a készülék használatára vonatkozóan, a készüléket megfelelő felügyelet mellett vagy a készülék teljes biztonsággal történő használatára vonatkozó utasítások megismerése és a felmerülő kockázatok tudomásulvétele esetén használhatják. Ne hagyja, hogy a gyerekek játsszanak a készülékkel. A felhasználó általi tisztítást és karbantartást felügyelet nélkül nem végezhetik gyermekek.

Újrahasznosítás:

A készülékeket újra kell hasznosítani. Ne dobja a háztartási hulladékba, helyezze el egy újrahasznosító központban.

Csomag tartalma: 2 db készüléket tartalmaz.

 

Terület 400 m2-ig

Mások ezt vásárolták még mellé

Bros hangyairtó szer 1 kg

Cikkszám: B1759
263 db raktáron
3.890 Ft

Kültéri folyóka végzáró elem

Cikkszám: STY-902
20 db raktáron
940 Ft

Kültéri folyóka T-idom horganyzott fém ráccsal

Cikkszám: STY-900-T-F
9 db raktáron
3.800 Ft

Madárriasztó műanyag tüske, párkányra 100cm, 3 db/doboz

Cikkszám: 1720000
107 db raktáron
3.852 Ft 2.140 Ft

Kerti kesztyű zöld 7-es nylon-polyuretan

Cikkszám: 900310
115 db raktáron
889 Ft

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!