Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Kerti tó dekoráció

Kerti tó dekorációs elemei széles kínálatban.

Bármilyen stílusa legyen a kerti tónak, itt mindig megtalálja az egyéniségét kifejező dekorációt.

Minőségi élethű dekorációs madarak, kisebb és nagyobb megjelenésben.

Rendezés:

Kerti dekoráció, Réce hím

20 db raktáron
3.738 Ft 2.077 Ft

Kerti dekorációs fal - Wicker V

1 db raktáron
70.119 Ft 38.955 Ft

Kerti dekorációs fal - Wicker VI

1 db raktáron
79.557 Ft 44.198 Ft

Kerti dekoráció kategóriában megtalál mindenki a kerti tó dekoratív díszítéséhez található élethű, műanyag állatfigurákat. A dekorációs elemek mellett számos vízinővény ültetéshez használatos kosarakat és ültetőket talál meg. Ezek a termékek segítenek a vízinövények könnyű rendezését, valamint elhelyezését.

A kerti tó látvány elemét a műanyag élethű dekoratív állatfigurákon kívül vízesés elemekkel is díszíthetjük. Kedvére megfelelő vízesés elemet a Kerti tó vízesés és csobogó kategóriában is érdemes megnézni kínálatunkat. Az elképzelt megoldáshoz szinte minden stílusra, variációra megtalálható kiegészítő elemek. A műanyag dekoráció állatfigurák nem csak a kerti tó dísze lehet, de akár kártevőriasztó funkcióra is tudjuk használni. Kifejezetten kártevőriasztó készülékeket megtalál a Kártevőriasztó kategóriánkban. A díszitő figurák lehetnek mozgó kialakítású is, mint a vízköpő figurák pl. béka, madár, egyéb szobrok.

A dekorációs figurák műanyagból készültek, de mégis szépen kidolgozott élethű állatfigurák. A figurák megjelenése természetes, élethű festés jellemzi. A kerti tóba helyezve egy élethű megjelenést kölcsönöz, a figurák vidám színei feldobják a hangulatot.

A kerti tó látványkép a figurák és díszitő elemek mellett fontos a víz minőségével is foglalkozni. A kerti tavak egyik nagy ellensége az algák megjelenése, mely elcsúfítja a víz megjelenését. Érdemes ennek a probléma megoldására előbb gondolni, mint ahogy megjelenik.

Algamentesítésre megtalálhatunk vegyszeres, vegyszermentes készítményeket, valamint elektromos készülékkel is tudunk ellenük védekezni. Webáruházunk által forgalmazott algamentesítő szerek többségében vegyszermentes termékeket is megtalál. Legnépszerűbb termékünk a Algamentesítő BioBird 250g. 90-napig hatásos biológiai összetételből álló szer. Folyamatos használatának köszönhetően elérhető a kerti tó aktív szezonjában egy algamentes esztétikus megjelenést. Fontos, hogy a szer alkalmazása mellett egyidejűleg kerülni szükséges az elektromos UV-C csírátlanító készülék használatát. A csírátlanító készülék alkalmazása befolyásolja, megöli az élő organizmusok működését. Az UV-C csírátlanító készülékek mellet megtalálható a kereskedelmi forgalomban rézionos készülék is.

Kerti tó megjelenését többféle szempontból érdemes körbe járni, hogy a megoldás egy szemet gyönyörködtető, megnyugtató látványképet nyújtson. Ezért fontos a dekorációs megjelenésen kívül a vízminőség kezelés, algásodás kordában tartása.