Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Kártevőriasztó

Rendezés:

Kártevőriasztó kategóriánk széles választékot kínál a házon belül és kívüli kártevő elleni védelemre. Megoldást kínálunk a legapróbb rovaroktól a legnagyobb kártevő állatok irtására, riasztására vagy élve elfogására.

Kisállat riasztó kategóriában megtalálható termékek vakond, nyest, macska, kutya, nyúl, róka elleni védelemre. A riasztás történhet ultrahanggal, mozgás érzékelő funkcióval vagy hang hatással. Fontos a termék választásnál figyelembe venni a védendő terület méretét, ezt a legtöbb esetben m2 jelöli az alkalmazható hatóterületen. A készülékek működtetése elemmel, adapterrel, vagy akkumulátorról történik. Fontos minden esetben a gyártó leírása alapján történjen az eszköz használata, mert csak ebben az esetben biztosítható a termék hatásossága. Az eszközök könnyen telepíthetők, szakember nélkül alkalmazhatóak.

Madárriasztó kategóriában megtalálható bel- és kültéri alkalmazásra használható készülékek, dekorációs figurák, valamint kiegészítő riasztó termékek. A dekoráció figurák alkalmazásánál fontos, hogy az elhelyezést 2-3 hetente változtatni szükséges, mert a madarak ezeket a termékeket megszokják így nem fejtik ki a kívánt hatást. Az elektromos készülék kihelyezésénél fontos szem előtt tartani az időjárási tényezők kártékony hatásait a termékkel szemben. Madárriasztó termékek riasztása ultrahang, villanó fény vagy hang hatással történik.A hang hatással történő riasztásnál érdemes figyelembe venni, hogy az ember füllel is érzékelhető.

Rágcsáló riasztó és csapda kategóriában megtalálható élve- halva fogó eszközök, és riasztó termékek. Az élve- halva fogó eszközöknél fontos a csali anyag használata. Mindenképp javasolt olyan illatos anyag, étel használata, ami a rágcsálót a szerkezethez vonz. Rágcsáló riasztó termékek közt van bel- és kültéri használatra kifejezetten alkalmas készülék, valamint kiegészítő hangszóró. A működtetésük elemmel, adapterrel, vagy napelemes változatban történik. A terület lefedettség 45 m2-től egészen 500 m2-ig alkalmasak a készülékek, több készülék használatával nagyobb területek védése is lehetséges.

Rovarriasztó kategóriában az apróbb kártevők ellen talál számos terméket. A rovarok irtására különböző kiszerelésű vegyszerek megtalálhatóak, valamint természetes mechanikai védelmi termékek pl. légycsapó, szúnyogháló, légyfogó papír. Vásárlóink kedvelt terméke Bros hangyairtó termékünk, mely különböző méretű kiszerelésben kapható. A legkisebb 100 gr-os kiszereléstől az 1 kg-os gazdaságos méretig. A visszajelzések alapján egy bevált szer, mely a különböző hangya fajokkal szemben nyújt védelmet.