Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Minőségi kártevőriasztók egy helyen

Minőségi kártevőriasztók egy helyen
A kerttulajdonosok számára egyértelmű, hogy a kártevők megjelenése olyan probléma, amely felett nem hunyhatunk szemet. Ezen élőlények ugyanis kárt tehetnek növényeinkben, megdézsmálhatják terméseinket, kikaparhatják az elvetett magokat, sőt az autók vezetékeit is megrongálhatják.

Elüldözésükre hosszú távú és hatékony megoldást kell találnunk: bemutatjuk azokat a minőségi kártevőriasztókat, melyek segítségével búcsút inthetünk a rágcsálók, madarak és kisállatok okozta ártalmaknak.

Kisállat riasztók

Az olyan kisállatok, mint a macska, a nyest, a róka, és a nyúl kertünkbe hatolva jelentős anyagi károkat okozhatnak: elfogyaszthatják terméseinket, megrághatják autónk vezetékét, mindemellett házikedvenceinket is megtámadhatják. Az ultrahangos kisállat riasztó készülék segítségével távol tarthatjuk a nem kívánt élőlényeket otthonunktól. A mozgásérzékelővel ellátott eszköz pontosan fejti ki hatását, megzavarva a kártevők biztonság érzetét, azonnali távozásra készteti őket a védett területről. Mivel a termék elemmel működik, elhelyezhető a teraszon, vagy a kertben, magas minőségének köszönhetően pedig ellenáll az időjárás viszontagságainak és az UV-sugárzásnak. 

Madárriasztás

Madárriasztó

A madarak megjelenése a városokban legalább akkora problémát okoz, mint vidéken. Egyes madárfajok, például a galambok az erkélyekre, ablakpárkányokra, szobrokra fészkelve nagy piszkot hagynak maguk után, mely nem csak esztétikai szempontból zavaró, de káros anyagokat is tartalmazhat. Mindemellett ezen élőlények különböző betegségek hordozói lehetnek, ezért is fontos, hogy sikeresen elriasszuk őket életterünkből.

A probléma megoldásának többféle módja létezik: a különböző madárijesztő bábuk kihelyezése hagyományos megoldás, mely rövid távon eredményesnek bizonyul. A kiterjesztett szárnyú, élethű bagoly az udvarban elhelyezve hatásosan távol tartja a madarakat. Mivel a ragadozó madár látványa elijeszti a szárnyasokat, távozásra készteti őket. A termék alkalmazható kisebb testű állatok, nyulak, borzok, mókusok és egyéb rágcsálók elzavarására is. A speciális madárriasztó remek minőségének köszönhetően ellenáll az időjárás viszontagságainak, megfelel a kültéri használatra. Előnye, hogy nem igényel karbantartást, emberek és háziállatok számára nem veszélyes, valamint környezetbarát használatot ígér. A probléma megszüntetésének másik módja az ultrahangos madárriasztó készülék beszerelése. Az eszköz által kiadott hangfrekvencia erőteljesen bántja a madarak idegrendszerét, táplálkozásukban és viselkedésben egyaránt zavarja őket, ezzel elérve az azonnali elvonulásukat. Bár a szerkezet emberi fül számára is érzékelhető hangokat bocsát ki, működése emberekre és háziállatokra nem veszélyes. A tökéletes hatás elérése érdekében érdemes a készüléket időnként áthelyezni, elkerülve, hogy az égi vándorok hozzászokjanak a hangokhoz. Amennyiben a párkányokról szeretnénk elzavarni a fészkelő madarakat, a műanyag tüske igénybe vételével elérhetjük célunkat, az egyszerű eszköz ugyanis megakadályozza a madarak leszállását. 

Rágcsálóriasztó

Ismerje meg autóba szerelhető ultrahangos rágcsálóriasztónkat!

 

Rágcsálóriasztó 

A rágcsálók megjelenése otthonunkban rendkívül zavaró lehet, mely problémára azonnali megoldást kell találnunk. Léteznek beltéri ultrahangos riasztók, melyek távol tartják a kártevőket otthonunktól. Amennyiben az egerek és patkányok már megjelentek házunk tájékán, érdemes olyan eszközt választanunk, melynek segítségével hatásosan foghatjuk el őket. A rágcsáló csapda hagyományos és hatékony kártevőirtási módszer, mely kül- és beltéren egyaránt használható. Abban az esetben, ha humánusabb eljárásra vágyunk, dönthetünk az élvefogó egércsapda mellett. A készülék életben hagyja a rágcsálót, viszont megakadályozza, hogy elszökjön. Ebből kifolyólag fontos, hogy az állatot minél hamarabb szabadon engedjük, ellenkező esetben ugyanis túl sok stressz érheti a bezártság miatt. Ennek érdekében ajánlott a csapdát napjában többször, legalább 4 óránként ellenőrizni.

Nézzen körül weboldalunkon, hiszen nálunk minden eszközt megtalál, melyre szüksége lehet a kártevők elriasztása során! Macska, róka, vagy vakond, termékeink segítségével hatékonyan léphet fel a kártevők ellen!

 

Következő cikkünk:

Mit tegyünk a rágcsálókkal a lakásunkban és a kertünkben?